Jump to content
Dogomania

6-letnia sznaucerka...musi umrzec w schr? PIEKNA po metamorfozie... MA DOMEK ! ! !

Recommended Posts

• Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:( :( :( :(
Przed chwilą jakiś pan wszedł do slepu zapytać o Małpkę ale jak usłyszał że ma 8 lat, to się skrzywił i powiedział że nie chce , bo jest za stara :(
tacy ludzie nie mają pojęcia jaką robią przykrość i jak nie mają pojęcia o piesiach

Posted

Weszła miła pani do sklepu zapytała o ogłoszenie i jak zobaczyła Małpki zdjęcie na dogo to się rozczuliła.Miała już sznaucera , wzięła adres schroniska i telefon.Trochę obawia się dużej suni bo jest teraz sama ,ale powiedziała że pojedzie i zobaczy jakie tam sierotki mieszkają.

Posted

[quote name='Jola_K']Malpka na muratorze :)
[URL]http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1661128#1661128[/URL]

moze ktos ja wypatrzy i zostanie ozdoba nowowybudowanego domu?[/quote]
ech, od wczoraj nie moge sie zalogowac na muratorze :angryy:
a chcialam dodac nowe zdjecie Malpki...

bede probowac do skutku

Posted

[quote name='Hund']może Pani która o Ciebie pytała właśnie u Ciebie jest?? życzę Ci dobrej jasnej przyszłości![/quote]

Trzymam kciuki najmocniej, jak moge ! Cudna suncia :loveu: z .... brzydkim imieniem :cool3: .

Posted

[quote name='Hund']ja lubię Małpki :) Zuzia pozdrawiam![/quote]

Jesli to .... taka malpka... to ok, ale jesli taka ... " ty podla malpo !... " ... to ja protestuje ! ! !

I tez pozdrawiam :lol: .