justynavege Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 czyli kamyś moze mieszkać w domku z innym pieskiem :) Quote
Matusz Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 justynavege napisał(a):czyli kamyś moze mieszkać w domku z innym pieskiem :) czyli tak ;) Quote
Matusz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='solito']Co u naszego Kamysia? U Kamyka wszystko ok, tylko domku brak dzisiaj był na spacerku !! ;) Quote
solito Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='matusz5']U Kamyka wszystko ok, tylko domku brak dzisiaj był na spacerku !! ;) Jaki z niego ślicznotek!:loveu: Quote
Matusz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 solito napisał(a):Jaki z niego ślicznotek!:loveu: pewnie, że ślicznotek, to nasz przystojniak Ostródzki !! :loveu::loveu: Quote
Asia_M Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Jak Ci się Kamyczku mieszka z Juleczkiem? :) Na pewno bardzo fajnie :) Mam nadzieję, że wkrótce znajdziecie dobre domeczki :multi: Quote
justynavege Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Czesc kamyczku jak się pieknie usmiechasz na spacerku :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='matusz5']U Kamyka wszystko ok, tylko domku brak dzisiaj był na spacerku !! ;) Ślicznuś mój Kamyczkowy :calus: Bidulek taki jest zdezorientowany tą klatką, że nawet jak mu wlałam rosołku...to nie jadł...niewdzięcznik ;)... Bardzo bardzo....potrzebuje ciepłego, wyrozumiałego domku....dla psa, który kocha bardzo mocno... Quote
cytrynka10 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Kamys jaki ty jestes przystojny i dlaczego nie zjadłes rosołu to ten sam co cie postawił na nogi Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 kiełbacha to juz standard...a rosołek pojawia się jak są chorzy potrzebujący specjalnej troski....więc nie mogłam przy okazji nie ugotować dla mojego Skarba :) Quote
Evelin Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Aga,bogata jesteś...Tyle tych skarbeczków masz..... Dobrze a teraz Kamysiu do góry...Dla kogoś nauczyłeś się znów chodzić... Quote
solito Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Jakie to szczęście, że Kamyś jest zdrowy! Jak sobie pomyślę o nim z początku wątku, to aż mi łzy szczęścia stają w oczach! Quote
justynavege Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 zeby jeszzce domek sie znalazl dla Kamysia to juz by byl szczyt szczescia Quote
solito Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 justynavege napisał(a):zeby jeszzce domek sie znalazl dla Kamysia to juz by byl szczyt szczescia Właśnie!!! Quote
nikador Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jeśli Juleczek zostanie adoptowany a wszystko na to wskazuje,Kamyczek zostanie moim wirtualnym podopiecznym.Dziś w pracy namówiłam moja klientkę i też pewnie zaadoptuje wirtualnie jakiegoś podopiecznego z AFN.Dobrze,że chociaż w ten sposób mozna pomagac. Quote
Matusz Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nikador napisał(a):Jeśli Juleczek zostanie adoptowany a wszystko na to wskazuje,Kamyczek zostanie moim wirtualnym podopiecznym.Dziś w pracy namówiłam moja klientkę i też pewnie zaadoptuje wirtualnie jakiegoś podopiecznego z AFN.Dobrze,że chociaż w ten sposób mozna pomagac. ale suuper !!! Juleczku bede teksnil bardzo...:-( Quote
justynavege Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nikador napisał(a):Jeśli Juleczek zostanie adoptowany a wszystko na to wskazuje,Kamyczek zostanie moim wirtualnym podopiecznym.Dziś w pracy namówiłam moja klientkę i też pewnie zaadoptuje wirtualnie jakiegoś podopiecznego z AFN.Dobrze,że chociaż w ten sposób mozna pomagac. :multi: :multi: :multi: Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Kamysiu czy Ty wiesz???....że ktoś jeszcze będzie się o Ciebie troszczył.... tym razem wirtualnie...kolejna Ciocia z Wujkiem...:) może Weronika ma tak dobrą rękę, że szybko i Ty znajdziesz domek.... :) ciekawe tylko czy Ciotce Adze domek się spodoba ...hihihi...:) Quote
nikador Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kamyś musi miec najlepszy z mozliwych domkow,to sprawa oczywista :) Quote
Matusz Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nikador napisał(a):Kamyś musi miec najlepszy z mozliwych domkow,to sprawa oczywista :) tak zarówno Kamys i Julek muszą mieć najlepszy domek !! Quote
zdrojka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kamyczku kochany, będzie dobrze! Tylu dobrych ludzi już o Ciebie się troszczy! Na razie z daleka, ale to na pewno tylko chwilowo :p Quote
justynavege Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Kamyk na pierwszą strone , moze ktos akurat szuka przyjaciela psiego Quote
Recommended Posts