łamAga Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 witajcie ;) pol dnia mnie nie było a tu 5 stron do nadrobienia , macie szczescie ze zdjecia tez były :mad: pasowało by Ptysiowi takie oczko :evil_lol: :loveu: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Lubię oglądać wspólne zdjęcia Ptysia i Kolki ([SIZE=1]jejku, mam nadzieję, że imienia nie pokręciłam, bo sama teraz jestem zakręcona. :([/SIZE]). :):) [url]https://lh5.googleusercontent.com/-Mfy0dcdGz7Y/UD4tMB-yCKI/AAAAAAAAD78/hA1V_wFaLt4/s628/IMG_0017.JPG[/url] :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='magdabroy']Jeszcze nic Bogdanowi nie mówiłam :shake: Mam kilka miesięcy, żeby go poinformować :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']No to ful wypas warunki :smile:[/QUOTE] Mam teraz jeden problem...:placz: Rozmawiałam z tatuśkiem bo domek mamy w górach wspólny a chciałam już tak na wszelki wypadek zaklepać i mam problem :( Oni planują tam długi weekend w maju... czyli do 5 (niedziela) najprawdopodobniej będą w górach :( Ja mogę się urwać w każdy inny dzień ale nie wiem jak z Wami dziewczyny... Kombinujcie jakiś termin bo nie chcę tam siedzieć z rodzicami na głowie ( choć bardzo Ich kocham a Oni nie maja nic przeciw temu byśmy Wszyscy przyjechali nawet jak Oni będą ;)) Najgorzej ma Madzia chyba... ale wierzę, że coś wymyślą z Bogdanem :) Bardzo bym chciała się spotkać a taki wypad byłby super... więc myślcie!!!!.... [quote name='Ty$ka']Dobra, dobra... tłumacz się :diabloti: Pozapraszałaś sobie do galerii rozgadane towarzystwo i teraz takie tego efekty :shake::eviltong: [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-i0hCFGE9bWY/UD4tl7kdRlI/AAAAAAAAD-c/L2UxBPhocRk/s628/IMG_0055.JPG[/URL] "mamo, muszę wychodzić? zaadoptujmy oczko, one takie smutne, samotne..." [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-Mfy0dcdGz7Y/UD4tMB-yCKI/AAAAAAAAD78/hA1V_wFaLt4/s628/IMG_0017.JPG[/URL] "ouuuuu, Ptysiu właśnie spożywa trawkę!" :evil_lol: [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-GfTngRd2pnI/UD4tQwcRP_I/AAAAAAAAD8c/hVllmpn5yds/s628/IMG_0021.JPG[/URL] bo zakochani patrzą w tym samym... tfu! w przeciwnym kierunku ( :evil_lol: ) [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-QRAl1_mSZWE/UD4tUO04AbI/AAAAAAAAD8s/dog96F-9IEI/s628/IMG_0023.JPG[/URL] czy to nie miłość? :P [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-HyJgegqGgLQ/UD4tWijuMTI/AAAAAAAAD84/9RBQPCkrfCI/s667/IMG_0030.JPG[/URL] wypatrzył ofiarę... [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-2U8rGWX10zI/UD4tYAg6N6I/AAAAAAAAD9E/7eYzOrw7oVA/s628/IMG_0031.JPG[/URL] ...i ją dopadł :-D [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-u8T2dusWN44/UD4tiF-PpvI/AAAAAAAAD-E/6lSwYIygBoM/s628/IMG_0049.JPG[/URL] raju, kocham go :loveu:[/QUOTE] Dooobre!!!! :evil_lol: Popłakałam się ze śmiechu :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='dOgLoV']witajcie ;) pol dnia mnie nie było a tu 5 stron do nadrobienia , macie szczescie ze zdjecia tez były :mad: pasowało by Ptysiowi takie oczko :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] Gdzie Ty 5 stron znalazłaś ? :crazyeye: Mamie mówiłam, załamała się lekko a tata się śmiał i wspominał Lunę jak lilie z oczka wyciągała :evil_lol: Aga myśl nad spotkaniem.... [quote name='phase']Lubię oglądać wspólne zdjęcia Ptysia i Kolki ([SIZE=1]jejku, mam nadzieję, że imienia nie pokręciłam, bo sama teraz jestem zakręcona. :-([/SIZE]). :smile::smile: [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-Mfy0dcdGz7Y/UD4tMB-yCKI/AAAAAAAAD78/hA1V_wFaLt4/s628/IMG_0017.JPG[/URL] :loveu:[/QUOTE] Nie pokręciłaś :) Też lubię jak się nie biją i zgadzają... a rzadko się zdarza...:shake: Ale ja jestem uparta, zaprzyjaźnię ich :diabloti: i tak już dobrze bo Kolka nie skacze z zębami ciągle :multi: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 ps. Jak nie wypalą góry ( bo nie chcę ze staruszkami :shake:) a nie będziecie Miały czasu poza tym 3,4,5 to przyjedziecie do Nas. Co prawda nie mam takich widoków ale spać jest gdzie, kawałek ogródka jest i grill też :) Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Dooobre!!!! :evil_lol: Popłakałam się ze śmiechu :evil_lol:[/QUOTE] Podać