Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tola']Niestety - jak dotąd nikt nie dzwoni i nie pyta o Tobiego.
Zmieniam mu ciągle województwa na tablicy i tez nic:([/QUOTE]

Szkoda!!!!!!!!

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie ogłoszenia, które robiłam, w tym również Tobiego już wygasły. Teraz sukcesywnie będę robić nowe.

Nie ma psinka szczęścia. Może w końcu zadzwoni ktoś normalny !

• 4 weeks later...
Posted

Tobi jest mniej więcej wielkosci teriera, wazy ok 8 kg- ale to tak "na oko":cool3:
Miałam tel w sprawie psiaka z Warszawy- dzwoniła opiekunka starszych ludzi (około 75 lat), pani porusza się przy balkoniku; mają dom z ogrodem i chcieliby Tobiego, bo często przyjezdzają do nich wnuki.:roll:

Posted

[quote name='Tola']Tobi jest mniej więcej wielkosci teriera, wazy ok 8 kg- ale to tak "na oko":cool3:
Miałam tel w sprawie psiaka z Warszawy- dzwoniła opiekunka starszych ludzi (około 75 lat), pani porusza się przy balkoniku; mają dom z ogrodem i chcieliby Tobiego, bo często przyjezdzają do nich wnuki.:roll:[/QUOTE]
Zabawka dla wnuków?:shake:

Posted

[quote name='Tola']Tobi jest mniej więcej wielkosci teriera, wazy ok 8 kg- ale to tak "na oko":cool3:
Miałam tel w sprawie psiaka z Warszawy- dzwoniła opiekunka starszych ludzi (około 75 lat), pani porusza się przy balkoniku; mają dom z ogrodem i chcieliby Tobiego, bo często przyjezdzają do nich wnuki.:roll:[/QUOTE]
Zadziwiajace,czgo to ludzie nie wymyslą!

• 1 month later...
Posted

Jak narazie mogę pomóc tylko tak:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/225251-Tobi-młody-pełen-wiary-w-człowieka-a-bez-domu-Zamość/"][IMG]http://i1053.photobucket.com/albums/s473/Kobra94/tobi.png[/IMG][/URL]
Już podlinkowane, jak ktoś może niech wstawia

Posted (edited)

Dzisiaj Tobi miał szansę na normalny dom i znowu się nie udało:shake:
Chyba będzie tak jak z Candy - kobieta nie wyrazi zgody:shake:

Edited by Tola
Posted

[quote name='Tola']Dzisiaj Tobi miał szansę na normalny dom i znowu się nie udało:shake:
Chyba będzie tak jak z Candy - kobieta nie wyrazi zgody:shake:[/QUOTE]
Tolu, dlaczego? Czy kobieta znowu powiedziała - nie?

Posted

Myslałam, ze funia napisze więcej, bo to wczoraj jej znajome były zainteresowane adopcja małego pieska. Udostępniłam adres no i panie pojechały; niestety włascicielka nie zgodziła się na adopcję.
Będziemy jeszcze dzisiaj próbowac, ale chyba nic z tego nie wyjdzie.
Nie będę pisała wiecej, bo jestem wsciekła, muszę trochę ochłonąć.

Posted

[quote name='Tola']Myslałam, ze funia napisze więcej, bo to wczoraj jej znajome były zainteresowane adopcja małego pieska. Udostępniłam adres no i panie pojechały; niestety włascicielka nie zgodziła się na adopcję.
Będziemy jeszcze dzisiaj próbowac, ale chyba nic z tego nie wyjdzie.
Nie będę pisała wiecej, bo jestem wsciekła, muszę trochę ochłonąć.[/QUOTE]
Tolu napisz chociaż dlaczego,czy to jest nie bo nie...

Posted

[quote name='rita60']Tolu napisz chociaż dlaczego,czy to jest nie bo nie...[/QUOTE]

TZ był wczoraj u kobiety, bo woził jej karmę dla kotów; ja nie nadaję się na takie rozmowy, jestem niby spokojniejsza, ale takie sytuacje wyprowadzają mnie totalnie z równowagi.
Kobieta zmianiła trochę przebieg wydarzeń - twierdzi, ze panie własciwie nie okresliły, o którego psa chodzi:roll:
Ja jednak uważam, ze zniechęcała do adopcji Tobiego i najchętniej zatrzymałaby psa, bo prawdopodobnie paruje go z Candy (ładne szczeniaki).
Myslę, ze gdyby znalazł się dom, który stanowczo chciałby właśnie Tobiego - jakos udałoby się zabrac go z tego miejsca...
Ale jak dotad zgłaszają się domy, które obawiaja się jednak psa z łańcucha i nie walczą o niego.
Nadal jestesmy w zawieszeniu...