ktiger Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 cudne maleństwo - na pewno gdzieś jest już Twój domek :loveu: Quote
saba&mlis Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 ktiger napisał(a):cudne maleństwo - na pewno gdzieś jest już Twój domek :loveu: ale gdzie, bo Perelka czeka Quote
KasiaT Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 saba&mlis napisał(a):ale gdzie, bo Perelka czeka Mam nadzieję,że nie będzie czekała zbyt długo na swoich ludzi Quote
ktiger Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 KasiaT napisał(a):Mam nadzieję,że nie będzie czekała zbyt długo na swoich ludzi też mam taką nadzieję... Quote
KasiaT Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Zaglądam do dziewczynki....może ktoś ją wypatrzy Quote
ktiger Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Perła jest cudowna i taka kochana - na pewno ktoś ją wypatrzy! Quote
ktiger Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 opowieści z DT u Camary: Trochę scenek rodzajowych, żebyście nie myśleli, że Perła tylko leży i patrzy Ja tu pilnuję i jestem szybka jak błyskawica I kto się odważy tu wejść? Nadwaga powoli odchodzi w zapomnienie, Perła ma już wcięcie w talii Jeszcze trzeba popracować nad przykurczami w łapinkach i odbudową mięśni i zgłosimy Perłę do biegów na setkę Quote
KasiaT Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 No dziewczynka wśród białasów olbrzymów wygląda jak prawdziwa Perełeczka-i widać,że jej w DT jest cudnie Quote
ktiger Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 "Perła wśród bernów i Perła wśród białasów" Quote
KasiaT Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='ktiger']"Perła wśród bernów i Perła wśród białasów" Święta prawda :loveu: Quote
saba&mlis Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Tylko prosze Perelki za bardzo nie odchudzac ;), taka jak teraz jest sliczna :loveu: Quote
ktiger Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 saba&mlis napisał(a):...taka jak teraz jest sliczna :loveu: i ma najpiękniejsze spojrzenie na świecie Quote
ktiger Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Wczoraj Perła przeszła zabieg sterylizacji. Dzisiaj, tak Camara opisuje swoją rekonwalescentkę: Wczoraj Perła przeszła zabieg sterylizacji. Nie było łatwo. W czasie zabiegu okazało się, że część zarodków z ostatniej ciąży zaabsorbowała się w macicy tworząc sporego guza. Mimo tego Perła zniosła operację znakomicie. Czuje się bardzo dobrze i jest wzorową pacjentką, tylko cięcie jest nieco większe niż zazwyczaj. Doktor przy okazji wyciął sporego kaszaka z biodra i wyczyścił kamień z ząbków. Poza tym, rośnie mój dług wdzięczności do Doktora, szczególnie po zobaczeniu kwoty na fakturze Quote
ktiger Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Wieści z piątku od Camary: Perła chyba już nawet nie pamięta, że miała jakiś zabieg Za to ja jakoś gorzej się czuję... mam wrażenie, że podwójnie widzę... i dwukrotnie wzrosło moje poczucie, że ktoś mnie śledzi... podsłuchuje... a nawet podpatruje!!! Quote
KasiaT Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 To jak ona patrzy tymi swoimi ślepiami przepełnionymi ogromem miłości na Camarę-bezcenne-w takim małym ciałku pokłady kochania są tak wielkie,że ich łuna wypełnia całe zdjęcie Quote
ktiger Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 W dniu wczorajszym tak Camara odpowiedziała na temat Perełki wpatrzonej w człowieka: Perła tak właśnie będzie patrzeć na każdego, kto odda jej skrawek swojego serca... Quote
ktiger Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Dzisiaj Camara napisała o królewnie: Wczoraj z Perłą odwiedziliśmy Psiodoktora. Szwy po sterylce usunięte, brzucho wygląda bardzo ładnie. Trochę gorzej goi się miejsce po usuniętym kaszaku, ale to dlatego, że Perła samodzielnie usunęła sobie szew i teraz musi się to zagoić samoistnie. Nadal jest najgrzeczniejszym i najmniej kłopotliwym moim tymczasem Quote
ktiger Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 z cyklu: "Jak Perła patrzy na człowieka..." Perełka na majowym spotkaniu w Miliczu: Quote
Camara Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Nie mogę zrozumieć tego braku zainteresowania Perłą :shake: Pies w kwiecie wieku, zdrowy... o wymarzonym charakterze... i na dodatek przedstawiciel bardzo rzadkiej rasy... i z rodowodem I nic... Quote
Recommended Posts