Klaudus__ Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='__Lara']Strasznie to dobijające, nie wiadomo już co zrobić...[/QUOTE][I]Ani mi nie mów... Flaki już wypruwam...[/I] Quote
Maruda666 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Pozbierałam wszystko co miałam od cioteczek dla Rudego i na Pszczynę i zrobiłam taki wielki, pół na pół [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235367-Na-Rudego-i-Pszczynę-ponad-100-fantów-do-30-11-godz-22-00/page2[/url] Serdecznie zapraszam :) Quote
__Lara Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Ani mi nie mów... Flaki już wypruwam...[/I][/QUOTE] Wiem kochana... lecę na bazar, chociaż podnosić będę. Quote
Klaudus__ Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [I]Zapraszam na chociażby podnoszenie, promowanie bazarku z którego jakiś grosik nazbieramy na Rudaska...: [/I][IMG]http://gify.11street.pl/vardata/galeria/mikolaje/mikolaje033.gif[/IMG][I] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235612-Rozgrzewająco-Mikołajowy-bazarek-CEGIEŁKOWY-do-30-11-2012-do-godziny-23-00?p=19964128#post19964128[/url][/I] Quote
Klaudus__ Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Nikt tu nawet nie zagląda... :roll: Quote
Isiak Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Zagląda, taki Isiak na przykład, ale ze wstydu, że niewiele może tu pomóc, to się nawet nie odzywa :oops: Quote
Lobaria Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Isiak napisał(a):Zagląda, taki Isiak na przykład, ale ze wstydu, że niewiele może tu pomóc, to się nawet nie odzywa :oops: Tak, jak Lobaria... Dużo ogłoszeń trzeba i nowe zdjęcia Quote
Klaudus__ Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Ogłoszenia potrzebne bardzo. Tylko nie mam kiedy Ich robić. A tu kolejny miesiąc trzeba zapłacić... 400 ... :roll: Quote
Avilia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Klaudus__ napisał(a):Ogłoszenia potrzebne bardzo. Tylko nie mam kiedy Ich robić. A tu kolejny miesiąc trzeba zapłacić... 400 ... :roll: A nie można pogadać z p. Anetą, żeby za Rudego koszt hotelowania był niższy? Przecież to też bezdomniak... Zresztą zaraz do niej napiszę...może się zgodzi? Quote
__Lara Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Avilia']A nie można pogadać z p. Anetą, żeby za Rudego koszt hotelowania był niższy? Przecież to też bezdomniak... Zresztą zaraz do niej napiszę...może się zgodzi?[/QUOTE] Już długo domku szukamy i nic :( Quote
agat21 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Biedny psiak, że trafił najpierw na bydlaków, ale później szczęściarz, że trafił na anioły Sytuacja rzeczywiście fatalna, sama dwa miesiące temu przestałam płacić 450 zeta miesięcznie za hotelik maleńkiej suni, którą znalazłam porzuconą w lesie i nie mogłam zabrać do swojego domowego zwierzyńca. Też już traciłam nadzieję, i w końcu po wielu miesiącach trafił się domek. Poza cegiełkami na bazarku na razie nie mogę pomóc, mogę trzymać kciuki, żeby wreszcie mu się poszczęściło Może świąteczny cud się zdarzy A Tobie Klaudus życzę drugiego cudu, aby worek z pieniędzmi spadł znienacka jakiś, i dużo pomyślności we wszystkim, co robisz Quote
Klaudus__ Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='agat21']Biedny psiak, że trafił najpierw na bydlaków, ale później szczęściarz, że trafił na anioły Sytuacja rzeczywiście fatalna, sama dwa miesiące temu przestałam płacić 450 zeta miesięcznie za hotelik maleńkiej suni, którą znalazłam porzuconą w lesie i nie mogłam zabrać do swojego domowego zwierzyńca. Też już traciłam nadzieję, i w końcu po wielu miesiącach trafił się domek. Poza cegiełkami na bazarku na razie nie mogę pomóc, mogę trzymać kciuki, żeby wreszcie mu się poszczęściło Może świąteczny cud się zdarzy A Tobie Klaudus życzę drugiego cudu, aby worek z pieniędzmi spadł znienacka jakiś, i dużo pomyślności we wszystkim, co robiszBardzo bardzo bym chciała taki worek pieniążków. Sytuacja jest dla mnie o tyle trudna,że to doprawdy spora suma (z mojej skromnej wypłaty) - ale tego Ci nie muszę mówić - sama wiesz jak to ciężko. Ale najważniejsze,że chłopak jest bezpieczny i mieszka w domowych warunkach. Dziękuję,że tu zerknęłaś do nas. Mało kto nas odwiedza. Dziękuję za kciuki - są nam bardzo potrzebne. Quote
__Lara Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Klaudus__, napewno musisz odmawiać sobie z tego powodu wiele rzeczy, wiem jak to jest :/ Ale musimy być dobrej myśli, nic innego nie zostaje. Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='__Lara']Klaudus__, napewno musisz odmawiać sobie z tego powodu wiele rzeczy, wiem jak to jest :/ Ale musimy być dobrej myśli, nic innego nie zostaje.Ważne,że jest bezpieczny :) Quote
agat21 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Klaudus, podeślij mi numer konta, myślę, że Mikołaj może worka nie przyniesie, ale małą skarpetkę - czemu nie? ;) Quote
__Lara Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='agat21']Klaudus, podeślij mi numer konta, myślę, że Mikołaj może worka nie przyniesie, ale małą skarpetkę - czemu nie? ;)[/QUOTE] Dziękujemy cioteczko! :D :D :D Quote
Klaudus__ Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Agat21 bardzo,bardzo,bardzo mocno dziękuję :modla: wcześniej nie miałam kiedy podziękować - jesteś WSPANIAŁA!!! Quote
agat21 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Dzięki za piękne kwiaty - naprawdę nie zasłużyłam :oops: Jak Rudemu zaczął się rok? Przeżył sylwestra spokojnie? Quote
Makila Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Z okazji walentynek Rudasek przesyła cioteczkom buziaki :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
AtaO Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Dzięki i też pozdrawiamy Milusińskich :) Cudne fotki :) Psiaki żyją w super zgodzie i fajnie spędzają czas. A i Ikarek w dobrej chyba formie..... Quote
Klaudus__ Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 O matko ,aż się poryczałam - DZIĘKUJĘ! Quote
Makila Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ostatnio porządnie wzięłam się za psiaki. Rezultat taki, że Rudasek biega ze wszystkimi i w miarę się dogaduje :lol: Miewa czasem humorki, ale jest o niebo lepiej :lol: Quote
Recommended Posts