Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rita60']Aż tak drastycznie:evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:
Jakoś to nas nie martwi:evil_lol:
Wczoraj dzwonił kolejny facet - te z okolice Krakowa; jakiś czas temu pochował sunię terierkę.
Jest zgoda na wizytę i zadeklarowany wyjazd po psa gdzieś na trasę.
Tylko wciąż czekam na adres - jutro spróbuję zadzwonić, bo może tym razem jakiś zakochany i zapomniał wysłać;)

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Mam zapytanie o Tobiego z okolic Jasła i Tarnobrzega.
Dom pod Jasłem taki sobie; jakoś nie bardzo mi się podoba ( duża suka w budzie uwiązywana - jak to pani określiła "czasami", bo włóczy się po wsi. W domu podobno mieszkał poprzedni piesek - spaniel. Pani cały czas mówi o 4 letnim wnuku, który nie może doczekać się Tobiego:roll:
Trzeba by ewentualnie sprawdzić ten dom , ale zupełnie nie kojarzę nikogo z tamtych stron.
Drugi dom w rozmowie tel brzmi lepiej - pani we wtorek ma dac znać, czy decyduje się na adopcję.

Edited by Tola
Posted

Oj ten dom z Jasła i suką niby czasem uwiązaną nie bardzo ciekawie brzmi!! Wnusio się nie może doczekać??? A przecież ma już pieska, takie dziwaczne zbieractwo, albo chwilowa zachcianka?? A suka niby dlaczego się błąka po okolicy??? Porażka, nieodpowiedzialni ludzie jak dla mnie!!! Niech się zajmą lepiej pieskiem którego mają...co za naród!!!

Posted

[quote name='Agula99']Prześwietlić zawsze można, pewnie, tylko po co im kolejny pies jak nie potrafią zaopiekować się tym co w domu??? :shake:[/QUOTE]

Ja tez podchodzę ostrożnie do ludzi, którzy jednego psa - często duzego lub wielorasowca - trzymają w budzie, jak to pani określiła - do pilnowania, a małego bardziej w typie rasy chcą do domu.
Różnie to potem z tym mieszkaniem w domu bywa.
Mnie najbardziej zaniepokoił fakt tego wychodzenia suki poza teren domu (podobno ogrodzony)
Ale jak znajdzie się ktoś z tamtych okolić - dom można sprawdzić.

Posted

[quote name='Tola']Dziewczyny - macie kogoś z Jasła? Mam dane kobiety.[/QUOTE]
Tolu to są osoby z Jasła.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php?s=&securitytoken=1370768486-b76550f67d66287c0a7db95a1eacf468d52a9291&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=jas%C5%82o&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order=[/url]

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='karolciasz28']Dostałam maila w sprawie Tolka :). Pani ma się kontaktować pod tym numerem: 609 160 440, nie wiem do kogo on jest ;).[/QUOTE]

To mój numer;-)