Izabela124. Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Może ona ma dom tylko ktoś po prostu puszcza ją samopas Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Może ona ma dom tylko ktoś po prostu puszcza ją samopas[/QUOTE] Jak tak to zaje... fajny ma dom. Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Ptysiak']Jak tak to zaje... fajny ma dom.[/QUOTE]Niestety dużo ludzi tak robi, bo nie chce im się wychodzić z psami :roll: Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Izabela124.']Niestety dużo ludzi tak robi, bo nie chce im się wychodzić z psami :roll:[/QUOTE] Tylko, że ona była strasznie zagubiona. Prawie wpadła raz pod samochód. :( No i to zaniedbanie, futerko nie wyczesane, brudna... Chyba wolałabym żeby nie wracała do Właściciela... Quote
aganela Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Możne poszła gdzieś na miejsce gdzie zwykle śpi?Albo poszła szukać resztek jedzenia? Będzie dobrze.. Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='aganela']Możne poszła gdzieś na miejsce gdzie zwykle śpi?Albo poszła szukać resztek jedzenia? Będzie dobrze..[/QUOTE] Oby. A u Nas śnieg padał i zimno... jeśli śpi gdzieś na dworze biedna zmarznie :( Quote
aganela Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Ptysiak']Oby. A u Nas śnieg padał i zimno... jeśli śpi gdzieś na dworze biedna zmarznie :([/QUOTE] Zmarznie,ale co poradzisz jak jej szukałaś? Ja myślę,że jak Ci jest pisana,to spotkasz ją jutro,albo w najbliższych dniach:) To jej futro ,rzeczywiście nie wygląda na to by miała właściciela... Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='aganela']Zmarznie,ale co poradzisz jak jej szukałaś? Ja myślę,że jak Ci jest pisana,to spotkasz ją jutro,albo w najbliższych dniach:) To jej futro ,rzeczywiście nie wygląda na to by miała właściciela...[/QUOTE] Oby tylko jej się nic nie stało... Quote
:: FiGa :: Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Kochana, trzymam kciuki za znalezienie malej jutro :kciuki: Quote
Lili8522 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ja też trzymam kciuki za znalezienie małej, może pobiegła gdzieś dalej? w końcu trochę czasu miała... albo jakaś dobra dusza zlitowała się i zabrała do ciepłego domu :) Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Kochana, trzymam kciuki za znalezienie malej jutro :kciuki:[/QUOTE] Trzymaj mocno !!! Ja jeszcze dziś idę zerknąć. Tylko muszę odpocząć bo mi nogi do d... wchodzą i zmarzłam :/ Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Lili8522']Ja też trzymam kciuki za znalezienie małej, może pobiegła gdzieś dalej? w końcu trochę czasu miała... albo jakaś dobra dusza zlitowała się i zabrała do ciepłego domu :)[/QUOTE] Wszystkie kciuki bardzo potrzebne :) Byłam kawałek od nas koło autostrady, potem jeszcze w drugą stronę aż na miasto i teraz w lesie z córką i latarką a potem jeszcze raz w rejony gdzie biegała i troszkę dalej. Nigdzie jej nie ma... Może jest tak jak piszesz i oby tak było, że śpi w ciepełku bezpieczna:) Quote
Lili8522 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Ptysiak']Wszystkie kciuki bardzo potrzebne :) Byłam kawałek od nas koło autostrady, potem jeszcze w drugą stronę aż na miasto i teraz w lesie z córką i latarką a potem jeszcze raz w rejony gdzie biegała i troszkę dalej. Nigdzie jej nie ma... Może jest tak jak piszesz i oby tak było, że śpi w ciepełku bezpieczna:)[/QUOTE] Małej mimo wszystko jest śliczną psinką więc nie ma co się zadręczać... :) a jeżeli ma być u Ciebie to jutro bądź za jakiś czas się zjawi :) ja się nauczyłam że jak widzę bezdomnego psa to odrrazu go zabieram bo później znika :roll: Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Lili8522']Małej mimo wszystko jest śliczną psinką więc