kabaja Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='toyota'][B]Dziewczyny, czy któraś porobiła by ogłoszenia dla psiaków ?[/B] W tym DT jest w tej chwili razem z nimi 7 bezpłatnych tymczasów. Oprócz tego prywatne psiaki, niektóre również przygarnięte. [/QUOTE] Mogę Dyziowi i Bezikowi zamówić pakiety ogłoszeń tylko potrzebuje teksu .Najlepiej jakby pozyskać jak najwięcej informacji o każdym z nich i z tego można coś sklecić . Quote
toyota Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Oni są zupełnie bezroblemowi. Jedynie stosunek do kotów nieznany. Do ludzi dużych i małych bez problemu. I z psami żadnych konfliktów. Quote
Aimez_moi Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='toyota']Oni są zupełnie bezroblemowi. Jedynie stosunek do kotów nieznany. Do ludzi dużych i małych bez problemu. I z psami żadnych konfliktów.[/QUOTE] Czyli dwa psie aniolki.....:) Quote
kabaja Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Dyziu Beziku Carrie i Tequila obiecała napisać nowe teksty dla was i wtedy ruszymy z ogłoszeniami dla was a wtedy jakieś ludziki zakochają się w was tak jak my :loveu: Quote
Aimez_moi Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 O tak...... robaczki musza domku szukac.....:) Quote
toyota Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Czy widać zdjęcia ? [IMG]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/564348_375394359197758_736226750_n.jpg[/IMG] [IMG]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/58325_375759675827893_640354250_n.jpg[/IMG] [IMG]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/399755_375465339190660_132785546_n.jpg[/IMG] [IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/541178_375464649190729_32895106_n.jpg[/IMG] [IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/579673_375394732531054_1151327128_n.jpg[/IMG] Quote
agusiazet Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Widać:) A to jest cudne: [IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/541178_375464649190729_32895106_n.jpg[/IMG] Quote
Aimez_moi Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Masz racje.....:) to jest rewelacyjne.....:):) Quote
kabaja Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) o matko jacy oni są cudni :loveu: nie wiem już co robić .Pakiety ogłoszeniowe dla chłopaków zamówiłam .Potrzebny jest tekst .Carrie i Tequila miała napisać ,ale pewnie nie ma czasu .Czy ktoś mógłby jakiś stworzyć ? Edited September 19, 2012 by kabaja Quote
toyota Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Jeśli chodzi o tekst to ja się nie nadaję :roll:. Jeszcze takie znalazłam: [IMG]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420080_368053653265162_617485109_n.jpg[/IMG] Quote
kabaja Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 ponieważ do ogłoszeń potrzebne są dane ,to [COLOR=#000000] może choć trochę trzeba wiedzić .Pewnie te informacje by się przydały dla osoby piszącej teksy;[/COLOR] [COLOR=#000000] imię, wiek, wielkość zwierzaka[/COLOR] [COLOR=#000000] informacje o kastracji, szczepieniach, odrobaczeniu[/COLOR] [COLOR=#000000] imię, telefon, mail opiekuna /chyba do toyoty ? / [/COLOR] [COLOR=#000000] miasto i województwo a właściwie to nie wiem gdzie mieszkają czy w domu ,kojcu, i jak sobie tam radzą ? [/COLOR] Quote
Aimez_moi Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Wygladaja obydwa cudownie......:) Quote
agusiazet Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Jak będą dane do ogłoszeń zamówię im pakieciki u Cat Angel, ale te podstawowe, z postu powyżej, muszą być:) Quote
kabaja Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='agusiazet']Jak będą dane do ogłoszeń zamówię im pakieciki u Cat Angel, ale te podstawowe, z postu powyżej, muszą być:)[/QUOTE] agusia ja chłopakom zamówiłam pakiety po 30 ogłoszeń także te podstawowe będą mieli .No chyba ,żeby zrobić im inne województwa tylko nie wiem czy tak można . Quote
Carrie i Tequila Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 (edited) Przepraszam, przepraszam, przepraszam T_T Obiecałam, że napisze i tak długo zwlekała, wszystko przez to że sobie kostkę skręciłam i zupełnie zapomniałam o tej obietnicy Ale już nadrabiam Skrobnęłam ogłoszenie dla Bezika - wystarczy dopisać informacje o kastracji, szczepieniach itp Bezik Była sobie raz cukiernia mała Piękne torty w środku miała Były czerwone, żółte i różowe A także niebieskie i całe kolorowe Na półeczkach, podziwiane Stały babeczki malowane Były też cukierki, rogaliki i pączki Wystarczyło tylko wziąć do rączki Niestety w samym koncie, na półeczce Leżał mały Bezik, zapomniany troszeczkę Leżał tydzień, dwa, a nawet trzy Jednak przez cały czas będąc świeży! Kilka lat tak czekał Aż się w końcu doczekał Dobra Pani go wzięła I radośnie uścisnęła W końcu znalazł swoje miejsce Z czego ucieszył się wielce Bo moi mili prawda jest taka: Jak masz diament to wiedz o tej dewizie Że żaden czas diamentu ci nie nadgryzie Powyższa dewiza dotyczy też naszego Bezika – psa o złotym sercu. Psiak spędził kilka lat w schronisku, zdążył zapomnieć co to jest trawa i jak się biega. Aby osłodzić swój czas spędzony w więzieniu zaprzyjaźnił się z Dyziem i nie raz stawał w jego obronie. Bezika udało się razem z jego przyjacielem wyciągnąć ze schroniska i umieścić we wspaniałym domku tymczasowym. Jego sierść została doprowadzona do ładu, zrzucił też kilka zbędnych kilogramów. Przypomniał sobie co to znaczy biegać po zielonej trawie i cieszyć się dotykiem człowieka. Teraz czeka na swojego nowego właściciela – Ciebie! Jest w pełni przygotowany do adopcji. Brakuje mu jedynie metalowej blaszki, doczepionej do obroży – z Twoim imieniem i numerem telefonu. Nie każ mu dłużej czekać! Edited September 22, 2012 by Carrie i Tequila Quote
