Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Agusiu :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Niezadreczaj sie tą T zobaczysz wszystko sie ułozy i bedzie kolorowo :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiam Ciebie i Twoje Niuńki słodkie:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Cześć Agusiu:)[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Brakuje Nam Ciebie i Twoich niuniek.:loveu:[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Niemartw sie "T" mnie moja wczoraj doprowadziła do białej goraczki stwierdzając fakt że jedynym kolorem auta jakim pojedziemy do ślubu to bedzie BIAŁy i żaden inny szlak mnie trafił krew zalała i myślałam że ją podre wiec grzecznie powiedziałam że to Nasz ślub Nasze wesele i to my decydujemy jak bedzie to wyglądało a nie ona wiec odbiła piłeczke i wypaliła ze sala którą wybralismy jej sie nie podoba wtedy zacisnełam mocno zabki i przemilczałam ale pewnego dnia ją zagryze ;)[/COLOR][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Przesyłam Aguś moc dobrych fluidów i wracaj do Nas szybciutko:loveu:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

Posted

Dzień dobry :loveu:

Nie było mnie, ale już jestem.
Niuńki są zdrowe, chociać ostanio pokłóciły się o kocie piłeczki i obie mają zadrapane nosy :roll: dwa słodziaki kochane :evil_lol::evil_lol: pyskówka była nieziemska!

[SIZE=1][COLOR=lightblue]Nie wiem jak to możliwe, ale u mnie jest jeszcze gorzej... [/COLOR][/SIZE]

Posted

Agus :loveu:
Kulwa, dziewczynom sie nastroj udziela...

Słuchajta, trza podjac bardziej radykalne kroki.
Jak zobaczyta takie cos:

[IMG]http://www.astro.virginia.edu/class/oconnell/astr121/im/castle-romeo2-ex.jpg[/IMG]

To znaczyc bedzie, ze Agusiowy humor jest znowu dobry :grins:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...