Patik Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Zawody ^^ Jakie ,gdzie kiedy??:P Tylko jeden mały problemik, raczej nie am mnie kto zawieźć :P Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Patik']Zawody ^^ Jakie ,gdzie kiedy??:P Tylko jeden mały problemik, raczej nie am mnie kto zawieźć :P[/QUOTE] [url]http://zawody.travois.eu/program_kibice.html[/url] A pociągi to gryzom?? :razz: Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ptysiuuuuuu, a Twoja pańcia zdradza na naszym wątku Twoje sekreeeeeety...:saint1: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Ptysiak'][URL]http://zawody.travois.eu/program_kibice.html[/URL] A pociągi to gryzom?? :razz:[/QUOTE] a co to za zawody? :D Quote
Patik Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Ptysiak'][URL]http://zawody.travois.eu/program_kibice.html[/URL] A pociągi to gryzom?? :razz:[/QUOTE] Chcesz,zeby ludzie pouciekali jak Doris w środku zobaczą.pomyślą,że Gremliny powróciły :evil_lol: i jeszcze mnie wyproszą :D:D A w sumie może Doris i Kubę na zawody zapisze ^^:evil_lol: Quote
Lili8522 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Dawno mnie u Was nie było i musiałam się cofnąć pare stron :) Dobrze że z Ptysiem już wszystko dobrze i jak dziewczyny mówią nie ma się co bać prześwietlenia ;) Wymiziaj tego kudłacza od Cioci Lili :diabloti::loveu: Quote
sandrula811 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [QUOTE]To mnie pocieszyłaś, czyli nie zginę :multi::evil_lol: Na pewno się zjawimy :) On był troszkę skołowany, na raz nie widział tyle psiaków poza jedną wystawą ale to dawno temu :) No i jeszcze do tego troszkę się źle czuł... Wzajemnie, też bardzo było miło Was poznać :) Ola dziękuje za pozdrowienia :) Ptysio wymiziany :loveu: Wymiziaj Sabinkę od Nas :loveu: Szkoda, że tak krótko to wszystko bo nawet nie zdążyłam jej wytarmosić :( ale mam nadzieję, że nadrobię ;) Już nawet wspominałam Jankowi żebyście kiedyś do Nas przyjechali np w weekend ;) Zaglądnę, staram się ale ja tam strasznie się gubię :roll:[/QUOTE] To super :multi: A na Kamionkę nie chcecie przyjechać ? :mad: Za dwa tygodnie. Ptyś był super :loveu: Na nasze następne spotkanie biorę aparat. Jankowe zdjęcia i tak będą lepsze, ale może mi coś wyjdzie ładnego ;) Wymiziam mego potwora vel Sabinkę, jak skończę się uczyć :diabloti: Nadrobisz, nadrobisz. Ja też Ptysia nie zdążyłam wymiziać na maxa :-( To zacznę Jankowi wiercić dziurę w brzuchu - może się pojawimy :lol: Ten weekend odpada, bo mój brat ma 18-stke :evil_lol: A ja się na dogo gubię :placz: Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='marta.k9080']Ptysiuuuuuu, a Twoja pańcia zdradza na naszym wątku Twoje sekreeeeeety...:saint1:[/QUOTE] Ciiii :evil_lol: Ptyś teraz bawi się z koszatniczką więc nie czyta :evil_lol: [quote name='Angi']a co to za zawody? :-D[/QUOTE] Tam chyba wszystko wyjaśnione jest :) [quote name='Patik']Chcesz,zeby ludzie pouciekali jak Doris w środku zobaczą.pomyślą,że Gremliny powróciły :evil_lol: i jeszcze mnie wyproszą :-D:-D A w sumie może Doris i Kubę na zawody zapisze ^^:evil_lol:[/QUOTE] Gremliny są słodkie :loveu::evil_lol: Już widzę Doriskę jak biegnie na przodzie :evil_lol: [quote name='Lili8522']Dawno mnie u Was nie było i musiałam się cofnąć pare stron :smile: Dobrze że z Ptysiem już wszystko dobrze i jak dziewczyny mówią nie ma się co bać prześwietlenia ;-) Wymiziaj tego kudłacza od Cioci Lili :diabloti::loveu:[/QUOTE] I tak się boję :roll: przestanę po...:) Kudłate wymiziane :loveu: Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='sandrula811']To super :multi: A na Kamionkę nie chcecie przyjechać ? :mad: Za dwa tygodnie. Ptyś był super :loveu: Na nasze następne spotkanie biorę aparat. Jankowe zdjęcia i tak będą lepsze, ale może mi coś wyjdzie ładnego ;-) Wymiziam mego potwora vel Sabinkę, jak skończę się uczyć :diabloti: Nadrobisz, nadrobisz. Ja też Ptysia nie zdążyłam wymiziać na maxa :-( To zacznę Jankowi wiercić dziurę w brzuchu - może się pojawimy :lol: Ten weekend odpada, bo mój brat ma 18-stke :evil_lol: A ja się na dogo gubię :placz:[/QUOTE] Na Kamionkę? I co za dwa tygodnie?? Bo ja nie kumata chyba ... :oops: Na pewno Twoje zdjęcia będą ładniejsze niż te moim gówienkiem :evil_lol: Jak mi się uda pożyczyć lustrzankę od mamy to też biorę i może coś wyjdzie ;-) Żeby Ola tak się uczyć chciała jak Ty :roll: Za szybko to wszystko było, a my jeszcze zaspaliśmy :-( To wierć wierć :evil_lol: Z czasem się tu znajdziesz, tu mi się łatwiej wydaje niż na owczarkowych :smile: Quote
