Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 9.04.2024 o 14:01, maarit napisał:

Chłopak ma już trochę latek, ale skoro jedzonko jeszcze cieszy, to nie jest tak źle 😉

No ale już mnie często nie poznaje 😞 Ma kłopoty z chodzeniem , często mu się nóżki rozjeżdżąją i główne jego zajęcie to spanie. Ale nic go nie boli i ma apetyt.

• Like 1
Posted

Weszły wpłaty od :

- Figunia 100 zł

- ania-sister 30 zł

- Arim 20 zł

- Markofix1  40 zł

- Nikus 15 zł

- Barbarela 120 zł

- teresaa118 250 zł

Dziekuje z całego serducha.

Dzisiaj byłam u Bazylka. Apetyt dalej jest i nic go nie boli. Ale mam wrażenie , że mnie nie zawsze poznaje. Ma lepsze i gorsze dni jeśli chodzi o poruszanie się , często rozjeżdżają mu się nóżki ale jakoś sobie radzi. Ale głównie śpi. Starość jest straszna 😞

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Weszły wpłaty od :

- Czarna Kafka 20,00

- Barbarela 40,00

- Arim 20,00

- Markofix1  40,00

- Figunia 100,00

- Nikus 15,00

- ania-sister 30,00

- caryca26 50,00

Dziekuje pieknie 🙂

• 5 weeks later...
Posted

Kochani byłam wczoraj u Bazylka i zapłaciłam za kolejny m-c.

Opiekunka obcięla go na lato by łatwiej mu było w upały. Stwierdziła , że mimo , że ślepy podczas obcinania dostał taki zastrzyk energii , że rzucał się na oślep i nawet chwycił ją zębami kilka razy 🙂 Ogólnie u niego bez zmian .

W czerwcu weszły wpłaty od :

- Czarna Kafka 20 zł

- Figunia 100 zł

- ranias 15 zł

- Arim 20 zł

- Markofix1 40 zł

- Barbarela 40 zł

- Nikus 15 zł

- renatka_s 200 zł

- Figunia 100 zł

- caryca26 50 zł

- ania-sister 30 zł

Dziękuję pięknie kochani 🙂

• Like 1
  • Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Kochani dzisiaj po urlopie byłam odwiedzić Bazylka i zapłacić za pobyt.

Biedak jest. Nie widzi, nie słyszy  i przez to denerwuje się jak się go dotyka bo nie wie o co chodzi 😞  ciężko mu jak jest gorąco. Praktycznie cały czas śpi i budzi się tylko jeść i pić. Na dwór wychodzi tylko wcześnie rano i wieczorem i jeszcze idąc próbuje trzymać pion ale jest coraz gorzej niestety. Starość jest straszna. No ale apetyt ciągle jest.

Uzupełniam wpłaty , które weszły od lipca :

- Czarna Kafka 20 zł

- caryca26 50 zł

- ania-sister 30 zł

- ranias 15 zł

- Arim 20 zł

- Markofix1  40 zł

- Barbarela 40 zł

- Nikus 15 zł

- teresaa118  300 zł

- maarit 200 zł

- Czarna Kafka 20 zł

- ranias 15 zł

- Figunia 50 zł

- Nikus 15 zł

- Markofix1  40 zł

- Barbarela 40 zł

- caryca26  50 zł

- ania-sister 30 zł

Dziękuję z całego serducha !

• Like 2
  • 3 weeks later...
Posted

Byłam dzisiaj u Bazylka zapłacić za 09/2024.

Psiak ciężko znosi upały , dobrze , że tylko do wtorku.

Niezmiennie ma apetyt. Zawiozłam mu sporo smakołyków , pewnie niewiele czasu już mu zostało więc niech się cieszy jedzonkiem.

Weszły wpłaty od :

- Czarna Ksfka 20,00

- ranias 15,00

- barbarela 30,00

- ania-sister 30,00

- caryca26 50,00

Dziękuję pięknie.

