supergoga Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 (edited) [FONT=Tahoma]Mika ma ok. 4 lat, jest trochę nieśmiała, boi się psów ale nie jakoś panicznie. Delikatna i na razie jeszcze zagubiona, biedna mała sunia. Błąkała się po podpoznańskiej wsi i nikt się do niej nie przyznawał. Wreszcie wydawało się, że los się uśmiechnął, ale tylko pozornie - raczej zadrwil z suni. Przygarnął ja pewien starszy Pan - jednak niepilnowana Mika zaszła w ciążę, a wówczas opiekun po prostu przywiózł ją do schroniska. Nie czekaliśmy - kolejnych 6 szczeniąt nie mogło sie pojawić - i Mika zostala wysterylizowana. Teraz czeka w schroniskowym kojcu na wlasny dom - z nadzieją witając odwiedzających psiaki "gości". W stosunku do ludzi uległa i przyjacielska. Na kota nie zareagowała wcale. Schronisko to nie miejsce dla tak wrażliwej suczki.[/FONT] [FONT=Tahoma]Mika szuka domu na zawsze. Moż3e gdzieś jest dom dla niewielkiej, kochanej suni. [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] Edited June 29, 2012 by supergoga Quote
Ajula Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 śliczne ma kolorki, widać, że to kochana psinka Quote
Boogie Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Wystawiłem małej ogłoszenie. Nie wiem o co chodzi, na olx.pl po prostu zero odwiedzin ogłoszeń psów :( Quote
Recommended Posts