łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='justysiek']ale mój Sebek nie gotuje, nie pierze, nie sprząta:eviltong:[/QUOTE] ważne żeby umiał się nachylać :peace: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']oj tam oj tam :eviltong:[/QUOTE] Wydało się :razz: [quote name='magdabroy']Albo jedno i drugie :evil_lol:[/QUOTE] Pewnie masz rację :evil_lol: [quote name='stokrotka.af']no, ale jak sobie jechałam przez Mysłowice to bardzo intensywnie się rozglądałam za Wami ;-) nie ma tak daleko i kiedyś Was może nawiedzimy ;-) nooooooo Ptysiek w okularach wygląda jak gwiazda Matrixu ;-)[/QUOTE] Coś słabo patrzyłaś ;) Bardzo bardzo zapraszam :) [quote name='dOgLoV']za stara bedziesz po 90tce :eviltong: króliczka nie mam ale mam dużo pajęków , jeden taki wielki wisi koło mojego stanowiska malowania desek :mad: dobrze ze go zauwazylam po skonczeniu malowania a nie przed bo bym nic nie pomalowała :eviltong: z grzecznosci nie zaprzeczę :siara:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może i nie jestem Elfem jak Twój Teść ale skąd wiesz ile mam lat ? :evil_lol: Jestem wampirem i mam psa w mafii :cool1: Pająków nie mogę bo Sebek się boi... chyba, że faktycznie dobijemy targu i Go kupisz :D Quote
justysiek Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']Mój jak pierze, to spodnie razem z telefonem w kieszeni :evil_lol:[/QUOTE] to jak ja:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='justysiek']to jak ja:evil_lol:[/QUOTE] Bogdan na dodatek zrobił to w piątek 13-stego :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak'] Może i nie jestem Elfem jak Twój Teść ale skąd wiesz ile mam lat ? :evil_lol: Jestem wampirem i mam psa w mafii :cool1: Pająków nie mogę bo Sebek się boi... chyba, że faktycznie dobijemy targu i Go kupisz :D[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja nie mam teścia :eviltong: normalnie saga zmierzch nam sie tu robi :evil_lol: dobra to dajesz mi Sebka a ja Ci wszystkie moje pająki :evil_lol: mam takie duze dorodne wypasione :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='justysiek']to jak ja:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Madzia ile telefonów juz musiał wymieniać ? :evil_lol: Aga omg... przerażasz mnie.... :lying::shocked!::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']Bogdan na dodatek zrobił to w piątek 13-stego :evil_lol:[/QUOTE] przynajmniej miał na co zwalić :evil_lol: zrobił sobie wodofoona :diabloti: Quote
justysiek Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']ważne żeby umiał się nachylać :peace:[/QUOTE] nachylać? a po co? Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak'] Aga omg... przerażasz mnie.... :lying::shocked!::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: juz widze mine mojego Sebastiana jak wraca z pracy a tam na kanapie siedzi trzech gości a w domu pusto bo cos w zamian musiałam dać :eviltong: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja nie mam teścia :eviltong: normalnie saga zmierzch nam sie tu robi :evil_lol: dobra to dajesz mi Sebka a ja Ci wszystkie moje pająki :evil_lol: mam takie duze dorodne wypasione :evil_lol:[/QUOTE] To gdzie ja czytałam o Elfach?? :roll: Ja nie jestem taka ciota wampir jak w Zmierzchu :diabloti: Dobrze, że Sebek nie widzi za co Go oddaję .... :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='justysiek']nachylać? a po co?[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: bo to bedzie taki harem męski :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: juz widze mine mojego Sebastiana jak wraca z pracy a tam na kanapie siedzi trzech gości a w domu pusto bo cos w zamian musiałam dać :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ważne, że jest Harem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak'] Madzia ile telefonów juz musiał wymieniać ? :evil_lol: [/QUOTE] Tylko ten jeden utopił w pralce ;) Ale szkoda go było, bo miał nie całe pół roku i dostał go ode mnie pod choinkę :mad: Teraz zanim włącza pranie to go sprawdzam ;) [quote name='dOgLoV']przynajmniej miał na co zwalić :evil_lol: zrobił sobie wodofoona :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']:roflt::roflt::roflt::roflt: bo to bedzie taki harem męski :evil_lol:[/QUOTE] buhaha.