Carrie i Tequila Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Dyzio CV Imię: Dyzio Nazwisko: Możesz sam wybrać Miejsce urodzenia: nie pamiętam, ale była tam moje mama Wykształcenie: Szkoła psiego uśmiechu, kurs uroku osobistego, studia wyższe w posłuszeństwie, specjalizacja w roztapianiu ludzkich serc, tytuł pracy naukowej: „Kocham cię” Doświadczenie zawodowe: Wieloletnia praktyka w bieganiu z patykiem w pyszczku. Praca w firmie „Podwórko” na stanowisku starszego sprawiacza radości. Wady: Długa i niezasłużona odsiadka w więzieniu zwanym schronisko Zalety: Kocham cię! Hobby: Uszczęśliwianie wszystkich ludzi dookoła. List Motywacyjny: Nazywam Się Dyzio i obecnie mieszkam w Domku Tymczasowym. Jednak z przyjemnością przeniosę się do Państwa domku. Powiem nieskromnie, że mam wiele zalet. Potrafię się uśmiechać i cieszyć z byle powodu. Mój ogon posiada funkcję radosnego merdania zawsze gdy tylko widzę swojego Pana lub Panią. Jestem tani w utrzymaniu. Moja pensja nie musi być wysoka, szczerze powiedziawszy to nawet może jej nie być. Wystarczy mi miska dobrego jedzonka i głaskanie w dużej ilości. Nie pogardzę też rzucaniem piłeczki i zabawą w chowanego. W zamian oferuję swoje usługi w postaci radosnego szczekania, przytulania się i rozweselania nawet w najtrudniejszych chwilach. Pokocham całą Twoją rodzinę. Quote
AtaO Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Dawno mnie nie było u chłopaków:shake:, ale widzę, że szczęśliwe.....a i Bezik mocno odchudzony. Jak się to robi......, bo mojej suni coś nie ubywa kilogramów:oops: Quote
Aimez_moi Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Bezik jest niesamowity.....non stop radosny.....:) Quote
kabaja Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Carrie i Tequila bardzo dziękuje za teksty :Rose: i przepraszam za upierdliwość ,ale dla Dyzia i Bezika zrobie wszystko . Teksty są super opłacało się czekać :lol: Ostatnio na wątek wchodziłam z uśmiechem a dzisiaj znowu mam mokro w oczach ile to chłopaki musiały przejść. Jeszcze tylko podstawowe dane i chłopaki będą miały ogłoszenia . Quote
Carrie i Tequila Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Ciesze się, że się podoba :) Nie miałam czasu przeglądać kilku stron wstecz i dopisywać podstawowych danych (wiek stosunek do kotów, dzieci), ale myślę, że z tym sobie poradzicie :) Trzymam mocno kciuki za chłopaków!!! Quote
Aimez_moi Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Odwiedzam psie aniolki radosne.....:) Quote
kabaja Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 to co da rade zdobyć te dane chłopaków .Ogłoszenia czekają . Quote
Carrie i Tequila Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Pomogę, poniżej skrót potrzebnych danych - wystarczy uzupełnić :) Imię: Płeć: Wiek: Miejscowość obecnego zamieszkania: Charakter (spokojny, czy pełen energii): Stosunek do innych psów: Stosunek do dzieci: Stosunek do kotów: Stosunek do jazdy samochodem: Szczepienia: Czip: Dane do osoby kontaktowej (telefon, imię): Quote
toyota Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 (edited) Imię: [B]Bezik[/B] Płeć: [B]pies[/B] Wiek: [B]7 lat [/B]Miejscowość obecnego zamieszkania: [B]ok. Włocławka [/B]Charakter (spokojny, czy pełen energii): [B]zrównoważony, wesoły[/B] Stosunek do innych psów: [B]bardzo pozytywny [/B]Stosunek do dzieci: [B]kocha wszystkich ludzi - małych i dużych [/B] Stosunek do kotów: [B]nie przyzwyczajony do kotów[/B] Stosunek do jazdy samochodem: [B]trochę się stresuje, ale bez żadnych sensacji[/B] Szczepienia: [B]pełen komplet[/B] Czip: [B]jest[/B] Dane do osoby kontaktowej (telefon, imię): [B]Anna -502104434,[/B][B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B] Imię: [B]Dyzio [/B]Płeć: [B]pies[/B] Wiek: [B]8 lat[/B] Miejscowość obecnego zamieszkania: [B]okolice Włocławka[/B] Charakter (spokojny, czy pełen energii): [B]s[/B][B]pokojny[/B] Stosunek do innych psów: [B]bardzo pozytywny[/B] Stosunek do dzieci: [B]kocha wszystkich ludzi - dużych i małych [/B] Stosunek do kotów: [B]nie przyzwyczajony do kotów [/B]Stosunek do jazdy samochodem: [B]bardzo lubi [/B] Szczepienia: [B]pełen komplet [/B]Czip:[B] jest[/B] Dane do osoby kontaktowej (telefon, imię): [B]Anna -502104434,[/B][B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B] Musiałam najpierw porozmawiać z DT, żeby podać dokładne dane ;). Dziękuję za ogłoszenia i za fajne teksty ! Edited September 25, 2012 by toyota Quote
Carrie i Tequila Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Czyli mamy komplet :) Super to teraz ogłaszamy!!! (cieszę się że tekst się podoba *^-^*) Quote
Recommended Posts