Ci chusteczki? :eviltong: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Ty$ka']Podać Ci chusteczki? :eviltong:[/QUOTE] Poproszę :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Poproszę :evil_lol:[/QUOTE] Uwaga! rzucam! Ups, chyba nie trafiłam :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Gdzie Ty 5 stron znalazłaś ? :crazyeye: Mamie mówiłam, załamała się lekko a tata się śmiał i wspominał Lunę jak lilie z oczka wyciągała :evil_lol: Aga myśl nad spotkaniem.... [/QUOTE] powaga , 5 stron musiałam przelecieć :eviltong: oj tam nie ma co sie załamywac tylko rybke do akwarium a oczko udostepnić "wnuczkowi" :evil_lol: ja juz Sebastianowi mówiłam to powiedział ze było by super tylko ze jak juz to bez Nerona :roll: bo twierdzi ze w wiekszej grupie psów Neron by sie nie odnalazł i całe spotkanie wisiał by ujadając na smyczy .... Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Ty$ka']Uwaga! rzucam! Ups, chyba nie trafiłam :evil_lol:[/QUOTE] Trafiłaś prosto w mój monitor :mad: Ale spoko przy okazji wytrę kurz :evil_lol: [quote name='dOgLoV']powaga , 5 stron musiałam przelecieć :eviltong: oj tam nie ma co sie załamywac tylko rybke do akwarium a oczko udostepnić "wnuczkowi" :evil_lol: ja juz Sebastianowi mówiłam to powiedział ze było by super tylko ze jak juz to bez Nerona :roll: bo twierdzi ze w wiekszej grupie psów Neron by sie nie odnalazł i całe spotkanie wisiał by ujadając na smyczy ....[/QUOTE] Nie wnikam co Ty przelatujesz :evil_lol: Ta rybka nie zmieści się w akwarium ale na patelnie bo jest wielka, gruba i stara :diabloti: ale to nawet spoko pomysł, tylko nie mów moim rodzica, że są dziadkami :evil_lol: Mówiąc szczerze to po tym co pisałaś też tak myślałam, że Neronek raczej by odpadł :-( a bardzo szkoda... Teraz tylko myślcie kiedy. Jak 3,4,5 to raczej u mnie bo w górach z dziadkami nie chcę :shake: Sebek też mówi, że wolałby wtedy tutaj :) Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Trafiłaś prosto w mój monitor :mad: Ale spoko przy okazji wytrę kurz :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, że nie w twarz, bo byś miała jeszcze guza :evil_lol: Widać jak często sprzątasz :evil_lol: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='dOgLoV']powaga , 5 stron musiałam [B]przelecieć [/B]:eviltong: [/QUOTE] [quote name='dOgLoV']a bo ja do was zawsze ide i [B]dojsc[/B] nie mogę :oops:[/QUOTE] Musiałam. :evil_lol::diabloti: Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Trafiłaś prosto w mój monitor :mad: Ale spoko przy okazji wytrę kurz :evil_lol: Nie wnikam co Ty przelatujesz :evil_lol: Ta rybka nie zmieści się w akwarium ale na patelnie bo jest wielka, gruba i stara :diabloti: ale to nawet spoko pomysł, tylko nie mów moim rodzica, że są dziadkami :evil_lol: Mówiąc szczerze to po tym co pisałaś też tak myślałam, że Neronek raczej by odpadł :-( a bardzo szkoda... Teraz tylko myślcie kiedy. Jak 3,4,5 to raczej u mnie bo w górach z dziadkami nie chcę :shake: Sebek też mówi, że wolałby wtedy tutaj :)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mysle ze bardziej by sie zmartwili ta ryba na patelni niz tym ze sa dziadkami Ptysia :evil_lol: trudno , sama Qwendi pojedzie a Neron pojdzie do dziadków na służbę :evil_lol: miejce nie wazne , wazne zeby spotkanie doszło do skutku a kiedy to mamy czas zeby sie dogadac konkretnie :cool3: Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='phase']Musiałam. :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba mam braki :siara: a Sebastian dzisiaj znowu dlużej w pracy :mad::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Ty$ka']Dobrze, że nie w twarz, bo byś miała jeszcze guza :evil_lol: Widać jak często sprzątasz :evil_lol:[/QUOTE] I miałabym L-4 na guza :evil_lol: Cicho :evil_lol: [quote name='phase']Musiałam. :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] buhaha :evil_lol: [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mysle ze bardziej by sie zmartwili ta ryba na patelni niz tym ze sa dziadkami Ptysia :evil_lol: trudno , sama Qwendi pojedzie a Neron pojdzie do dziadków na służbę :evil_lol: miejce nie wazne , wazne zeby spotkanie doszło do skutku a kiedy to mamy czas zeby sie dogadac konkretnie :cool3:[/QUOTE] Na służbę... mój syn jak był mały tak mówił... że idzie do dziadków na służbę :evil_lol: Racja :) Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak']I miałabym L-4 na guza :evil_lol: Cicho :evil_lol:[/QUOTE] I odszkodowanie ode mnie :lol: Już się wydało :( :D Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba mam braki :siara: a Sebastian dzisiaj znowu dlużej w pracy :mad::evil_lol:[/QUOTE] aaa no to wszystko jasne. :evil_lol: Ech.. Dzięki Wam się normalnie uśmiecham mimo tego co się dzieje teraz z moją babcią, ciocią. Dziękuję :calus::oops: Quote
