Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ooo widzisz , a od materaca do łóżka juz bardzo blisko :evil_lol:[/QUOTE]

Mamy nową sypialnie, ale materace kupiliśmy hu*owe i cierpie, bo sprężyny mi wchodzą w plecy :mad: A nie ma czasu (i chęci) jechać kupić nowy materac :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Mamy nową sypialnie, ale materace kupiliśmy hu*owe i cierpie, bo sprężyny mi wchodzą w plecy :mad: A nie ma czasu (i chęci) jechać kupić nowy materac :roll:[/QUOTE]

materace hu*owe czy poprostu tak wyeksploatowane:evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']materace hu*owe czy poprostu tak wyeksploatowane:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']Myślę, że to drugie :diabloti:[/QUOTE]

Materace hu*owe :eviltong: Ja oszczędzam łóżko i robimy to poza łóżkiem :diabloti:

Posted

[quote name='justysiek']osz Ty:evil_lol:
nie szkoda Ci mebli?:diabloti:[/QUOTE]

Nie :diabloti: Zawsze jest powód, żeby wymieniać je na nowe ;)
A gdzie ja napisałam, że robię to na meblach? że robię to w domu? :hmmmm::evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie :diabloti: Zawsze jest powód, żeby wymieniać je na nowe ;)
[B]A gdzie ja napisałam, że robię to na meblach? że robię to w domu?[/B] :hmmmm::evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie :diabloti: Zawsze jest powód, żeby wymieniać je na nowe ;)
A gdzie ja napisałam, że robię to na meblach? że robię to w domu? :hmmmm::evil_lol:[/QUOTE]

dowody:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Kiedyś napisałam Adze, że mnie mrówka ugryzła w tyłek ;) Czemu, to się musicie domyśleć :evil_lol:[/QUOTE]

żaden dowód, ugryźć może też od siedzenia na trawie:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Kiedyś napisałam Adze, że mnie mrówka ugryzła w tyłek ;) Czemu, to się musicie domyśleć :evil_lol:[/QUOTE]

o wow :crazyeye: Magda Ty świntuszku :oops::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']o wow :crazyeye: Magda Ty świntuszku :oops::evil_lol:[/QUOTE]

Ja :crazyeye: No co Ty, przecież ja dziewicą jestem [SIZE=1](od ostatniego razu)[/SIZE] :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-knEszDxGi1M/UFNYHF48OUI/AAAAAAAAEmQ/sKSKzRQCIyU/s628/Marcelek.JPG[/URL] Marcelek :loveu:

Narysujesz kiedyś moją Torę :razz:[/QUOTE]
Już wiesz :)

[quote name='Izabela124.']Pięknie wyszedł Ci Marcelek :smile:[/QUOTE]
Dziękuję :)

[quote name='magdabroy']Iza będzie miała co czytać :evil_lol:[/QUOTE]
No miała miała ... :evil_lol:

buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Szalone :evil_lol:
Dobrze, że moje Ptysiowe dziecko czytać nie potrafi :roll::evil_lol:

A ja neta nie miałam :( a tu taka impreza była... materace, dziury, meble, mrówki... :evil_lol:

Posted

Kasia to wygląda mniej więcej tak :
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-9bvK6Tkz54E/UFNjvt54OYI/AAAAAAAAEmg/qtnyoUsVMVE/s570/IMG_0004.JPG[/IMG]

Musli :evil_lol: Troszkę mi się wody za dużo chyba wlało :roll: :evil_lol:
Ptysiek to jak na razie uwielbia i odpukać do tej pory nic mu nie jest.