Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fux ma 1.5 roku, mieszka w schronisku we wrocławiu. Historia Fuxa jest dość zawiła i smutna Został pożócony przez właściciela. Znalazło go pewne młode małżeństwo. Przyprowadzili psa do schroniska. Fux czekał 2 przepisowe tygodnie na własciciela lecz bez skutku... Para , która go znalazła postanowiła go adoptować. Jednak psiak po tygodniu czy 2 wrócił. Pan twierdził, że jest to przemiłe, przeurocze i łagodne psisko. Kocha dzieci i inne zwierzaki. Nie wykazuje żadnej agresji... jest tylko jedno ale... nie może zostać sam w domu. Pan mieszkał w mieszkaniu. Gdy wychodził do pracy pies szczekał i wył, sąsiedzi się denerwowali, zostawiali kartki na drzwiach. Właściciel nie wierzył w 100% ale sam kiedyś sprawdził i zachowanie okazało się prawdziwe. Także jest to kochany, spokojny pies, ale nie może zostać sam... Idealny do domu z gorodem.

Taka jest
historia fuxa... Teraz pies jest na tymczasie < dozgonna wdzięczność:modla:> okazał się bardzo miłym, grzecznym i układnym bokciem. Kocha cały Świat, obdarowuja całusami każdego... lubi dzieci, dogaduje się z innymi psami:cool3: Cóż pies ideał... Kto da mu domek na stałe??:roll:

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto pokocha boksia on bardzo marznie i tak bardzo czeka na swojego człowieka , jest jeszcze młody wszystkiego można go nauczyć , jak będzie wybiegany na spacerze , myślę że nie będzie z nim kłopotu i ładnie poczeka sam w domku

Posted

Z kastracją nie będzie żadnego problemu, zrobimy za darmola. A przystojniaka w sobotę na własne oczy widziałam, chyba że w tygodniu mu się poszczęściło:razz:

Posted

Aaaaaaa już chyba rozumiem.... Ten ze zdjęcia to Fux. On trafił jakiś czas temu do nas jako znaleziony.... został adoptowany i oddany... i już może z tydzień półtora jest znowu w schronie. Może o to chodzi, że wcześniej był adoptowany. 10 musiał jeszcze byś skoro Bella nic nie pisała. A kiedy dostałaś info, ze ma dom???
Już sama nie wiem :eviltong:

Posted

Poplątanie z pomieszanym:razz:

Już wiem o co chodzi!
Fux- bokser pręgowany ze zdjęcia z postu 1 został oddany przez chłopaka na przechowanie, miał się po niego zgłosić, ale się nie zgłosił i pies został wydany;
natomiast ten ze zdjęcia powyżej to znajda, któremu po prostu przypisano to imię (Fux) w dalszym ciągu, choć teraz jestem PEWNA, że to nie ten sam pies, bo obydwa widziałam na żywo!
...a zresztą różnią się trochę:eviltong:

Posted

Ale poplątałyście się dziewczyny Fuks nadal jest w Schronisku jego historia jest taka że trafił do Schroniska jako znaleziony po upływie kwarantanny zabrali go młodzi ludzie którzy go znależli niestety bardzo szybko znów Fuksa przyprowadzili ponieważ nie może zostawać sam w domu ale tak ogólnie bardzo go chwalili , grzeczny posłuszny zero agresji zabawowy . W tej chwili tylko Fuks jest w Schronisku . Trzeba mu szybko znaleść dom bo coś chłopak nie ma szczęścia . Koperek tamten drugi boksio którego zostawił chłopak zaraz po upływie 14 dni znalazł dom a nazywał się La Bamba nie Fuks

Posted

Ok, dobrze, tyle,że bokser w pierwszym poście to nie jest Fuks, tylko ten La Bamba. I jak już rozumiem to Fuks jest na zdjęciu powyżej w poście la_pegaza.;)

Dochodzenie zakończone! Można szukać domku nadal;)

Posted

Dziewczyny, chcę wstawić Fuksa na stronę adopcyjną,
tylko które zdjęcie mam wstawić? :razz:
Bo to są dwa różne psy.
I napiszę, że pies będzie wykastrowany.