Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='shera9']Niech będzie,ze Donek,skoro się upierasz[/QUOTE]
:crazyeye:... Ja się nie upieram po prostu wiem jaka to rasa....:evil_lol:
Można by uznać jako Owczarek Staroniemiecki jak już ale nie ON na bank ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']
Nie wiem tylko czy wygodna :evil_lol:
Jak będzie susza to ja się nie boję, mam w domu wykrywacz wody :evil_lol:

;)[/QUOTE]
To ja zamawiam Ptysia do siebie jak będziemy kopać studnie zamiast różdżkarza będzie znakomity do poszukiwania wody:):)
Jak podrośnie to może będzie miał wbudowana poduszke w głowie tak jak Hantek;d;d wtedy będzie mu na pewno wygodnie:)

Posted

[quote name='Agata A.']To ja zamawiam Ptysia do siebie jak będziemy kopać studnie zamiast różdżkarza będzie znakomity do poszukiwania wody:):)
Jak podrośnie to może będzie miał wbudowana poduszke w głowie tak jak Hantek;d;d wtedy będzie mu na pewno wygodnie:)[/QUOTE]
Ok, przyjedziemy razem szukać tej wody. :evil_lol: Przy okazji pozwiedzam okolicę :loveu:
Jak na razie to co do głowy... to ja myślę nad kupnem kasku dla niego :roll:

Posted

[quote name='Ptysiak']:crazyeye:... Ja się nie upieram po prostu wiem jaka to rasa....:evil_lol:
Można by uznać jako Owczarek Staroniemiecki jak już ale nie ON na bank ;)[/QUOTE]

Nooo wiesz Ty co , nie wiesz jaka masz rase ??:crazyeye::eviltong: toz to wodołaz czyli niufek :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ok, przyjedziemy razem szukać tej wody. :evil_lol: Przy okazji pozwiedzam okolicę :loveu:
Jak na razie to co do głowy... to ja myślę nad kupnem kasku dla niego :roll:[/QUOTE]
A po co mu kask?

Posted

[quote name='dOgLoV']Nooo wiesz Ty co , nie wiesz jaka masz rase ??:crazyeye::eviltong: toz to wodołaz czyli niufek :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol: buhaha.... nie dobijaj mnie z ta wodą :placz::evil_lol:
łoooo, no tak... dzięki za podpowiedź :evil_lol:

Posted

[quote name='Agata A.']A po co mu kask?[/QUOTE]
Bo jak biega po mieszkaniu to co chwile głowa lub tyłkiem w coś walnie:evil_lol: Tyłek to jeszcze spoko ale głowa... dziś aż podskoczyłam jak uciekał z pokoju córki i odwrócił się za Nią a potem... było wielkie bum... Ptysiek przywalił w ścianę bo zapomniał że tam stoi...:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='shera9']a dlaczego ma cię dobijać:D ja miałam psa co kochał wode i było spoko loko:Pp[/QUOTE]
Nie zrozumiesz... :evil_lol: Kochanie a uzależnienie to dwie inne bajki :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol: buhaha.... nie dobijaj mnie z ta wodą :placz::evil_lol:
łoooo, no tak... dzięki za podpowiedź :evil_lol:[/QUOTE]

hehe jeszcze pare misiecy i panele wam poodpadaja bo woda bedzie wszedzie :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Bo jak biega po mieszkaniu to co chwile głowa lub tyłkiem w coś walnie:evil_lol: Tyłek to jeszcze spoko ale głowa... dziś aż podskoczyłam jak uciekał z pokoju córki i odwrócił się za Nią a potem... było wielkie bum... Ptysiek przywalił w ścianę bo zapomniał że tam stoi...:roll::evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dobry koleś z niego :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']hehe jeszcze pare misiecy i panele wam poodpadaja bo woda bedzie wszedzie :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dobry koleś z niego :evil_lol:[/QUOTE]
Na szczęście nie mamy paneli :evil_lol: W większości wszędzie gumolit bo podłoga jeszcze nie zrobiona, w kuchni będą płytki, na przedpokoju na dole tez płytki u dzieciaków juz prawie (bo u syna zrobione a u córki w trakcie) są deski a u góry przedpokój i kominkowy to parkiet :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Bo jak biega po mieszkaniu to co chwile głowa lub tyłkiem w coś walnie:evil_lol: Tyłek to jeszcze spoko ale głowa... dziś aż podskoczyłam jak uciekał z pokoju córki i odwrócił się za Nią a potem... było wielkie bum... Ptysiek przywalił w ścianę bo zapomniał że tam stoi...:roll::evil_lol:[/QUOTE]
No to faktycznie trzeba albo wszystkie kańciaste przedmioty w domu osłonic pierzem albo zafundować kask... wiesz psu zazwyczaj wszystko stoi na przeszkodzie:)

