zuziaM Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Zalozony na prosbe Hund i JolaK Cudny bialy psiaczek - informacje o nim w 2.poscie. A taki jestem sliczny :loveu: Quote
Kluska4 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Koko to 10 miesięczny piesek, łagodny i potulny zarówno dla ludzi jak i dla innych piesków. Niestety one to wykorzystywały. Koko został oddzielony od schroniskowych współtowarzyszy ponieważ go nie dopuszczały do miski. Zjadał tylko resztki i to tylko wtedy kiedy mu pozwoliły. wystarczy,że któryś warknął od razu koko kulił się albo pokazywał brzuszek. Nie potrafił się bronić, poddawał się a w koncu przestał wogóle podchodzić do miski. Teraz Koko jest sam. ma nareszcie pełny brzuszek. Nie musi drżeć ze strachu na widok szczerzących kłów. Tylko smutno mu bo nie ma z kim się pobawić, pofiglować a energii ma Koko bardzo dużo jak na młodego pieska przystało. Lubi skakać i biegać i będzie wspaniałym towarzyszem dla człowieka aktywnie spędzającego czas. To piesek sięgajacy po kolano (moje mam 158 cm) , ma białe krótkie futerko z domieszka beżu na grzbiecie. Jest zaszczepiony, zaczipowany, odrobaczony i odpchlony. Quote
zuziaM Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Wielkie dzieki za informacje o niunku. Hund dzisiaj zajeta.... a i ja tez troszeczke i dlatego tak na raty wszystko robimy. Quote
zuziaM Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Maluszku - w gore ! Szczeniaczki szybciutko musza szukac domkow, bo potrzebuja jeszcze mamusi.... Quote
stupid-girl Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 zwolnilo mi sie miejsce na allegro po psiaku, ktory znalazl domek:multi: i moge w to miejsce wrzucic slicznego bialaska - potrzebuje tylko Waszej zgody i danych kontaktowych Quote
zuziaM Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='stupid-girl']zwolnilo mi sie miejsce na allegro po psiaku, ktory znalazl domek:multi: i moge w to miejsce wrzucic slicznego bialaska - potrzebuje tylko Waszej zgody i danych kontaktowych Serdecznie dziekujemy, ale Koko ma juz aukcje - jeszcze przez 10 dni wazna jest :lol: ! Ale czy moge tu sobie zrobic prywate ... i poprosic o Allegro dla ON-ki Kasi bez lapki z chora trzustka... ? To ta slicznotka po prawej stronie z mojego podpisu. Watek Kasi : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2741890#post2741890 - a w poscie 98. jest gotowy tekst na Allegro i zdjecia. Bede ogromnie wdzieczna. Quote
stupid-girl Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='zuziaM']Serdecznie dziekujemy, ale Koko ma juz aukcje - jeszcze przez 10 dni wazna jest :lol: ! Ale czy moge tu sobie zrobic prywate ... i poprosic o Allegro dla ON-ki Kasi bez lapki z chora trzustka... ? To ta slicznotka po prawej stronie z mojego podpisu. Watek Kasi : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2741890#post2741890 - a w poscie 98. jest gotowy tekst na Allegro i zdjecia. Bede ogromnie wdzieczna. jasne - mam nadzieje, ze to miejsce bedzie szczesliwe ;) Quote
zuziaM Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 stupid-girl napisał(a):jasne - mam nadzieje, ze to miejsce bedzie szczesliwe ;) Wiec ... nie dziekuje, zeby nie ... - nie bede uzywala tego slowa ;) . :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hund Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Może ktoś zauważy biedaka da mu szansę, nie każdy przecież chce mieć przebojowego psa. Może spokojny i łagodny KOKO wzruszy czyjeś serduszko. Dalej malutki nie martw się. Quote
zuziaM Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Hund napisał(a): Może spokojny i łagodny KOKO wzruszy czyjeś serduszko. Slicuzna biala kruszynka jest jeszcze wesola, bo to jeszcze psie dziecko..... ale juz wkrotce zacznie rozumiec, ze jego zycie powinno wygladac inaczej .... a wtedy ... nie bedzie juz tak radosny ....:shake: Prosimy o domek dla piesia ! Quote
Jola_K Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Kluska4 napisał(a):Kokosek na pierwszą!!! Kokosek... jak ladnie :) i jak pisze zuziaM: "Slicuzna biala kruszynka jest jeszcze wesola, bo to jeszcze psie dziecko..... ale juz wkrotce zacznie rozumiec, ze jego zycie powinno wygladac inaczej .... a wtedy ... nie bedzie juz tak radosny ....:shake: " podnosze Quote
Hund Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kokosku nikt nie zajrzał do Ciebie?? trzymaj się dzielnie! Quote
Hund Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Przypominamy o aukcji Kokoska na alegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=168329661 Quote
Jola_K Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kokosku na pierwsza prosimy, moze tym razem zostaniesz wypatrzony... Quote
Hund Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Kokosek nie może zostać w schronie na zawsze! wysyłąjcie jego link proszę do znajomych! Quote
Hund Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 u Kokoska pusto i na wątku i w życiu, smutne to :( Quote
Jola_K Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 smutne... ale w weekend bedziesz mial gosci :multi: cioteczka Aga cie odwiedzi i od nas cie wyglaszcze i przytuli :) Quote
Jola_K Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Aga, co u Kokoska slychac? widzialas go? Quote
Recommended Posts