Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mani2000']Ja to wiem,ale nie mogę udzielić informacji!
Napiszę na wątku schroniska,żeby weszły tutaj Panie ze schroniska[/QUOTE]
Gadałam już telefonicznie.Tosia jest zamówiona.Bierze ją pani z Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami.Na dniach zostanie zawieziona, ale nic więcej nie wiem.Justyny na razie nie ma.Będzie w przyszłym tygodniu.

Posted

[quote name='Syla']Gadałam już telefonicznie.Tosia jest zamówiona.Bierze ją pani z Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami.Na dniach zostanie zawieziona, ale nic więcej nie wiem.Justyny na razie nie ma.Będzie w przyszłym tygodniu.[/QUOTE]

Czyli Tośka jedzie do domku?
Super!

Posted

Wczoraj jak się rozpadało,Tośka nie chciała wejść do biura,bała się :(
Goniliśmy ją przez jakieś 15 minut w ulewie,strasznie uparta sunia,sprytna też.
Złapaliśmy ją,i poszła do kociarni,do kotków.

Posted

jeśli coś by jednak nie wypaliło z domkiem to rozmawiałam z taka jedną Panią, która równiez jest chętna by przygarnąć Tosię. Pani jest ze śląska i ma już jednego 14 letniego pieska przy którym ciągle ktoś jest, więc Tosia miałaby zapewnioną opiekę. Wydaje się w porządku. Mam jej maila: [B][email protected]. [/B]Jesli Tosi się uda to można wykorzystać zapał tej Pani i zaproponować inną mniejszą suczkę w podeszłym wieku...

Posted

[quote name='agucha007']jeśli coś by jednak nie wypaliło z domkiem to rozmawiałam z taka jedną Panią, która równiez jest chętna by przygarnąć Tosię. Pani jest ze śląska i ma już jednego 14 letniego pieska przy którym ciągle ktoś jest, więc Tosia miałaby zapewnioną opiekę. Wydaje się w porządku. Mam jej maila: [B][email protected]. [/B]Jesli Tosi się uda to można wykorzystać zapał tej Pani i zaproponować inną mniejszą suczkę w podeszłym wieku...[/QUOTE]
Byłoby super, gdyby jakaś psina w podeszłym wieku znalazła domek.
A co z Tosią???

Posted

Agucha007, jeśli masz kontakt z tą panią to może trzeba poszukać jakiejś psiny, bo szkoda żeby zmarnować taką szansę. Wiele jest piesków w podeszłym wieku, które szukają domu, a chętnych do adopcji jak na lekarstwo. Jeśli możesz to załóż wątek w dziale Przygarnę Psa

Posted

[quote name='Gabi79']Agucha007, jeśli masz kontakt z tą panią to może trzeba poszukać jakiejś psiny, bo szkoda żeby zmarnować taką szansę. Wiele jest piesków w podeszłym wieku, które szukają domu, a chętnych do adopcji jak na lekarstwo. Jeśli możesz to załóż wątek w dziale Przygarnę Psa[/QUOTE]
narazie Pianka miała kontaktować się z ta panią, bo nie wiadomo czy w końcu weźmie Tośkę czy nie...

Posted

[quote name='agucha007']narazie Pianka miała kontaktować się z ta panią, bo nie wiadomo czy w końcu weźmie Tośkę czy nie...[/QUOTE]

Czyli Tośka dalej w schronisku? Przecież mogła już być w domku.Zaraz się wkurzę...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Mani2000']Napiszcie PW do Pianki,ja wiem tyle co wy.[/QUOTE]

Tośka juz grzeje dupe w domu, mieszka w Wyrach dom z ogrodem jedna mała suczka i towarzystwo 8 kociaków majacych własną prywatną kociarnię w domu.

Dzis Karolina dzwoniła i Tośka nie opuszcza jej na krok, spacery zadowolona, spi w sypialni.

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']Tośka juz grzeje dupe w domu, mieszka w Wyrach dom z ogrodem jedna mała suczka i towarzystwo 8 kociaków majacych własną prywatną kociarnię w domu.

Dzis Karolina dzwoniła i Tośka nie opuszcza jej na krok, spacery zadowolona, spi w sypialni.[/QUOTE]

Wspaniała wiadomość