Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pajunia napisał(a):
Ciotka Agus , skad Ty takie slicznosci masz? Czy tez domkow szukaja:evil_lol:

Tak...ta czarna szukała przez ponad pół roku u mnie na tymczasie...;)...a teraz nie ma..i już...moja Ci ona :evil_lol: przez zasiedzenie ;)

a jamnisia prawie 13 letnia więc babula moja ukochana za żadne skarby Świata...bym nie oddała....

a co do Boryska...siedzi w klatce z Tajsonkiem więc myslę, że wielce realne, że właśnie oni pójdą na spacer :)

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc Ciociu Pajuniu...

Borys siedzi w klatce z Tajsonem- mixem pudla... byliśmy razem na spacerze... Borysek jest przeukochany... Bawi się, skacze i no i wsuwa każde smakołyki...:evil_lol::evil_lol:Wesoły z niego będzie kompan... ślicznioszek, łakomczuszek i zabawiak:loveu::loveu:

Oto zdjęcia:

Figaro jest teraz sam w klatce...

Trochę zasłużył ( przez to że atakował inne psiaki ale też trochę mi go żal). Był ze mną na spacerze:loveu::loveu:

oto filmik: http://www.zippyvideos.com/3709345046698286/imgp0083

I zdjęcia:

Posted

Cioteczki, czy mi sie wydaje, czy Borysek taki duzy sie nagle zrobil? Kochane napiszcie, ile on ma miesiecy i wysokosci. Chyba bedzie duzym psiakiem? A moze stara ciotka Pajunia juz niedowidzi?:evil_lol:

Posted

pajunia napisał(a):
Cioteczki, czy mi sie wydaje, czy Borysek taki duzy sie nagle zrobil? Kochane napiszcie, ile on ma miesiecy i wysokosci. Chyba bedzie duzym psiakiem? A moze stara ciotka Pajunia juz niedowidzi?:evil_lol:

Cioteczko,

jak widać na zdjęciach Borys nie jest duży i raczej już taki zostanie, tzn. wysokość do kolan gdzieś...to mix dobermana jak na moje oko... No i ma jakieś 6 miesięcy...może 8...

Posted

Bardzo Podobny Do Mojej Perły I Taki Sam łobuz Jak Ona... Lubi Zabierac Pysznosci... One Coś Z Siebie Mają Czyżby To Był Młodszy Braciszek Mojego Kochanego Pieska Czy Co :lol: :lol: :lol: I KOCHAM ICH DWOJE :loveu: :loveu:

Posted

Tak zakochałam się w nim .... bo jest naprawde słodki i podobny do mojej Perły w której też się odrazu zakochałam ale on nie ma takiego szczescia jak ona bo ją odrazu wziełam do domu a Borysa nie moge chodz bardzo bym chciała :placz:

Posted

To dobrze i niedobrze w sumie...nie chcę żeby był przy budzie z łańcuchem,czy coś na ten temat wiadomo???...poza tym chyba dobrze,bo w końcu się wybiega a do pilnowania jest w 100% najlepszy:loveu: