Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76']
:shake::shake::shake: jest gorzej
[/quote]

Bo to najlepiej by chyba było jak byscie mieszkali jak najdalej od niej. Tak daleko coby ino od święta ja widywać...albo i rzadziej! :roll:

Posted

[quote name='Kasia']Bo to najlepiej by chyba było jak byscie mieszkali jak najdalej od niej. Tak daleko coby ino od święta ja widywać...albo i rzadziej! :roll:[/quote]

Jestem tego samego zdania [SIZE=1][COLOR=lightblue]niestety tylko ja [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#add8e6]A to i tak nie wszystkie problemy, z którymi trzeba sobie poradzić...[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Aga76']Jestem tego samego zdania [SIZE=1][COLOR=lightblue]niestety tylko ja [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=1][COLOR=#add8e6]A to i tak nie wszystkie problemy, z którymi trzeba sobie poradzić...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

No kurde.
A wez Ty tasaka jakiego i ciachnij w koncu pepowine przy samej d***.

[COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Oj buuuu ale chiba nie praca znowu?[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']No kurde.
A wez Ty tasaka jakiego i ciachnij w koncu pepowine przy samej d***.

[COLOR=paleturquoise][SIZE=1]Oj buuuu ale chiba nie praca znowu?[/SIZE][/COLOR][/quote]

Se nitką ją zszywa od nowa... [SIZE=1][COLOR=lightblue]QQQ[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=1][COLOR=lightblue]osobistych ciąg dalszy[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Zabrac igly, niktki, szydelka i wloczke.[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[COLOR=lightblue]no właśnie...[/COLOR]

Posted

Cze Aga:p
widze że wróciłaś :multi: a sie tą T nie przejmuj bo nie warto radze Ci ja podtruc tak troszeczke o ile przyjdzie z wizyta do Ciebie;) ostatnio oglądałam Drzyzge i akurat o teściowach i synowach, jedna synowa do herbaty plula albo dawała tabletki przeczyczające:lol: tej Twojej bym nie żałowała oj nie :evil_lol:

dobrze że moją widze nie za często

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Agusiu :calus:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przesyłam dużo buziaczków i głowka do góry :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']A ja sie wiecie nad czym zastanawiam?
Czy przed slubem tez tak jest.

Bo jak jest, to trza sie porzadnie zastanowic, czy sie chce z taka kobita na cale zycie wiazac- poprzez synusia.[/QUOTE]
Pewnie nie, cholery milusie zawsze są przed.

No taaa, ale z drugiej strony poślubia się tego sunusia, a nie T.
I czasami przecież mimo wszystko warto popracować nad takim synusiem i żmudnie ciąć pępowinę, aż do skutku.

Posted

[quote name='madziasto4']
I czasami przecież mimo wszystko warto popracować nad takim synusiem i żmudnie ciąć pępowinę, aż do skutku.[/QUOTE]

[COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Albo od razu lepiej łeb T.[/SIZE][/COLOR]
Oj :oops:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']A ja sie wiecie nad czym zastanawiam?
Czy przed slubem tez tak jest.
Bo jak jest, to trza sie porzadnie zastanowic, czy sie chce z taka kobita na cale zycie wiazac- poprzez synusia.[/quote]
Też są takie, długo nie potrafią udawać.

Posted

[quote name='Kasia']Dobry Aguś i ogonki.

Mam nadzieję, że dziś lepsze samopoczucie masz :loveu:[/quote]

Dobry Kasieńko :calus:

[COLOR=lightblue]Chyba mi lepiej, wczoraj wieczorem rozpoczęliśmy ostateczne rozmowy, cholernie to trudne, ale się cieszę, że może w końcu przyszłość mi się rozjaśni, zobaczymy tylko w jakich barwach. [/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']Dobry Kasieńko :calus:

[COLOR=lightblue]Chyba mi lepiej, wczoraj wieczorem rozpoczęliśmy ostateczne rozmowy, cholernie to trudne, ale się cieszę, że może w końcu przyszłość mi się rozjaśni, zobaczymy tylko w jakich barwach. [/COLOR][/quote]
Życzę powodzenia kochana.. mam nadzieję, że rozjaśni się na dobre dla Ciebie :) I bez żadnych skutków ubocznych ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Życzę powodzenia kochana.. mam nadzieję, że rozjaśni się na dobre dla Ciebie :) I bez żadnych skutków ubocznych ;)[/quote]

:p

[SIZE=1][COLOR=lightblue]Jakie masz skutki uboczne na myśli?[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Aga76']:p

[SIZE=1][COLOR=lightblue]Jakie masz skutki uboczne na myśli?[/COLOR][/SIZE][/quote]

Ja tam nie wiem :niewiem:.. nie myślałam o żadnych konkretnych ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Ja tam nie wiem :niewiem:.. nie myślałam o żadnych konkretnych ;)[/quote]

Myślałam, że listę dostanę :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...