nie ma co się zadręczać... :) a jeżeli ma być u Ciebie to jutro bądź za jakiś czas się zjawi :) ja się nauczyłam że jak widzę bezdomnego psa to odrrazu go zabieram bo później znika :roll:[/QUOTE] Jakbym wiedziała, że ona pobiegnie gdzieś i zniknie mi bez śladu to siłą bym ją przytargała do domu :( Raz tylko mi się zdarzyło spotkać labka, który biegał bezpańsko i się do mnie przyczepił. Na szczęście odnalazłam gdzie mieszka i zaprowadziłam. Ta sunia spadła z nieba... nie wiedziałam co robić:( Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Cholera :/ Na dworze 2 stopnie i na maksa sypie śnieg... Idę jeszcze raz jej poszukać. Trzymajcie kciuki.... Quote
Kaaasia Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Iza nie zamartwiaj się na zapas bo sunia może już gdzieś dupcię wygrzewa. Ja tylko raz znalazłam laba (albo on znalazł mnie) a właściciel nie bardzo się przejął że jego psica po całym mieście spaceruje :shake: Quote
monika&karol Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ob była w ciepłym miejscu...bo pogoda jest okropna :( Quote
Ptysiak Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Kaaasia']Iza nie zamartwiaj się na zapas bo sunia może już gdzieś dupcię wygrzewa. Ja tylko raz znalazłam laba (albo on znalazł mnie) a właściciel nie bardzo się przejął że jego psica po całym mieście spaceruje :shake:[/QUOTE] Oby Kasu oby bo u nas 0 stopni i pada śnieg. Ja z tym znalezionym labkiem miałam podobnie co do Właścicieli... [quote name='monika&karol']Ob była w ciepłym miejscu...bo pogoda jest okropna :-([/QUOTE] Mam taką nadzieję bo niestety jej nie znalazłam :( Mam wielką nadzieję, że gdzieś grzeje dupcie bo nigdzie jej nie ma a dziś zwiedziłam więcej Mysłowic niż chyba przez cały czas mieszkania tutaj... Jutro rano idę dalej jej szukać. Poza tym mam psa świra. Jak zobaczył śnieg to najpierw cały czas skakał i łapał śnieżki a potem zjadał ile tylko się da. Dostał ADHD na maksa jak nigdy. Wyjście z nim na smyczy nie wchodzi w grę bo biega jak nakręcony i tarza się w śniegu. I teraz wiem jak nie rzuca się Ptysiowi śnieżek... nie wolno kucnąć i mieć kulkę śniegu przy twarzy :roll: Pamiętacie film "Obcy" ? Jak ten stwór rzuca się na twarz? Mam siniaka na czole i leci mi krew z nosa... Ptyś zabawił się w Obcego, tylko zębami w kulkę a ja ją rzuciłam a on nie wyhamował i.... :p Bolało :evil_lol: Mam chyba zdjęcia tylko nie wiem czy wyszły wiec chyba... ;) Quote
monika&karol Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 :lol: :lol: Ptysiowy nieźle się bawił a Pani ucierpiała. Przeprosił chociaż? ;) Quote
Ptysiak Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='monika&karol']:lol: :lol: Ptysiowy nieźle się bawił a Pani ucierpiała. Przeprosił chociaż? ;)[/QUOTE] :evil_lol: Przeprosił :) Zawsze przeprasza jak mnie uszkodzi :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Błyskotka']Miłego weekendu :)[/QUOTE] Wzajemnie :) Niestety nie ma nigdzie małej :shake: A pogoda dziś u nas wstrętna. Leje deszcz i 0 stopni. Quote
Vilena Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Fajne fotki na FB :D Tak sypało u Was :cool3: Może sunia jest już w swoim domku i grzeje dupkę pod kołderką... :razz: Quote
Ptysiak Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Vilena']Fajne fotki na FB :D Tak sypało u Was :cool3: Może sunia jest już w swoim domku i grzeje dupkę pod kołderką... :razz:[/QUOTE] Było bielusieńko i aż się milej zrobiło mimo zimna :diabloti: Mam taką nadzieję :) Quote
Kaaasia Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Ptysiek zakochany w śniegu. Ciekawe co będzie jak prawdziwa zima zawita i wszystko zasypie :loveu: Oli też szaleje i zjada śnieg jak gupi :evil_lol: a mi cholera aparat padł :placz: Quote
Recommended Posts