• Like 1
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Od mojego ostatniego wpisu weszły wpłaty od :

- Arim 20,00

- Markofix1 40,00

- Figunia 50,00

- Nikus 15,00

- Czarna Kafka 20,00

- Figunia 50,00

- Arim 20,00

- ranias 15,00

- Markofix1 40,00

- teresaa118  250,00

- Nikus 15,00

- renatka_s 200,00

- barbarela 30,00

- caryca26 50,00

Pięknie dziękuję.

Do Bazyla jadę w przyszłą niedzielę , zapłacę od razu za 2 m-ce bo nie byłam dawno bo miałam wyjazdy i tak ustaliłam z hotelikiem.

• 2 weeks later...
Posted

Byłam dzisiaj u Bazylka i zapłaciłam za dwa miesiące zaległy i bieżacy bo nie byłam długo z powodu wyjazdu.

U chłopaka nic się nie zmieniło , w zasadzie tylko je i śpi ... Nie cierpi , nie choruje , poprostu jest bardzo stary i ciężko mu już trzymać pion podczas spacerów ale parę kroków jeszcze jest w stanie zrobić żeby się załatwić.

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Weszły wpłaty od :

- ranias 15,00

- Czarna Kafka 20,00

- Figunia 50,00

- Arim 20,00

- Nikus 15,00

- Markofix 40,00

- Barbarela 30,00

- ania-sister 30,00

- ania-sister 30,00

-caryca26 50,00

-caryca26 50,00

Kochani pięknie dziękuję.

Byłam dzisiaj u Bazyla i sądzę , że zostało mu niewiele czasu 😞 Dzisiaj miał gorszy dzień , ledwie utrzymywał się na nóżkach , prawie cały czas śpi ale na zapach szyneczki dalej reaguje i zjadł ze smakiem .

• Like 1
Posted

Kochani moi , dzisiaj niestety pożegnaliśmy Bazylka 😞

Jego stan bardzo się pogorszył , przestał jeść i nie wstawał . Widać było że cierpi , tylko leżał z zaciśniętymi ząbkami.

Weterynarz powiedział , że to może kwestia doby jak odejdzie ... Nie było już sensu go męczyć i pomógł mu odejść.

Mimo , że ostatni rok był już dla Bazyla trudny bo nie widział , nie słyszał i pewnie z tego powodu nie cieszył się z kontaktu z człowiekiem to przynajmniej interesowało go jedzenie i nie cierpiał fizycznie.  Miał dobrą opiekę i godną starość i wielka w tym zasługa Was wszystkich za co z całego serca Wam dziekuję kochani.

Ech , pożegnania są takie smutne 😞

Jeśli zachcecie jeszcze wesprzeć mnie w jego długu wpłacając za m-c grudzień będę wdzięczna . Jeszcze raz dziękuję za ogromną pomoc bo bez Was nie dałabym rady zapewnić mu tego co miał na stare lata.

Posted
Dnia 5.12.2024 o 17:40, caryca26 napisał:

Kochani moi , dzisiaj niestety pożegnaliśmy Bazylka 😞

Jego stan bardzo się pogorszył , przestał jeść i nie wstawał . Widać było że cierpi , tylko leżał z zaciśniętymi ząbkami.

Weterynarz powiedział , że to może kwestia doby jak odejdzie ... Nie było już sensu go męczyć i pomógł mu odejść.

Mimo , że ostatni rok był już dla Bazyla trudny bo nie widział , nie słyszał i pewnie z tego powodu nie cieszył się z kontaktu z człowiekiem to przynajmniej interesowało go jedzenie i nie cierpiał fizycznie.  Miał dobrą opiekę i godną starość i wielka w tym zasługa Was wszystkich za co z całego serca Wam dziekuję kochani.

Ech , pożegnania są takie smutne 😞

Jeśli zachcecie jeszcze wesprzeć mnie w jego długu wpłacając za m-c grudzień będę wdzięczna . Jeszcze raz dziękuję za ogromną pomoc bo bez Was nie dałabym rady zapewnić mu tego co miał na stare lata.

Kiedyś musiał nadejść ten dzień 😞 Chłopak miał szczęście, że o niego zawalczyliście. Tyle lat przeżył szczęśliwie i chwała Wam za to.

• Like 1