red Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Minął już miesiąc kiedy odeszłaś Kamusiu.. boli nie mniej, nadal nie mogę o Tobie mówić, tylko ze sobą.:-( Quote
szarotka11 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Red tęsknota i ból będą już zawsze nam towarzyszyć. A każde wspomnienie, czy rozmowa powodują łzy. Kamusiu Quote
red Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 To prawda... tulę ją w myślach, to musi mi wystarczyć. Quote
red Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Wesołych Świąt w tej magicznej krainie za TM. To pierwsze święta bez Ciebie, Kocham Cię Kamusiu. Quote
red Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dziś mija 3 miesiące, 3 miesiące tęsknoty za Tobą Kamusiu. Tulę Cię mocno w myślach do serca...:-( Quote
red Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Kamusiu, tęsknię za Tobą, w tą bezsenną noc myślę, co mogłam dla Ciebie jeszcze zrobić. Nie byłam dla Ciebie idealną Panią, przepraszam za wszystko i za to, że zdecydowałam kiedy masz odejść. Kocham Cię bardzo.:-( Quote
Tigraa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Aniu, podjęłaś właściwą decyzję. Ulżyłaś jej w cierpieniach, nie było innego wyjścia. Kama odeszła szczęśliwa i kochana. Przeżyła u Ciebie szczęśliwe życie. Kamusiu Quote
red Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Oddałam ją w ręce nieodpowiedniego lekarza, wcześniej przygarnęłam koteczkę, może jej to nie odpowiadało... powinnam od razu pojechać z nią do kliniki SGGW, wtedy zaoszczędziłabym jej niepotrzebnych idiotycznych wizyt i diagnoz... Wybacz mi Kamusiu, bardzo Cię kocham. Quote
red Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Kamusiu, dziś mija pół roku.... jakby tydzień, boli tak samo nie wiem czy kiedykolwiek będę mogła mówić o Tobie. Narazie nie mogę... Tęsknię i pragnę przytulić Twój łepeczek. Widzę Cię ciągle jak nosiłaś mi parasolkę, portfel na ulicy... słyszę Twój oddech w nocy... może jesteś tam szczęśliwa, ale ja?:-( :-( :-( Quote
red Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Ania-tygrysiczka']Kochanej Kamusi Kocham Cię Kamusiu.... Quote
red Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Pierwsze święta bez Ciebie Kamusiu, bądź szczęśliwa...... KOLĘDA DLA NIEOBECNYCH A nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawia się cienie, Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny blask Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Ref. Przyjdź na świat By wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas Puste miejsce przy stole Jeszcze raz Pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, Ze są puste miejsca przy stole. Daj nam wiarę, że to ma sens, Ze nie trzeba żałować przyjaciół, Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest, Bo SA z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Ze po glosach tych wciąż drży powietrze, Ze odeszli po to, by żyć I tym razem będą żyć wiecznie. Quote
red Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kamusiu, dzisiaj mija rok....już rok nie ma Cię w moim domu, ale na zawsze jesteś w moim sercu...............kocham Cię skarbie, śpij spokojnie i czekaj na mnie:-( Quote
red Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Smutno bez Ciebie Kamusiu, pełno nas a jakoby nikogo nie było...... Mam nadzieję, że Ty jesteś szczęśliwa..... Quote
red Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Tak bardzo tęsknię Kamusiu, wiosna bez Ciebie nie ma uroku....:-( Quote
red Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kamusiu, brakuje mi Ciebie, pamiętam jak wspaniale nosiłaś mi parasol w deszczowy dzień, nosiłaś mój portfel kiedy robiłyśmy zakupy, czułam się bezpiecznie z Tobą w naszym domu ....byłam dziś u Ciebie kochanie, biegaj sobie szczęśliwa po lesie, tak bardzo to lubiłaś...:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts