łamAga Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Po fotkach widać że u was też zimno :roll: ale Ptyś słodki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Besti Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 hahahaha [url]https://lh3.googleusercontent.com/-Wy08wEDpUXo/UIu4brxbvxI/AAAAAAAAFpE/2KL5uKUypZE/s622/IMG_0049.JPG[/url] tutaj śliczne zdjęcie [url]https://lh4.googleusercontent.com/-PvQMYMEFYZg/UIxKBUzjjQI/AAAAAAAAFq4/HRMHohn4X6c/s508/IMG_0057.JPG[/url] Słodki jest zimowy Ptyś ale śniegu nie zazdroszczę:eviltong: Quote
kalyna Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-UZqOV50YNfA/UIu4P_W7uAI/AAAAAAAAFnU/UxdjDi1mGvw/s645/IMG_0009.JPG[/URL] jak tak patrzę na to zdjęcie to mam wrażenie, ze święta już tuż, tuż :lol: Quote
*Magda* Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Dobry wieczór :) Kiedy świeże śnieżne foty? Quote
Lili8522 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Śliczny zimowy Ptyś :loveu: przesyłam ciepłe pozdrowienia w chłodny wieczór :) Quote
Ptysiak Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name=':: FiGa ::']DObranoc Ptysio :loveu: Dobranoc Iza :)[/QUOTE] [quote name=':: FiGa ::']Dzien dobry ;-)[/QUOTE] Dobry wieczór :loveu: [quote name='monika&karol']Haha usmialam się z ostatniego opisu :lol: Jeszcze powinien zaśpiewać " jestem sobie mały Ptys,śmieszny Ptys. Znam się z dziećmi nie od dziś....."[/QUOTE] haha dobre :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Nie stać mnie :eviltong:[/QUOTE] Zarobisz jak Kiss będzie ojcem :evil_lol: [quote name='rashelek']Mika tak na śnieg reaguje od małego, a to jej 3 zima już. Także są z Ptysiem na jednym poziomie :evil_lol: Gratuluję szczurzych domowniczek, piękne są :loveu: Zawsze mi się szczur marzył, ale mama by mnie chyba z domu wyrzuciła :P[/QUOTE] Tzn, że to może nie przejść Ptysiowi po kilku latach? Fajnie bo on się w pług bawi i odśnieża mi drogę :evil_lol: Szczurki są malutkie, może mama nie zauważy :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Błyskotka']Ale zimowe foty :)[/QUOTE] Oby tylko już deszcz nie padał :) [quote name='dOgLoV']Po fotkach widać że u was też zimno :roll: ale Ptyś słodki :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Mnie jest ciepło. Czapka, rękawiczki, kurtka i gruby sweter. A jeszcze wyciągnęłam moje kozaki dzisiaj na spacer i cieplej niż w glanach :evil_lol: Mam takie stare nieprzemakalne, cieplutkie i bardzo wygodne. Kupę kasy kosztowały ale widzę, że warto było. Chociaż Sebek jak je widzi to mówi: znowu zakładasz te kalosze i idziesz świnią posprzątać w chlewiku? :evil_lol: [quote name='Besti']hahahaha [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-Wy08wEDpUXo/UIu4brxbvxI/AAAAAAAAFpE/2KL5uKUypZE/s622/IMG_0049.JPG[/URL] tutaj śliczne zdjęcie [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-PvQMYMEFYZg/UIxKBUzjjQI/AAAAAAAAFq4/HRMHohn4X6c/s508/IMG_0057.JPG[/URL] Słodki jest zimowy Ptyś ale śniegu nie zazdroszczę:eviltong:[/QUOTE] A ja uwielbiam śnieg :loveu: Napaliłam w kominku i tak przyjemnie się wraca ze spaceru i ogrzewa przy nim :) [quote name='kalyna'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-UZqOV50YNfA/UIu4P_W7uAI/AAAAAAAAFnU/UxdjDi1mGvw/s645/IMG_0009.JPG[/URL] jak tak patrzę na to zdjęcie to mam wrażenie, ze święta już tuż, tuż :lol:[/QUOTE] A wiesz, że podobne mam skojarzenia :diabloti: [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :smile: Kiedy świeże śnieżne foty?[/QUOTE] Dobry wieczór Madziu :) A mam już nawet przygotowane :razz: [quote name='Lili8522']Śliczny zimowy Ptyś :loveu: przesyłam ciepłe pozdrowienia w chłodny wieczór :smile:[/QUOTE] :loveu: Ciepłe pozdrowienia jak najbardziej się przydadzą :) Quote
*Magda* Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Poka te Twoja kalosze do chlewu :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='magdabroy']Poka te Twoja kalosze do chlewu :evil_lol:[/QUOTE] Mówisz masz :evil_lol: [img]https://lh5.googleusercontent.com/-OSGADqPVULs/UI19k0TKRVI/AAAAAAAAFu4/GcqDFTWHvVE/s471/IMG_0001.JPG[/img] Quote
Lili8522 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Mówisz masz :evil_lol: [/QUOTE] Czy to tam w tle to stara maszyna do szycia? :cool3: Quote
