Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podobno podczas spaceru w lesie Mona została spuszczona ze smyczy i rozjechało ją auto. Do koleżanki zadzwoniła pani adoptująca Monę i powiedziała, że chce goldena, którego koleżanka ogłasza - bo Monę rozjechało i w domu jest płacz, że nie ma psa.
Może psy się pomyliły... Może to nie Mona... Ale koleżanka była przekonana, że to ona, a ja chciałabym żeby osoby odpowiedzialne za Monę przed adopcją spróbowały się dowiedzieć czegoś więcej :(

Posted

natalia.aleksandrov napisał(a):
Podobno podczas spaceru w lesie Mona została spuszczona ze smyczy i rozjechało ją auto. Do koleżanki zadzwoniła pani adoptująca Monę i powiedziała, że chce goldena, którego koleżanka ogłasza - bo Monę rozjechało i w domu jest płacz, że nie ma psa.
Może psy się pomyliły... Może to nie Mona... Ale koleżanka była przekonana, że to ona, a ja chciałabym żeby osoby odpowiedzialne za Monę przed adopcją spróbowały się dowiedzieć czegoś więcej :(

Ja pierdzielę :angryy::angryy::angryy:.

Posted

Niestety to prawda mona nie zyje jestem na 99% pewna ze to ona :((:-(:-(:-( wszystkie fakty i historia sie zgadza :(tej dobermanki ktora mieli ci ludzie... kobieta dzwonila bo chce psa goldena zaadoptować od emnie

toyota napisał(a):
Ja pierdzielę :angryy::angryy::angryy:.

Posted

• naj ważniejsze ze przez ok 2mies miała prawdziwy dom :(

natalia.aleksandrov napisał(a):
    Ech, wypadki chodzą po ludziach... i po psach. szkoda tylko, że tak się stało, szkoda psa. Może właściciele następnego psa zaczną spuszczać dopiero przy 100% odwłoywalności/nie będą spuszczać w miejscach uczęszczanych przez auta?...
  • Posted

Jednak za takie wypadki odpowiedzialni są ludzie, chociaż czasami są rzeczywiście sytuacje nie do przewidzenia, np. wystrzał petardy itp., ale czasem to ludzie są po prostu bezmyślni.

W każdym razie przykro, że miała takie kiepskie życie i tak skończyła :(.

Posted

Jestem po prawie 20-to dniowej przerwie spowodowanej urlopem i brakiem dostępności do neta....

Boże Jedyny, cóż za okrutne wieści!!!!!!!!!!!

Mona(*), dobeczko piękna.... biegaj szczęśliwa za TM, tam już nikt Cię nie skrzywdzi i czekaj na nas - kiedyś się spotkamy...