madziasto4 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Gardlo mnie boli buuu.[/quote] I mnie też cholela jasna:roll: Kupiłam se dizsiaj Cholinex i rutinoscorbin łykam. [quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=green]Czyj to nos?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [COLOR=paleturquoise]Pytanko na pewno sie Madzi spodoba.[/COLOR][/quote] [COLOR=Black]Cholela no, wygląda jak Kaprysiowy, ale to pewnie Fionkowy buuuu. [COLOR=PaleTurquoise]Albo na odwrót! [/COLOR][/COLOR]
Aga76 Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='madziasto4']I mnie też cholela jasna:roll: Kupiłam se dizsiaj Cholinex i rutinoscorbin łykam. [COLOR=Black][COLOR=Magenta]Cholela no, wygląda jak Kaprysiowy, ale to pewnie Fionkowy[/COLOR] [COLOR=Magenta]buuuu.[/COLOR] [COLOR=PaleTurquoise]Albo na odwrót! [/COLOR][/COLOR][/quote] Oj Madzia, też chora :glaszcze: Bardzo dobrze napisałaś!
tigrunia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dobry Aguś ! :multi: Dziś też bedzie zgadywanka?? :loveu:
Kasia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dobry Aguś i ogoniachy :loveu: Jak samopoczucie w środowy poranek?
Aga76 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='tigrunia']Dobry Aguś ! :multi: Dziś też bedzie zgadywanka?? :loveu:[/quote] Cze 2Be :p Może tak, a może nie... chwilowo funkcja myślenia jest wyłączona :wink: [quote name='Kasia']Dobry Aguś i ogoniachy :loveu: Jak samopoczucie w środowy poranek?[/quote] Bry Kasiu :p Coś mi się wydaje, że ciężko będzie, zmiany atmosferyczna idą [COLOR=paleturquoise]oj buu[/COLOR] i łepetynka zaczyna boleć. Widzę przez okno jak maszerują [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR]
tigrunia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No mogłoby do mnie zawitać to Wasze słoneczko wreszcie!!! A tu ciagle ponuro i pochmurno :placz:
Aga76 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='tigrunia']No mogłoby do mnie zawitać to Wasze słoneczko wreszcie!!! A tu ciagle ponuro i pochmurno :placz:[/quote] Może jak wyślesz mi pysznego pierniczka to i słoneczko w Bydgoszczy zawita...
Kasia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dzis u Ciebie maszerują u mnie wczoraj maszerowali...krokiem równym, do wieczora samego. Nawet pastylki nie pomogły :shake:
tigrunia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Pierniczka aguś nie mam ale mam całą lade innych słodkości :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/156/a2ebddd00ae7bc7b.jpg[/IMG][/URL] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
WinterGirl Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]czy bGirlka może skusiś się na beze?! uwieeeeelbiam[/FONT][/CENTER]
tigrunia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]czy bGirlka może skusiś się na beze?! uwieeeeelbiam[/FONT][/CENTER] [/quote] Ależ bardzo proszę :loveu: A ten Michałek niżej to tez jest beza tylko troszku inna bo z orzechami i krem budyniowy jest :loveu: Agula - gdzie słonko???????
Aga76 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Kasia']Dzis u Ciebie maszerują u mnie wczoraj maszerowali...krokiem równym, do wieczora samego. Nawet pastylki nie pomogły :shake:[/quote] Koszmar normalnie... a dziś jak się czujesz? [quote name='tigrunia']Pierniczka aguś nie mam ale mam całą lade innych słodkości :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Aaaa, jestem w niebie :mdleje: [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]czy bGirlka może skusiś się na beze?![/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]uwieeeeelbiam[/FONT][/CENTER] [/quote] Cześć Karinko :loveu: Bezy są przepyszne, bezgranicznie mniamuśne :shiny: [quote name='tigrunia'] Agula - gdzie słonko???????[/quote] Nie wiem gdzie słoneczko, jestem zajęta - konsumuję wszystkie ciasta po kolei :sabber: Żeś mnie uszczęśliwiła :grins: pyssssszności!
Kasia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Aga76'] Koszmar normalnie... a dziś jak się czujesz? Aaaa, jestem w niebie :mdleje: [/quote] Lepiej niż wczoraj ale nie na tyle dobrze by móc powiedzieć, że jest OK....:roll: A myślałam do piekiełka sie wybieramy :evil_lol:
Aga76 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Kasia']Lepiej niż wczoraj ale nie na tyle dobrze by móc powiedzieć, że jest OK....:roll: A myślałam do piekiełka sie wybieramy :evil_lol:[/quote] Te główki makówki nieposłuszne :shake: Znaczy się ogólnie to do bram piekieł zmierzamy, a to tylko chwilowy kaprys - podniebienie jest w niebie ;)
Anusia & Alutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ja bym sie skusila najchetniej an babzceki czekoladowe. Czesc Agus :loveu: Przyjszlam z zarazkam,i i bede zarazac. Mam anginowate przeziebienie, wlsciwie o krok od anginy i paczcie, w jedna noc sie wszystko zrobilo. Mam pastylki do ssania i psikacza do gardla, ferbrisan ktorym oj bu wczoraj prawie... i kropelki homeopatyczne ktorych nidzie nie ma. Ale chyba mam sposob na wypicie tego dziadostwa- rozpuscic i pic gorace. Parzy w jezyk i nie czuc smaku :eviltong: A tak na serio to pic jak jest cieple, nie letnie.
Aga76 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Bry Chorowitku[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :loveu:
WinterGirl Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]to bGirlka skusi się na jeszcze jedną malutką bezkę...[/FONT][/CENTER]
Aga76 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]to bGirlka skusi się na jeszcze jedną malutką bezkę...[/FONT][/CENTER] [/quote] :loveu::loveu::loveu:
Aga76 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Szesc buuu wypilam to.[/quote] I nie oddasz?
Anusia & Alutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Aga76']I nie oddasz?[/QUOTE] Nie, juz sie przyjelo. Jak oddaje to w trakcie picia. :grins:
Aga76 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Nie, juz sie przyjelo. Jak oddaje to w trakcie picia. :grins:[/quote] To dobrze, dzielna jesteś :loveu: Zjadłaś coś na śniadanko?
Anusia & Alutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Aga76']To dobrze, dzielna jesteś :loveu: Zjadłaś coś na śniadanko?[/QUOTE] Taaa, wlasnie wciaglam kanapy. Dziwnie sie je sniadanie, jak sie czlek przywyczai nie jesc.
Aga76 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Taaa, wlasnie wciaglam kanapy. Dziwnie sie je sniadanie, [COLOR=red]jak sie czlek przywyczai nie jesc[/COLOR].[/quote] Jak to nie jeść?
Recommended Posts