Patik Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Ptysiak'] Gremliny są słodkie :loveu::evil_lol: Już widzę Doriskę jak biegnie na przodzie :evil_lol: [/QUOTE] Ja nie wątpie,ze są słodkie ,ale w tej pierwszej postaci, a Doris zmieniła się i nie powraca już do tej słodkiej postaci :diabloti: Prosze mi się tu nie śmiać :p nawet nie wiesz jaka ona jest silna, prawie jak Pudzinowski w Gremlinowej skórze :D a w sumie Gremlinki z tego co pamiętam też silne były :evil_lol: A jak dojdzie do tego jeszcze Kubuś to nikt z nami nie wygra :D :D Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Patik']Ja nie wątpie,ze są słodkie ,ale w tej pierwszej postaci, a Doris zmieniła się i nie powraca już do tej słodkiej postaci :diabloti: Prosze mi się tu nie śmiać :p nawet nie wiesz jaka ona jest silna, prawie jak Pudzinowski w Gremlinowej skórze :D a w sumie Gremlinki z tego co pamiętam też silne były :evil_lol: A jak dojdzie do tego jeszcze Kubuś to nikt z nami nie wygra :D :D[/QUOTE] Ja ją kocham nawet w tej drugiej postaci, a właściwie to nawet bardziej w tej drugiej :loveu::evil_lol: Nie śmieję się :shake: ja się boje, że zwątpią inni jak zobaczą na starcie Doriskę i do tego jeszcze Kubuś... masakra, zmiażdżycie Wszystkich :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 to nie.. to się nie pojawimy.. dobranoc :loveu: Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Angi']to nie.. to się nie pojawimy.. dobranoc :loveu:[/QUOTE] Pieski biegają w zaprzęgach... to tak najprościej jak można napisać :) Się pojawcie ;) Dobrej nocy :loveu: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Ptysiak']Pieski biegają w zaprzęgach... to tak najprościej jak można napisać :) Się pojawcie ;) Dobrej nocy :loveu:[/QUOTE] nie, nie będziemy :P może kiedyś . Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Angi']nie, nie będziemy :P może kiedyś .[/QUOTE] Łeeee :eviltong: Quote
bira Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Jakie piękne zdjęcia :-) Cudeńko prawdziwe z Twojego Ptysia :-) Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='bira']Jakie piękne zdjęcia :-) Cudeńko prawdziwe z Twojego Ptysia :-)[/QUOTE] Chyba muszę częściej spotykać się z Ludźmi, którzy potrafią robić fotki i mają czym :evil_lol: Miło :loveu: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Ptysiak']Łeeee :eviltong:[/QUOTE] Bo pociągi to zło. :PP Quote
sandrula811 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Ptysiak']Na Kamionkę? I co za dwa tygodnie?? Bo ja nie kumata chyba ... :oops: Na pewno Twoje zdjęcia będą ładniejsze niż te moim gówienkiem :evil_lol: Jak mi się uda pożyczyć lustrzankę od mamy to też biorę i może coś wyjdzie ;-) Żeby Ola tak się uczyć chciała jak Ty :roll: Za szybko to wszystko było, a my jeszcze zaspaliśmy :-( To wierć wierć :evil_lol: Z czasem się tu znajdziesz, tu mi się łatwiej wydaje niż na owczarkowych :smile:[/QUOTE] [url]http://www.kamionka200.eu/[/url] :evil_lol: Mi tam się zdjęcia podobają - mam zdjęcie z Ptysiem :loveu: Nie idealizuj mnie tak :oops::oops::oops: Bo się zawstydzę :lol: Ja miałam wziąć aparat, ale jako że jestem doopa wołowa to rano stwierdziłam, że nie biorę. Bo NIE. I potem żałowałam :roll: Bo ja Was zacznę budzić, tak jak Janek mnie :mad: Ja miałam pobudkę 5:35! O 6:13 jechałam już busem do Kato :-D Ale macie ładny banerek :loveu: Quote
Patik Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja ją kocham nawet w tej drugiej postaci, a właściwie to nawet bardziej w tej drugiej :loveu::evil_lol: Nie śmieję się :shake: ja się boje, że zwątpią inni jak zobaczą na starcie Doriskę i do tego jeszcze Kubuś... masakra, zmiażdżycie Wszystkich :evil_lol:[/QUOTE] Ja Ci ją tam podrzuce na tydzień :diabloti: I dobrze niech wątpią ....będziemy mieli większe szanse :evil_lol: Quote
Ana :) Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Nooglądałam się zdjęć za wszystkie czasy :) proszę wymiziać porządnie Ptysia ode mnie :loveu: Quote
Recommended Posts