Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='phase']Ja to tylko się boję gołąbków i żab, ropuch. :nerwy:[/QUOTE]
Gołąbków ?
Masz żabcie w domu a sie boisz? No zobacz jaka ona słodka :loveu: W sumie bardziej słodka niż prawdziwe ale tamte też są fajne :evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Ciociu tylko nie krzycz :modla::evil_lol:[/QUOTE]
Nie będę krzyczała, ja od razu będę biła :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']To będziem bić :evil_lol:[/QUOTE]
Właśnie !!! :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']No masz szczęście... Bo jakby to Żabcia czytała to byłoby jej przykro :shake: :mad:
[/QUOTE]
Na szczęście (wiecznie) śpi. :diabloti:

[quote name='Ptysiak']Gołąbków ?
Masz żabcie w domu a sie boisz? No zobacz jaka ona słodka :loveu: W sumie bardziej słodka niż prawdziwe ale tamte też są fajne :evil_lol:[/QUOTE]
A no gołębi. :evil_lol:
Bo moja to, to... wyjątkowa Żabcia. :evil_lol:

Posted

Klaudia spadaj do Swojej galerii zdjęcia wstawiać!!! :evil_lol:

phase przecież gołąb boi się Nas bardziej i zwiewa :evil_lol:
No zgadza się Twoja jest wyjątkowa :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Klaudia spadaj do Swojej galerii zdjęcia wstawiać!!! :evil_lol:[/QUOTE]
Zaczyna robić się groźnie :nerwy::evil_lol: Fot nie mam dużo bo brzydką pogodę mieliśmy, ale teraz uciekam na spacerek to może coś popstrykam :eviltong::cool3:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Zaczyna robić się groźnie :nerwy::evil_lol: Fot nie mam dużo bo brzydką pogodę mieliśmy, ale teraz uciekam na spacerek to może coś popstrykam :eviltong::cool3:[/QUOTE]
Bardzo groźnie, poszczuję Cię koszatniczką jak podpadniesz :evil_lol: Nie może tylko na pewno :diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']Bardzo groźnie, poszczuję Cię koszatniczką jak podpadniesz :evil_lol: Nie może tylko na pewno :diabloti:[/QUOTE]
Oj nie, tylko nie szczuj mnie koszatniczką, toż to strasznie agresywne zwierze jest:diabloti::evil_lol: Dobrze to już się podporządkowuję i zapewniam że zdjęcia będą ale jeszcze nie wiem czy dzisiaj:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Oj nie, tylko nie szczuj mnie koszatniczką, toż to strasznie agresywne zwierze jest:diabloti::evil_lol: Dobrze to już się podporządkowuję i zapewniam że zdjęcia będą ale jeszcze nie wiem czy dzisiaj:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Oj uważaj na koszatniczki :diabloti:
Ja jak się zapoznawałam z moim nowym nabytkiem jak miał 1,5 roku to ciągle latałam po lepce i do umywalki, bo miałam poprzegryzane palce :evil_lol: Ale ja Cię nie straszę ,żeby nie było:diabloti:

A Ptyś ma świetny nowy banerek :D

Posted

Iza, to może jednak zrób bazarek na dogo dla tej rodziny ;) Wykorzystaj swój talent i niech ludzie licytują portret psiaka, który im narysujesz :) A za kasę z bazarku mogłabyś kupić karmę dla zwierzaków albo dołożyć im do sterylki suczek ;)

Posted

Oj przyszłam się przywitać i po ponadrabianiu nie wiem, co komentować :evil_lol:
Widziałam, że Ptysiowy brzuszek chory - trzymam kciuki, żeby szybko mu się poprawiło :loveu:
A co do tej rodziny, to teraz muszą uważać, żeby nie popaść w skrajność i nie zacząć przygarniać każdego zwierza w pobliżu...

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Oj nie, tylko nie szczuj mnie koszatniczką, toż to strasznie agresywne zwierze jest:diabloti::evil_lol: Dobrze to już się podporządkowuję i zapewniam że zdjęcia będą ale jeszcze nie wiem czy dzisiaj:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Patik']Oj uważaj na koszatniczki :diabloti:
Ja jak się zapoznawałam z moim nowym nabytkiem jak miał 1,5 roku to ciągle latałam po lepce i do umywalki, bo miałam poprzegryzane palce :evil_lol: Ale ja Cię nie straszę ,żeby nie było:diabloti:

A Ptyś ma świetny nowy banerek :-D[/QUOTE]
:evil_lol:

[quote name='magdabroy']Iza, to może jednak zrób bazarek na dogo dla tej rodziny ;-) Wykorzystaj swój talent i niech ludzie licytują portret psiaka, który im narysujesz :smile: A za kasę z bazarku mogłabyś kupić karmę dla zwierzaków albo dołożyć im do sterylki suczek ;-)[/QUOTE]
A to jest dobry pomysł :) Tylko nie wiem czy Ktoś w ogóle zajrzy no i nie umiem się za to za bardzo zabrać... :roll:

