*Magda* Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak'] Jak wrócisz bez Tory i Teosia to też się nie zdziw :evil_lol: [/QUOTE] Bez nich mnie nawet siłą z domu nie wyrzucisz :angryy::eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='magdabroy']Bez nich mnie nawet siłą z domu nie wyrzucisz :angryy::eviltong:[/QUOTE] To zamieszkamy razem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']To zamieszkamy razem :evil_lol:[/QUOTE] To podchodzi pod patologię :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='magdabroy']To podchodzi pod patologię :evil_lol:[/QUOTE] ale Magda spójrz na to pozytywnie , patologia patologią ale Torka miała by braciszka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kalyna Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='dOgLoV']ale Magda spójrz na to pozytywnie , patologia patologią ale Torka miała by braciszka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] nie tylko Torka :lol: Iza a kiedy jakieś nowe rysunki nam pokażesz? Quote
*Magda* Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='dOgLoV']ale Magda spójrz na to pozytywnie , patologia patologią ale Torka miała by braciszka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ale najpierw Tora albo Ptyś pod nóż, żeby rodzeństwo nie miało potomstwa ;) Quote
łamAga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='magdabroy']Ale najpierw Tora albo Ptyś pod nóż, żeby rodzeństwo nie miało potomstwa ;)[/QUOTE] no coś Ty :crazyeye: zrobiły byście sobie pseudo i kasa by płynęła :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='magdabroy']To podchodzi pod patologię :evil_lol:[/QUOTE] Trudno :evil_lol: Ja Cię nie puszczę ze szczurkami Ty nie wyjdziesz bez Teosia i Tory. Nie ma wyjścia :evil_lol: [quote name='dOgLoV']ale Magda spójrz na to pozytywnie , patologia patologią ale Torka miała by braciszka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dobrze kombinuje Aga :loveu: Dać Jej Czekoladki!!! :evil_lol: [quote name='kalyna']nie tylko Torka :lol: Iza a kiedy jakieś nowe rysunki nam pokażesz?[/QUOTE] Teoś w sumie miałby siostrę i brata a Madzia i ja 2 mężów :evil_lol: yyy... kiedyś na pewno :roll: teraz rysowałam nie w klimacie psim i nawet nie zrobiłam zdjęcia bo zapomniałam:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='magdabroy']Ale najpierw Tora albo Ptyś pod nóż, żeby rodzeństwo nie miało potomstwa ;)[/QUOTE] Torka !!! :evil_lol: [quote name='dOgLoV']no coś Ty :crazyeye: zrobiły byście sobie pseudo i kasa by płynęła :evil_lol:[/QUOTE] ooo i na aparat by było :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='dOgLoV']no coś Ty :crazyeye: zrobiły byście sobie pseudo i kasa by płynęła :evil_lol:[/QUOTE] Tora urodziła się i umrze jako cnotka :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Teoś w sumie miałby siostrę i brata a Madzia i ja 2 mężów :evil_lol: [/QUOTE] Ja wolę starszych (Sebek pasuje), a Ty młodszych (Bogdan pasuje) :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']Torka !!! :evil_lol: [/QUOTE] W grudniu jak się uda ;) Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='magdabroy']Tora urodziła się i umrze jako cnotka :evil_lol: Ja wolę starszych (Sebek pasuje), a Ty młodszych (Bogdan pasuje) :evil_lol:[/QUOTE] Zajdzie w ciążę jak Maryja :evil_lol: buhaha No widzisz jak przypasowało :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='magdabroy']W grudniu jak się uda ;)[/QUOTE] Czyli Torka idzie pod nóż?? Quote
kalyna Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='magdabroy']W grudniu jak się uda ;)[/QUOTE] to już pewne i odwrotu nie ma? i w sumie to każda byłaby zadowolona.. a w dni parzyste miałybyście po swoim mężu, a w dni nie parzyste też miałybyście po mężu, ale obcym :D Quote
łamAga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak'] Dobrze kombinuje Aga :loveu: Dać Jej Czekoladki!!! :evil_lol: Teoś w sumie miałby siostrę i brata a Madzia i ja 2 mężów :evil_lol: [/QUOTE] tak tak :multi: czekoladka :loveu::loveu::loveu::loveu: patologia :stupid::evil_lol: [quote name='Ptysiak'] ooo i na aparat by było :evil_lol:[/QUOTE] baaaa i na jasny obiektyw :evil_lol: [quote name='magdabroy']Tora urodziła się i umrze jako cnotka :evil_lol: [/QUOTE] ale jesteś brutalna :placz: kup jej chociaż gumowego przyjaciela :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 To już nawet nie obcy bo byłby domownikiem :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='dOgLoV']tak tak :multi: czekoladka :loveu::loveu::loveu::loveu: patologia :stupid::evil_lol: baaaa i na jasny obiektyw :evil_lol: ale jesteś brutalna :placz: kup jej chociaż gumowego przyjaciela :evil_lol:[/QUOTE] padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='magdabroy']Tora urodziła się i umrze jako cnotka :evil_lol: [/QUOTE]Jesteś bez serca! Sama się bzykasz a psu zabraniasz :shake: Quote
łamAga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] padłeś powstań Power raid :evil_lol: ale nie polecam , kurde jakie to niedobre :shake::eviltong: Quote
Besti Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Doooopsko boli jeszcze?:lol: Przecież one mu na głowę wchodzą haha! Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Jesteś bez serca! Sama się bzykasz a psu zabraniasz :shake:[/QUOTE] buhaha :evil_lol: i to jeszcze ma w planach drugiego męża :evil_lol: [quote name='dOgLoV']padłeś powstań Power raid :evil_lol: ale nie polecam , kurde jakie to niedobre :shake::eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: też nie lubię... po tym bym już w ogóle nie wstała :shake: [quote name='Besti']Doooopsko boli jeszcze?:lol: Przecież one mu na głowę wchodzą haha![/QUOTE] Boli :roll: nie przypominaj bo i tak siedzę na boku :evil_lol: Io go tak z przyczajki czasami atakuje :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Iza, ty sieroto :eviltong: Ptysiek super grzeczny. Wie, że mniejszych się nie zjada :lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Kaaasia']Iza, ty sieroto :eviltong: Ptysiek super grzeczny. Wie, że mniejszych się nie zjada :lol:[/QUOTE] Tydzień bez upadku to tydzień stracony !!! :evil_lol: Wie? :roll::evil_lol: Quote
łamAga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak'] :evil_lol: też nie lubię... po tym bym już w ogóle nie wstała :shake: [/QUOTE] dokładnie , ja jak to wypiłam to myślałam że odpływam , zadziałało na mnie jak jakiś psychotrop i do tego miało ohydny smak :shake: Quote
Recommended Posts