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aga co wąchasz? Podziel się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: juz widze mine mojego Sebastiana jak wraca z pracy a tam na kanapie siedzi trzech gości a w domu pusto bo cos w zamian musiałam dać :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak'][B]To gdzie ja czytałam o Elfach?? :roll:[/B] Ja nie jestem taka ciota wampir jak w Zmierzchu :diabloti: Dobrze, że Sebek nie widzi za co Go oddaję .... :evil_lol:[/QUOTE] u mnie czytałaś :eviltong: ale o Sebastiana ojcu a ja teścia nie mam :evil_lol: szczerze to nigdy tego nie ogladałam :oops: lepiej zeby nie widzial bo ucieknie na sama mysl zamknietymi drzwiami :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']juz widze mine mojego Sebastiana jak wraca z pracy a tam na kanapie siedzi trzech gości a w domu pusto bo cos w zamian musiałam dać :eviltong:[/QUOTE] Mój Bogdan do haremu nie pójdzie :mad: Będzie miał rozwolnienie jak się będzie nachylał :evil_lol: Quote
justysiek Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']:roflt::roflt::roflt::roflt: bo to bedzie taki harem męski :evil_lol:[/QUOTE] osz Ty, to ja męża mego nie oddaję:eviltong: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']buhaha.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aga co wąchasz? Podziel się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ojjj nie chciała bys wiedzieć :eviltong: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']Mój Bogdan do haremu nie pójdzie :mad: Będzie miał rozwolnienie jak się będzie nachylał :evil_lol:[/QUOTE] cos zaradzimy , pozwolimy mu pracowac inna czescią ciała :evil_lol: [quote name='justysiek']osz Ty, to ja męża mego nie oddaję:eviltong:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Chcę wiedzieć co wąchasz i też chcę to samo !!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Już w nic nie wnikam bo chyba mnie jeszcze z niedzieli trzyma imam spóźnioną reakcję :evil_lol: Mojego bierz, odpocznę :loveu::evil_lol: no i trudno będę na obiady do Was przyjeżdżała bo mi się gotować nie chce a Sebek lubi i smacznie gotuje :evil_lol: a przy okazji nie myje garów więc Ty będziesz miała brudne a ja juz nie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']cos zaradzimy , pozwolimy mu pracowac inna czescią ciała :evil_lol: [/QUOTE] Wolę nie pytać, którą część ciała masz na myśli :diabloti: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']Wolę nie pytać, którą część ciała masz na myśli :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Chcę wiedzieć co wąchasz i też chcę to samo !!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Już w nic nie wnikam bo chyba mnie jeszcze z niedzieli trzyma imam spóźnioną reakcję :evil_lol: Mojego bierz, odpocznę :loveu::evil_lol: no i trudno będę na obiady do Was przyjeżdżała bo mi się gotować nie chce a Sebek lubi i smacznie gotuje :evil_lol: a przy okazji nie myje garów więc Ty będziesz miała brudne a ja juz nie :evil_lol:[/QUOTE] dobra to kiedys probkę Ci wyślę :evil_lol: Nie no Sebek ma ojca ale z nimi nie mieszka wiec ja teoretycznie tescia nie mam :eviltong: aaaa Ty cwaniaro :evil_lol: [quote name='magdabroy']Wolę nie pytać, którą część ciała masz na myśli :diabloti:[/QUOTE] no to Ci nie powiem , ale zapakuj mu zapas szczoteczek do zębów :grins: dobra ide sie do pracy szykowac bo pozniej polowy zapomne wziać :eviltong: dziekuje za miłą odprezajacą rozmowe :evil_lol: dobranoc ;) Quote
Recommended Posts