Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Aga76'] [COLOR=lightblue]może w końcu przyszłość mi się rozjaśni, zobaczymy tylko w jakich barwach. [/COLOR][/QUOTE] w jasniutkich Agus! W jasniutkich :loveu: Bry :razz:
Sara_i_Aris Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cześć Agusiu. Znowu ta okropna T zadręcza naszą Agusię :x Musisz ciąć, ciąć i ciąć pępowinę TK, nie może być inaczej. Trzymaj się :calus:
Pegaza Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cze Aga:p a może skorzystaj z opcji wrózka przynajmniej będziesz wiedzieć jaka przyszłość Cie czeka najblizsza z T ;)
Kasia_zg Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Agusiu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Niezadreczaj sie tą T zobaczysz wszystko sie ułozy i bedzie kolorowo :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiam Ciebie i Twoje Niuńki słodkie:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Aga:p a może skorzystaj z opcji wrózka przynajmniej będziesz wiedzieć jaka przyszłość Cie czeka najblizsza z T ;)[/QUOTE] O, no wlasnie, jest to pomysl niezly.
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dobry Agusiu - Bebusiu :loveu: :loveu: :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]Były kolejne rozmowy wieczorne ? [/COLOR]
Kasia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dobry Aguś i ogonki :loveu: Jak dziś humor i samopoczucie?
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Halo dzien dobry. Ogladalam w tv markecie reklame magicznego noza co tnie wszystko. Moze bys go Agus wyprobowala? :hmmmm:
Pegaza Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Witam popołudniowo:p ja bym najpierw tym pluciem heh a potem z satysfakcją bym patrzyła jak pije tą kawe:evil_lol:z smakiem
Kasia_zg Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Aguś popołudniowo i milusiego wieczorka Ci życzymy:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jakby sliny zabraknac mialo, to se na cytryne popatrz, albo chociaz pomysl o cytrynie, to od razu slinianki zaczna pracowac. Bry wieczorne.
Kasia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Bry poranne :loveu: Aguś co się dzieje? Wracaj do nas szybciutko...
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Halo psislam. Chyba zara pojde spac...
Pegaza Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Cze Aga:p musimy przeczekać kryzys u Agi z Panią T:mad: zapewne szanowna T popsuła humor Agusi:mad:
Kasia_zg Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Cześć Agusiu:)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Brakuje Nam Ciebie i Twoich niuniek.:loveu:[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Niemartw sie "T" mnie moja wczoraj doprowadziła do białej goraczki stwierdzając fakt że jedynym kolorem auta jakim pojedziemy do ślubu to bedzie BIAŁy i żaden inny szlak mnie trafił krew zalała i myślałam że ją podre wiec grzecznie powiedziałam że to Nasz ślub Nasze wesele i to my decydujemy jak bedzie to wyglądało a nie ona wiec odbiła piłeczke i wypaliła ze sala którą wybralismy jej sie nie podoba wtedy zacisnełam mocno zabki i przemilczałam ale pewnego dnia ją zagryze ;)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Przesyłam Aguś moc dobrych fluidów i wracaj do Nas szybciutko:loveu:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]
Aga76 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Dzień dobry :loveu: Nie było mnie, ale już jestem. Niuńki są zdrowe, chociać ostanio pokłóciły się o kocie piłeczki i obie mają zadrapane nosy :roll: dwa słodziaki kochane :evil_lol::evil_lol: pyskówka była nieziemska! [SIZE=1][COLOR=lightblue]Nie wiem jak to możliwe, ale u mnie jest jeszcze gorzej... [/COLOR][/SIZE]
madziasto4 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Aguś :loveu: Jak samopoczucie? Oj, zadrapane noski:evil_lol:
Anusia & Alutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Agus :loveu: Kulwa, dziewczynom sie nastroj udziela... Słuchajta, trza podjac bardziej radykalne kroki. Jak zobaczyta takie cos: [IMG]http://www.astro.virginia.edu/class/oconnell/astr121/im/castle-romeo2-ex.jpg[/IMG] To znaczyc bedzie, ze Agusiowy humor jest znowu dobry :grins:
Recommended Posts