[quote name='rashelek']Oj przyszłam się przywitać i po ponadrabianiu nie wiem, co komentować :evil_lol:
Widziałam, że Ptysiowy brzuszek chory - trzymam kciuki, żeby szybko mu się poprawiło :loveu:
A co do tej rodziny, to teraz muszą uważać, żeby nie popaść w skrajność i nie zacząć przygarniać każdego zwierza w pobliżu...[/QUOTE]
:loveu: trzymaj mocno :loveu:
Ja tez najchętniej przygarnęłabym wszystkie zwierzaczki więc Sama nie jesteś :evil_lol:

[quote name='justysiek']Ptysiakowa coś Ty taka waleczna:evil_lol:[/QUOTE]
Tak mam we krwi :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']o ja tu zaglądam a tu same rozmowy :-D przeglądam dalej.. i dalej o zdjecia w koncu i filmik :diabloty: dużo nagadaliście :smile:[/QUOTE]
Oj tam oj tam wcale nie dużo :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tylko mi się tu nie bić :mad::eviltong:[/QUOTE]
bo co?? :eviltong::evil_lol:

Pobiegałam sobie właśnie z Ptysiem koło autostrady... wiem, piękne miejsce na spacer :evil_lol: Potem Ptysiek pobiegał sobie z Ozim a teraz śpi :)
Coś tam troszkę zjadł, ale mam wrażenie że bardziej smakuje mu dziś wszystko poza tym co powinien jeść...

Posted

[quote name='Ptysiak']bo co?? :eviltong::evil_lol:

Pobiegałam sobie właśnie z Ptysiem koło autostrady... wiem, piękne miejsce na spacer :evil_lol: Potem Ptysiek pobiegał sobie z Ozim a teraz śpi :)
Coś tam troszkę zjadł, ale mam wrażenie że bardziej smakuje mu dziś wszystko poza tym co powinien jeść...[/QUOTE]

bo ja tak pisze :eviltong:

autostrada to wymarzone miejsce na bieganie z psem :evil_lol:

a co ciekawego zjadl ?? :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']bo ja tak pisze :eviltong:

autostrada to wymarzone miejsce na bieganie z psem :evil_lol:

a co ciekawego zjadl ?? :evil_lol:[/QUOTE]
Też lubię ten szum i ciągłe blaski reflektorów jak biegamy :evil_lol:

Prawie ukradł mi kotleta z talerza :mad:wyciągnął z klatki Lou suchy chleb i zjadł :evil_lol: a po za tym to nic ciekawego, troszkę trawy, kory i biszkopty :diabloti:

[quote name='justysiek']to wiadomo, Cezar dziś zjadł 1/2 tego co powinen.
kupiłam gówniarzom uszy świńskie, ale im smakowały, ale przy jedzeniu musze ich rozdzielac, bo Cezar na mała warczy.[/QUOTE]
No Ptyś też zjadł dziś 1/2 z tego co powinien plus wszystko inne co dało się zjeść i zdążył zanim go złapałam :roll: :evil_lol:
O to Cezaro... jak można na takie maleństwo powarkiwać ;)

[quote name='Kaaasia']Że wam się chciało biegać przy takiej pogodzie :crazyeye:[/QUOTE]
Sama jestem w szoku:evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']
Prawie ukradł mi kotleta z talerza :mad:wyciągnął z klatki Lou suchy chleb i zjadł :evil_lol: a po za tym to nic ciekawego, troszkę trawy, kory i biszkopty :diabloti:

[/QUOTE]

Niezły z niego gagatek :evil_lol:

przypomniało mi sie jak bylismy z Qwendi ostatnio u mnie i brata nie bylo na obiedzie bo oczywiscie miał mecz i mama zostawila mu obiad na szafie ( mieso ziemniaki i jakas tam kapusta ) , za chwile mama wchodzi patrzy a Qwendi stoi lapami na szafie i wylizuje juz pusty talerz :evil_lol: jak brat przyszedl to mama mu powiedziala ze ona miala dobre serce i obiad mu zostawila ale Qwendi sie poczestowała i za niego nawet tależ umyła językiem :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Niezły z niego gagatek :evil_lol:

przypomniało mi sie jak bylismy z Qwendi ostatnio u mnie i brata nie bylo na obiedzie bo oczywiscie miał mecz i mama zostawila mu obiad na szafie ( mieso ziemniaki i jakas tam kapusta ) , za chwile mama wchodzi patrzy a Qwendi stoi lapami na szafie i wylizuje juz pusty talerz :evil_lol: jak brat przyszedl to mama mu powiedziala ze ona miala dobre serce i obiad mu zostawila ale Qwendi sie poczestowała i za niego nawet tależ umyła językiem :evil_lol:[/QUOTE]
buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
macie nowoczesna zmywarkę w domu :evil_lol: