lonka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dziadpradziad']Witam Wszystkich,tu Aśka od Cezara,dzięki aga616 za fotki,a wszystkim za gratulacje.Jeszcze jesteśmy w małym szoku,a wszystko przez ten SUKCES!!!!!![/quote] Wielkie GRATULACJI jeszcze raz od shih-tzu z pudełka!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
tylko psy Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='dziadpradziad']Witam Wszystkich,tu Aśka od Cezara,dzięki aga616 za fotki,a wszystkim za gratulacje.Jeszcze jesteśmy w małym szoku,a wszystko przez ten SUKCES!!!!!![/quote] [U][I][B]:bigcool:[/B][/I][/U][U][I][B]GRATULACJE!!!!![/B][/I][/U][U][I][B]:bigcool:[/B][/I][/U] Quote
Frenkino Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [B][I]Gratuluje wszystkim slicznym pieskom ktore wystartowaly w wystawie!!!:cool3: [/I][/B] Mam taka prozbe, jesli ktos ma moze jakies foty z pokazu pasienia lub frisbee;) to byla bym bardzo wdzieczna jak by mi je wyslal najlepiej na PW :roll: Z gory dziekuje! Pozdrawiam Kasia&Frenki Quote
Goldenka 02 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dziadpradziad']Witam Wszystkich,tu Aśka od Cezara,dzięki aga616 za fotki,a wszystkim za gratulacje.Jeszcze jesteśmy w małym szoku,a wszystko przez ten SUKCES!!!!!![/quote] :multi:[B][U] [FONT=Georgia][SIZE=5]GRATULUJE!!![/SIZE][/FONT][/U][/B]:multi: Quote
pokoik1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Frenkino'][B][I]Gratuluje wszystkim slicznym pieskom ktore wystartowaly w wystawie!!!:cool3: [/I][/B] Mam taka prozbe, jesli ktos ma moze jakies foty z pokazu pasienia lub frisbee;) to byla bym bardzo wdzieczna jak by mi je wyslal najlepiej na PW :roll: Z gory dziekuje! Chciałam Ci wysłać, ale Twoja skrzynka zapełniona :niedowia: Mam po zmniejszeniu prawie 10 Mb zdjęć i filmik z aparatu. Quote
Frenkino Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 o to super:lol: wyslij prosze na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] wielkie dzieki!! Pozdrawiam Kasia&Frenki Quote
agata :) Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wg mnie wystawa byla świetna. Prawie caly czas byłyśmy na honorowym w "ławce rezerwowych" (bo to boisko było ;-)). Zawarlyśmy przyjaźn z wyżlicą - championką Grappą (właśnie w tym dniu skończyła championat) od Pani Organizator. Widziałyśmy 'młodego' od kuchni. Trochę czasu spędziłysmy tez na spanielkach i muszę przyznac, ze poziom o wiele nizszy niz np. w Katowicach. Nie jestem znawcą, ale "na oko" to wystawcy niewiele czasu poświęcili na pielęgnację szaty... Niektóre były też spasione. Ale rzecz jasna nikogo nie obwiniam, tylko oceniam poziom swoim okiem ;) Quote
cockermanka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Hmm...tak się składa,że prawie wszystkie te cockery były też w Katowicach...:eviltong:(chyba z wyjątkiem jednej dorosłej suki,jednego szczeniaka i psa w młodzieży-ale musiałabym sprawdzić w katalogach) - więc coś z tym Twoim "okiem" chyba nienajlepiej...nie kojarzę też psa źle przygotowanego do wystawy(z wyjątkiem tego psa w młodzieży,ale on dopiero debiutuje,więc nie wiem na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski,że "wystawcy niewiele czasu poświęcili na pielęgnację szaty "...:crazyeye: Większość z psów,które były w Bytomiu to psy bardzo często wystawiane - nie ma mowy o niezadbanej szacie :shake: Które psy były "spasione" ... ???:-o Quote
Patikujek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [QUOTE] w moim katalogu nie ma ani jednego gryfonika brukselskiego :shake: [/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]Dzięki najwidoczniej ten na wystawie nie był wystawiany[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts