ARISEK Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Alfa147']Do nas też dziś doszło ;)[/quote] a my nadal nie mamy potwierdzenia:placz: Quote
aga616 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Musiałek']u mnie w skrzynce tez pusto :(([/quote] kurka - u nas też :-( Quote
Collieland Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Do mnie potwierdzenie dotarło wczoraj !!! :lol: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 a ja nadal nie wiem jaka stawka bernardynow :P Quote
cockermanka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='panienkabubu']a ja nadal nie wiem jaka stawka bernardynow :P[/quote] No i chyba przed wystawą już się nie dowiesz....:eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='cockermanka']No i chyba przed wystawą już się nie dowiesz....:eviltong:[/QUOTE] a szkoda :cool3: ale wytrwale czekam, może cośsię jeszcze pojawi :cool3: Quote
Jagoodka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='panienkabubu']a szkoda :cool3: ale wytrwale czekam, może cośsię jeszcze pojawi :cool3:[/quote] Nie czekajcie, bo katalogu przedwystawowego nie będzie :( Quote
olaglowka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 My mamy juz potwierdzenia :) Jagoodka czy jestes moze sekretarzem w sobote przy sealyham terrieach ?? Quote
lonka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Jagoodka']Nie czekajcie, bo katalogu przedwystawowego nie będzie :([/quote]Jagoodka jezeli mozna podaj proszę które w kolejności wchodza shih-tzu na ring?Bardzo proszeę:oops: Quote
zpr Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='aleb']Uff, potwierdzenie dziś doszło :)[/quote] No a ja nic nie dostałam, mam nadzieję, że w piątek dojdzie bo u nas w sobotę poczta nie działa :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Jagoodka']Nie czekajcie, bo katalogu przedwystawowego nie będzie :([/QUOTE] no jak to?:( to moze ktos mi poda stawke bernardynow? plosie:( Quote
zula Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [B]panienkabubu[/B], musisz uzbroić się w cierpliwość;) wystawa już za kilka dni:eviltong: Quote
Alutka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Wystawa za trzy dni, a my nie mamy jeszcze potwierdzenia. Czy naprawdę potrzebna jest taka nerwówka ? Na międzynarodowe dostaje się potwierdzenie nawet l0 dni przed wystawą. Quote
HAWAN Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 My dostaliśmy dzisiaj..... do zobaczenia w niedzielę:multi: pozdrawiam [URL="http://www.hawan.republika.pl"]www.hawan.republika.pl[/URL] Quote
panienkabubu Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='zula'][B]panienkabubu[/B], musisz uzbroić się w cierpliwość;) wystawa już za kilka dni:eviltong:[/quote] tak tylko nie wiem czy warto zlecac fotografowi zdjecia bernardynow czy tez nie :diabloti: bo jak beda znane to po co mi zdjecia :evil_lol: Quote
Draczyn Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 A moze ktos by podal stawke buldożkow???????????? Quote
cockermanka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Łoczywście...jak będzie katalog - w niedzielę ;-) Quote
Mona4 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Nikifor matuchowa bedzie w 100%:lol: Draczyn beda fotki z Bulwek Quote
panienkabubu Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Yoshko']Na bytomskiej stronie jest wykaz wystawców[/quote] jes jes jes chociaz tyle yhhyhyhyyh no.. są numerki, ale nie ma wpisanych ras, no nic, to teraz rozpoczynam szukanie znanych nazwisk, ale nie widzę żadnego na razie jeśli o moją rasę chodzi;] Quote
Błyskotka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Mogliby dać plan sędziowania :roll:. Ja dostałam wczoraj potwierdzenie. Wszystko byłoby dobrze ale przekręcili imię mojej suki :mad:. Zamiast FJONA Szalot jest napisane FAJNA Szalot :evil_lol:. Nie wiem czy mam dzwonić do oddziału i się zapytać czy w karcie ocen też będę mieć błąd czy przed wystawą śmigać do sekretariatu aby sprawdzili jak jest napisane w karcie ocen :mad:. Oby pogoda też dopisała bo jak na razie to tragedia :shake:. Quote
panienkabubu Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Błyskotka']Mogliby dać plan sędziowania :roll:. Ja dostałam wczoraj potwierdzenie. Wszystko byłoby dobrze ale przekręcili imię mojej suki :mad:. Zamiast FJONA Szalot jest napisane FAJNA Szalot :evil_lol:. Nie wiem czy mam dzwonić do oddziału i się zapytać czy w karcie ocen też będę mieć błąd czy przed wystawą śmigać do sekretariatu aby sprawdzili jak jest napisane w karcie ocen :mad:. Oby pogoda też dopisała bo jak na razie to tragedia :shake:.[/QUOTE] FAJNA tez fajna;) Quote
Recommended Posts