*Magda* Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak']KNajgorzej ma Madzia chyba... ale wierzę, że coś wymyślą z Bogdanem :) [/QUOTE] Ja bym w maju była, pod warunkiem, że Qwenducha będzie na wystawie w Opolu ;) A jeśli maj by niw wypalił, to jestem w PL we wrześniu na weselu znajomych ;) Ale znowu wtedu u Agnieszki problem z wolnym :roll: [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: miejce nie wazne , wazne zeby spotkanie doszło do skutku a kiedy to mamy czas zeby sie dogadac konkretnie :cool3:[/QUOTE] Dokładnie ;) Najwyżej nawiedzimy Mysłowice :) Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak'] Na służbę... mój syn jak był mały tak mówił... że idzie do dziadków na służbę :evil_lol: [/QUOTE] Moja bratowa tez tak mówi , brzmi to jak by dawała dzieciaki do babci zeby zapitalały w ogródku :evil_lol: [quote name='phase']aaa no to wszystko jasne. :evil_lol: Ech.. Dzięki Wam się normalnie uśmiecham mimo tego co się dzieje teraz z moją babcią, ciocią. Dziękuję :calus::oops:[/QUOTE] Słuzymy żartem ;) ciesze sie ze pomogłysmy chociaz na chwile zapomniec o brutalnym życiu ;) Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Ty$ka']I odszkodowanie ode mnie :lol: Już się wydało :( :D[/QUOTE] Nie będę z Ciebie zdzierała skoro Nas cos łaczy :loveu::evil_lol: [quote name='phase']aaa no to wszystko jasne. :evil_lol: Ech.. Dzięki Wam się normalnie uśmiecham mimo tego co się dzieje teraz z moją babcią, ciocią. Dziękuję :calus::oops:[/QUOTE] Miło :) Lubię jak się ludzie uśmiechają :calus: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Dziewczyny, konam przez Was :roflt: Jestem ciekawa jak się temat rozwinie :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Nie będę z Ciebie zdzierała skoro Nas cos łaczy [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] Oooo... jesteś kochana :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='magdabroy']Dokładnie ;) Najwyżej nawiedzimy Mysłowice :)[/QUOTE] Ja jestem jak najbardziej za :) W każdej chwili ;) [quote name='dOgLoV']Moja bratowa tez tak mówi , brzmi to jak by dawała dzieciaki do babci zeby zapitalały w ogródku :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie... tu masz rację :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Dziewczyny, konam przez Was :roflt: Jestem ciekawa jak się temat rozwinie :evil_lol: Oooo... jesteś kochana :loveu:[/QUOTE] :evil_lol: Ty się dołącz a nie tu się z Nas śmiejesz ... :diabloti: Nie jestem... jestem wredna :loveu::evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: Ty się dołącz a nie tu się z Nas śmiejesz ... :diabloti: Nie jestem... jestem wredna :loveu::evil_lol:[/QUOTE] Z tego śmiechu oplułam sobie klawiaturę i nic nie widzę, więc wiesz :evil_lol: O, kolejna wspólna cecha :loveu: Jesteśmy dla siebie stworzone! :loveu: :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Ty$ka']Z tego śmiechu oplułam sobie klawiaturę i nic nie widzę, więc wiesz :evil_lol: O, kolejna wspólna cecha :loveu: Jesteśmy dla siebie stworzone! :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Mogę Ci chusteczkę odrzucić :evil_lol: :loveu: Sebek zacznie być zazdrosny :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='magdabroy']Ja bym w maju była, pod warunkiem, że Qwenducha będzie na wystawie w Opolu ;) A jeśli maj by niw wypalił, to jestem w PL we wrześniu na weselu znajomych ;) Ale znowu wtedu u Agnieszki problem z wolnym :roll: [/QUOTE] tyle latania dzisiaj miałam ze mi to opole ze łba wylecialo ale jutro na pewno Sebastiana zagadnę o to ;) nooo wrzesień bedzie ciezko ale moze urlop mi dają ;) Quote
Recommended Posts