Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=PaleTurquoise] Tak trzymać, w mordę desenia oj hihihi :smokin:[/COLOR] [/quote] [COLOR=PaleTurquoise]W mordę Z desenia czy z sedesa...jak strzeli oczywiście :cool1:[/COLOR]
Aga76 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Kasia'][COLOR=PaleTurquoise]W mordę Z desenia czy z sedesa...jak strzeli oczywiście :cool1:[/COLOR][/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Wymiękam deseniowo, po same czubki wszystkich końcówek.[/COLOR]
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Oczy mnie bolą:cool1: Witam się prawie przed weekendowo.
Anusia & Alutka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=PaleTurquoise]W ten deseń i tamten deseń, czyli najlepiej w dwa desenie o zachodzie słońca, jeden dodatkowo w czasie pełni księżyca i jeden o poranku, z zapachem rosy w zagłębieniach nadgarstka... ale piknie oj [/COLOR] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSstinky.gif[/IMG][/QUOTE] [quote name='Kasia'][COLOR=PaleTurquoise]O zachodzie słońca przy deseniowym kolorze piknego nieba, przez nockę deseniowa całą aż po pierwsze deseniowe śpiewy i trele ptaków o poranku...rzeźkie deseniowe powietrze będzie nas smagać przy pierwszym psowo deseniowym spacerku.[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"]Oj wzruszylam sie chiba...[/COLOR] :-( [quote name='Aga76'][COLOR=PaleTurquoise]Bądź dzielna, niech cię deseń nie pokona!!! Nie wiem why, ale deseń zaczyna mi się kojarzyć z sedesem, oj...[/COLOR][/QUOTE] [quote name='madziasto4'][COLOR="PaleTurquoise"]I romantyczny nastrój prysł :cool1:[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="#afeeee"]Oj tak, troche se prysnal...[/COLOR] [quote name='Kasia'][COLOR=PaleTurquoise]Nie poddam sie, oj nie! Trza być twardym a nie miętkim :cool1:[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="#afeeee"]Mietkim mowimy stanowcze[/COLOR] NIE! Bry nocne. :loveu:
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'][COLOR="PaleTurquoise"] Oj tak, troche se prysnal...[/COLOR] [/QUOTE] Te, obie formy poprawne jak coś.
madziasto4 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Aguś, niuńki są na podium :Rose: [COLOR="PaleTurquoise"]Na gnacie.[/COLOR]
Pegaza Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 cze Aga wpadne do Was na dłuzej jutro mam nadzieje...
Aga76 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Dobry :loveu: Pozdrawiamy piątkowo, życzymy dużo spokoju i uśmiechu na caaały weekend. [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Dzięki Madziu za info, muszę się poprawić...[/COLOR][/SIZE]
madziasto4 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [COLOR="PaleTurquoise"]Dwa słoneczka będą wisieć honorowo na sznurku przez miesiąc :grins:[/COLOR] Co słychać u panienek? :loveu:
Aga76 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='madziasto4'][COLOR=PaleTurquoise]Dwa słoneczka będą wisieć honorowo na sznurku przez miesiąc :grins:[/COLOR] Co słychać u panienek? :loveu:[/quote] [COLOR=PaleTurquoise] poważnie? u lalala - nawet ogony się nie domyślają, gdzie zawisną...[/COLOR] Właśnie się wietrzą :evil_lol:
madziasto4 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=PaleTurquoise] poważnie? u lalala - nawet ogony się nie domyślają, gdzie zawisną...[/COLOR] Właśnie się wietrzą :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"]Poważnie. Jutro już powinny zawsinąć :cool3:[/COLOR] Na balkonie?
Aga76 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='madziasto4'][COLOR=PaleTurquoise]Poważnie. Jutro już powinny zawsinąć :cool3:[/COLOR] Na balkonie?[/quote] [COLOR=PaleTurquoise]oj hihihi [COLOR=Black]Kuciaki noo, a skąd wiesz, że na balkonie? Jak co wieczór wystawiam je na balkon, dla bezpieczeństwa przywiązuje linkę do barierki i się wietrzą, co by miały zdrowe sny - to taka specjalna metoda dla psich lunatyków. [/COLOR][/COLOR]
Kasia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=PaleTurquoise] [COLOR=Black] Jak co wieczór wystawiam je na balkon, dla bezpieczeństwa przywiązuje linkę do barierki i się wietrzą, co by miały zdrowe sny - to taka specjalna metoda dla psich lunatyków. [/COLOR][/COLOR][/quote] Metoda :cool2: 2B musi ją poznać. Może z niej skorzysta. Czy linkę sklejasz jak Madźka taśma izolacyjną aby sie nie odkleiła?
Aga76 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Kasia']Metoda :cool2: Czy linkę sklejasz jak Madźka taśma izolacyjną aby sie nie odkleiła?[/quote] Dziękuję za uznanie :loveu: Mówisz żeby taśmą skleić :hmmmm: sznurowadłem wiązałam do tej pory.
Kasia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Aga76'] Mówisz żeby taśmą skleić :hmmmm: sznurowadłem wiązałam do tej pory. [/quote] Taśma to metoda sprawdzona ale jeśli sznurowadła trzymają równie mocno to nie widzę potrzeby aby sprawdzać cos inszego. Z jakiej wysokości sie tak czasami wietrzą?
Aga76 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Kasia']Taśma to metoda sprawdzona ale jeśli sznurowadła trzymają równie mocno to nie widzę potrzeby aby sprawdzać cos inszego. Z jakiej wysokości sie tak czasami wietrzą?[/quote] IV piętro bez windy, pod nami jest chodnik i ulica, więc nawet nie mam gdzie ich ewentualnie spuścić, cholerny beton... Sznurowadła trzymają całkiem przyzwoicie.
madziasto4 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Kasia'] Czy linkę sklejasz jak Madźka taśma izolacyjną aby sie nie odkleiła?[/QUOTE] :cool1::cool1::cool1:
Aga76 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='madziasto4']:cool1::cool1::cool1:[/quote] Dyplomatyczny błysk w oku zobaczyłam [COLOR=PaleTurquoise](i przeczytałam...)[/COLOR]
tigrunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Kasia']Metoda :cool2: 2B musi ją poznać. Może z niej skorzysta. Czy linkę sklejasz jak Madźka taśma izolacyjną aby sie nie odkleiła?[/quote] Ooo .. metoda fajna jak u mamy jestem :evil_lol: Bo na moim osiedlu nic sie nie dzieje, balkon zakryty i co ? Zadnego pozytku by nie było dla Jessi (poza wywietrzeniem :evil_lol:) Dobry Aguś o poranku :loveu:
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='tigrunia'] Dobry Aguś o poranku :loveu:[/quote] Dobry Beatko :p Jak tam w pracy?
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Kasia']Metoda :cool2: 2B musi ją poznać. Może z niej skorzysta. [/QUOTE] 2B to ju zna bank dawno zna ta metode. Cze Agus buuuuczaca i bo ciemu? :loveu:
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Anusia :calus: [COLOR=PaleTurquoise]nie lubiem jak ciem ni ma, oj bu bu bu[/COLOR]
Aga76 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Uczesałam się sama [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:grins: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/179/82fd21a79ec694b2.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/179/139f3dc397071baf.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images28.fotosik.pl/177/4ea85d3c0a59eb1d.jpg[/IMG][/URL]
Recommended Posts