Jump to content
Dogomania

Koko - 10-miesieczny... pokochaj cudnego bialaska...KTOS GO POKOCHAL ! ! !

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
Cudne wesole szczeniatko potrzebuje pancia , najlepiej takiego 13-letniego, z ktorym pogra w pile ! ! !

taaaak :multi:
bo to footbolowy psiaaaak :cool3:

Posted

Kokosek niestety dalej w schronie :( mam jego nowe zdjęcia (kto jest chętny żeby je wkleić??)
zawiozłam mu piłeczkę, szczeniorki się rzuciły, Kokosek mieszka teraz z małą sunią Łatką, jednym małym czarnym szczeniorkiem, i 2 szczeniorkami które zostały wczoraj podrzucone, tak się boją że nie wstają do miski :(
Ale Kokosek przynajmniej się ich nie boi. Oczywiście były zabawy, Kokosek skakał, wszyskie części ubrania mam w jego brudnych łapkach ,lizał,( wyszłąm od niego oblepiona śliną :) ) kładł się na plecki do głaskania :)

Piłeczka się mu spodobała na 100%

Posted

Dzięki dziewczyny za zdjęcia!! :) Jak widać Kokosek nie smuci się tylko korzysta z życia.
Niestety jego łaciata koleżanka poszła już do adopcji.

Posted

Tak tak ja też się cieszę że Łatka ma dom, to oczywiście dla mnie wielka radość. Niestety to była jedna z nielicznych istot przychylnych KOKOSKOWI, i teraz jej nie ma. Ale mam nadzieję, i KOKOSEK również bo dobry z niego przyjaciel że ŁATCE jest dobrze.