Ptysiak Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Lili8522']Czy to tam w tle to stara maszyna do szycia? :cool3:[/QUOTE] Tak Singer :evil_lol: nawet na chodzie :diabloti: Muszę ją właśnie przenieść do góry bo miała tam stać i zdobić a stoi już ponad miesiąc w kuchni i przeszkadza :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Chociaż Sebek jak je widzi to mówi: znowu zakładasz te kalosze i idziesz świnią posprzątać w chlewiku? :evil_lol: [/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='Ptysiak']Mówisz masz :evil_lol: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-OSGADqPVULs/UI19k0TKRVI/AAAAAAAAFu4/GcqDFTWHvVE/s471/IMG_0001.JPG[/IMG][/QUOTE] eeeeeeee wcale nie takie chlewowate :shake::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='dOgLoV']:roflt::roflt::roflt::roflt: eeeeeeee wcale nie takie chlewowate :shake::evil_lol:[/QUOTE] Jego cena ich dobiła :evil_lol: a ja nie wiem co w nich widziałam ale się uparłam jak osioł :evil_lol: Quote
kalyna Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Jego cena ich dobiła :evil_lol: a ja nie wiem co w nich widziałam ale się uparłam jak osioł :evil_lol:[/QUOTE] to aż takie drogie były?nie wyglądają źle.... moje to to nawet do chlewu sie nie nadają :D Quote
Ptysiak Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='kalyna']to aż takie drogie były?nie wyglądają źle.... moje to to nawet do chlewu sie nie nadają :D[/QUOTE] Może nie aż tak drogie... (niecałe 600 zeta) bo są nie do zdarcia. Maja już 5 lat i żyją :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Jego cena ich dobiła :evil_lol: a ja nie wiem co w nich widziałam ale się uparłam jak osioł :evil_lol:[/QUOTE] i dobrze , sama mowisz ze sa cieplutki :loveu: a jaka cena ?? :cool3: Edit : juz przeczytałam :mdleje: Quote
łamAga Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Ja wczoraj w sportowym jak spodnie kupowałam natrafilam na zaje....fajne buty trekingowe ale jak zobaczyłam cene prawie 700 zł to mało se gałek ocznych o posadzkę nie rozbiłam :crazyeye: Quote
angineuuka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Może nie aż tak drogie...[B] (niecałe 600 zeta) [/B]bo są nie do zdarcia. Maja już 5 lat i żyją :evil_lol:[/QUOTE] :o :o :o ja tam na swoje glany nie narzekam. :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Ptysiak'] Zarobisz jak Kiss będzie ojcem :evil_lol: [/QUOTE]Do tego czasu minie 100lat :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='dOgLoV']i dobrze , sama mowisz ze sa cieplutki :loveu: a jaka cena ?? :cool3: Edit : juz przeczytałam :mdleje:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem mam coś z głową :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Ja wczoraj w sportowym jak spodnie kupowałam natrafilam na zaje....fajne buty trekingowe ale jak zobaczyłam cene prawie 700 zł to mało se gałek ocznych o posadzkę nie rozbiłam :crazyeye:[/QUOTE] Ale niestety teraz taniej dobrych butów ciężko kupić :) [quote name='Angi']:-o :-o :-o ja tam na swoje glany nie narzekam. :evil_lol:[/QUOTE] Ja na swoje glany tez nigdy nie narzekałam i nie mam zamiaru narzekać ;) [quote name='Izabela124.']Do tego czasu minie 100lat :eviltong:[/QUOTE] Ugryzę Cię to te 100 lat szybko Ci minie i nawet nie osiwiejesz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='dOgLoV']eeeeeeee wcale nie takie chlewowate :shake::evil_lol:[/QUOTE] Też tak myślę ;) [quote name='Ptysiak']Może nie aż tak drogie... (niecałe 600 zeta) bo są nie do zdarcia. Maja już 5 lat i żyją :evil_lol:[/QUOTE] Za cholerę bym tyle za buty nie zapłaciła :shake: Quote
Ptysiak Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='magdabroy']Za cholerę bym tyle za buty nie zapłaciła :shake:[/QUOTE] Sebek też tak mówi :evil_lol: Ja w sumie też nie :roll: ale jak się na coś uprę to koniec... Potem dopiero myślę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Sebek też tak mówi :evil_lol: Ja w sumie też nie :roll: ale jak się na coś uprę to koniec... Potem dopiero myślę :evil_lol:[/QUOTE] blondynka z Ciebie? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Ptysiak'] Ugryzę Cię to te 100 lat szybko Ci minie i nawet nie osiwiejesz :evil_lol:[/QUOTE]Ok :D :D :multi: Quote
Recommended Posts