Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to pies? ja ci też publicznie!
Po to do mnie dzwoniłeś, aby na wątku ligockim zarzucić mi nieracjonalnośc i pochopne zachowanie????
Moja wina,psów- szkieletów nie chcę zabrać na tymczas!
Będę robić to co uważam za stosowne.
Niech każdy robi swoje a nie ocenia innych!
Po jaką cholerę na ligockim w żale uderzyłeś????
i to kilka minut po rozmowie tel...

Posted

bo z tej rozmowy nic nie wynikało, nawet nie potrafiłaś się zdecydować, na kiedy mam Cię umawiać z prezesem, na czwartek, może na piątek? i nie wiadomo gdzie?
dopóki był problem z zabraniem drugiego psa, prawie płakałaś, że on nie przetrzyma mrozu, a teraz, kiedy jest do zabrania od piątku sic!, bierzesz na DT psa z Ligoty...
wieje absurdem i tyle a robić możesz oczywiście, co chcesz...to wolny kraj, tak sądzę....

Posted

pies? napisał(a):
bo z tej rozmowy nic nie wynikało, nawet nie potrafiłaś się zdecydować, na kiedy mam Cię umawiać z prezesem, na czwartek, może na piątek? i nie wiadomo gdzie?
dopóki był problem z zabraniem drugiego psa, prawie płakałaś, że on nie przetrzyma mrozu, a teraz, kiedy jest do zabrania od piątku sic!, bierzesz na DT psa z Ligoty...
wieje absurdem i tyle a robić możesz oczywiście, co chcesz...to wolny kraj, tak sądzę....

I tak coś czuję że goowno z tego twojego działania.

Posted

nie kłam!

piszę na forum to samo, o czym rozmawiamy
to Ty zmieniłaś front działania
i bądź na tyle uczciwa, żeby się do tego przyznać

co mi możesz zarzucić ? chęć konsekwencji ?

i przestań w kółko na tym forum pokazywać, jaka jesteś twarda:

moja spawa, ja decyduję itp., bo to albo przerost ambicji, albo
skrywanie słabości

wybacz, ale już nie odpiszę, ani tu, ani gdzie indziej

pozdrawiam i życzę powodzenia

Posted

Lord zdrowieje, jest nawodniony,lepiej odżywiony, ma drobne zaczerwienienie uszu i lekki świąd skóry, mały problem z trzecią powieką / zapalenie- ``wypływ`` z oczu / , ale dostaje krople

info z godz. 13.30 z SGGW:)

Posted

Boże mój, dorośli ludzie, a kłócą się jak dzieci... Macie sukces - Lord uratowany, to dzięki Waszej kooperacji. Nie marnujmy tego kłótniami, nerwy to nic dobrego. Pamiętajmy, że każdy z nas pracuje, rzadko kto dysponuje czasem, kasą i chęciami. Musimy się wzajemnie szanować i okazać zrozumienie choć to niebywale trudne.
Pies między innymi dzięki Twojej konsekwencji LOrd jest tam gdzie jest, a Prezes zmiękł i chce współpracować. Jeżeli chcesz pomagać to nie unoś się dumą i honorem tylko rób swoje, to co uważasz za dobre. Jeżłi dysponujesz czasem i aparatem to podjedź do schronu zrób parę fotek i wrzuć na wątek schronu, to bardzo pomoże.
Agnieszka nie odtrącaj pomocnej dłoni, jest nas zbyt mało byśmy mogli sobie pozwolić na taki luksus, a to że ktoś Cię ocenia, czy krytykuje - tego się nie uniknie, ale nie należy przywiązywać do tego zbytniej wagi.
Pies plizzz nie unoś się ognisty chłopie - Rodzynku w naszym babińcu. Chcesz pomagać to pomagaj jak dotychczas.
Proszę Was o zgodę, szkoda tracić coś, co może uratowac te psie bidy... Chyba można spuścić z tonu w imię ich dobra???

Posted

Polyanna napisał(a):
Boże mój, dorośli ludzie, a kłócą się jak dzieci... Macie sukces - Lord uratowany, to dzięki Waszej kooperacji. Nie marnujmy tego kłótniami, nerwy to nic dobrego. Pamiętajmy, że każdy z nas pracuje, rzadko kto dysponuje czasem, kasą i chęciami. Musimy się wzajemnie szanować i okazać zrozumienie choć to niebywale trudne.
Pies między innymi dzięki Twojej konsekwencji LOrd jest tam gdzie jest, a Prezes zmiękł i chce współpracować. Jeżeli chcesz pomagać to nie unoś się dumą i honorem tylko rób swoje, to co uważasz za dobre. Jeżłi dysponujesz czasem i aparatem to podjedź do schronu zrób parę fotek i wrzuć na wątek schronu, to bardzo pomoże.
Agnieszka nie odtrącaj pomocnej dłoni, jest nas zbyt mało byśmy mogli sobie pozwolić na taki luksus, a to że ktoś Cię ocenia, czy krytykuje - tego się nie uniknie, ale nie należy przywiązywać do tego zbytniej wagi.
Pies plizzz nie unoś się ognisty chłopie - Rodzynku w naszym babińcu. Chcesz pomagać to pomagaj jak dotychczas.
Proszę Was o zgodę, szkoda tracić coś, co może uratowac te psie bidy... Chyba można spuścić z tonu w imię ich dobra???

Aniu, dla dobra psów mozna spuścić z tonu, ale nie zamierzam robić niczego pod czyjeś dyktando.
Skoro koleżanka mojej koleżanki, obeznana nie z Dogomanią a ze sprawą Ligoty, wyraziła chęć przyjęcia psa stamtad a nie z Dzierżoniowa, to za jaką cholerę obrywam od Psa, że pomijam psy dzieżoniowskie, i to na wątku Ligoty????
Sam pitoli nie wiadomo co, co napisał, że niezdecydowana jestem???
Poprosiłam o czwartek lub piątek ostateczną decyzję pozostawiając prezesowi schronu.
I te pw do was????
Co to jest???
I kto to jest???
Robię tyle na ile mnie stać, finansowo, psychicznie i fizycznie.
Sorry nie wyrabiam!!!
A to czy prezes zmiękł, będę wiedziała jak spotkam sie z nim, i wtedy napiszę co i jak,
I koniec konsultacji, jak zadziałam to napiszę.