Posted

[quote name='Agata A.']No to faktycznie trzeba albo wszystkie kańciaste przedmioty w domu osłonic pierzem albo zafundować kask... wiesz psu zazwyczaj wszystko stoi na przeszkodzie:)[/QUOTE]
Już więcej nie mam co usunąć a ścian nie dam rady wszystkich obkleić pierzem :D
On sobie z tego nic nie robi... ale ja za każdym razem mam zawał, czasami aż zapiszczy i za sekundę dalej biegnie... :shake:

Posted

[quote name='Ptysiak']Już więcej nie mam co usunąć a ścian nie dam rady wszystkich obkleić pierzem :D
On sobie z tego nic nie robi... ale ja za każdym razem mam zawał, czasami aż zapiszczy i za sekundę dalej biegnie... :shake:[/QUOTE]

Pewnie mu sie wydaje, że jest silniejszy od wszystkich przedmiotów:):) Gorzej jak jeszcze urośnie i wyjdzie z drzwiami albo ścianą;d

Posted

[quote name='shera9']Jak się ma szczeniaka,to dom wygląda jak pobojowisko po wojnie światowej:D
P.S.Kto Ci zrobił bannerek?[/QUOTE]
Sama robie sobie banerki ;)

[quote name='Agata A.']Pewnie mu sie wydaje, że jest silniejszy od wszystkich przedmiotów:smile::smile: Gorzej jak jeszcze urośnie i wyjdzie z drzwiami albo ścianą;d[/QUOTE]
buhahaha :evil_lol: Ty mnie nie strasz :evil_lol:
Moja poprzednia sunia Lunka tak taranem przechodziła przez płotki lub furtkę... skakać jej się nie chciało to rozwalała :evil_lol: Jak tak ugięła kiedyś płot do sąsiadki to mi prawie sąsiadka zeszła na zawał :diabloti: "Pani Izo, Pani Izo !!! Luna mi zaraz wpadnie na ogródek, połamie tulipany i jeszcze mnie ugryzie...." :evil_lol: ale miałam ubaw...:D

Posted

[quote name='dOgLoV']aaaa no to podtopienia wam nie groża uffff:evil_lol:

ale wpadłam na pomysł , skoro i tak robicie remont to w jednym pomieszczeniu zróbcie basen dla Ptysia :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No zaje.... fajny pomysł .... :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']

buhahaha :evil_lol: Ty mnie nie strasz :evil_lol:
Moja poprzednia sunia Lunka tak taranem przechodziła przez płotki lub furtkę... skakać jej się nie chciało to rozwalała :evil_lol: Jak tak ugięła kiedyś płot do sąsiadki to mi prawie sąsiadka zeszła na zawał :diabloti: "Pani Izo, Pani Izo !!! Luna mi zaraz wpadnie na ogródek, połamie tulipany i jeszcze mnie ugryzie...." :evil_lol: ale miałam ubaw...:D[/QUOTE]

BUahaha pewnie widok sąsiadki bezcenny:)

Posted

[quote name='shera9']Ptysiak sorry,że dupcię ci zawracam ale zrobiłabys mi bannerek?[/QUOTE]
Pomyślę w chwili wolnego ;)

[quote name='Agata A.']BUahaha pewnie widok sąsiadki bezcenny:smile:[/QUOTE]
Tego sie nie da opisać jaka miała minę :D
Tak samo jak moja siostra z mężem zostawili samochód u Nas na noc. Prosiłam by zamknęli kluczykami... ostrzegałam :roll: olali i się śmiali...
Rano już się nie śmiali :evil_lol: Bo padało, było błoto... a moja Lunka miała dziwne zdolności, potrafiła otwierać okna w domu i taras, lodówkę lub zamrażarkę i wiele wiele innych rzeczy. No i najpierw to położyła się na masce auta a że chyba nie wygodnie jej było to otworzyła auto i wyspała sie taka umorusana w błocie na tylnym siedzeniu :diabloti: