Tola Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Dzwoniła pani z Lublina - chce przyjechac w srodę. We wtorek wieczorem ma potwierdzic przyjazd. Quote
rita60 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Uf...już myślałam,że się nie odezwie...no to czekamy do wtorku. Quote
Tola Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 (edited) [quote name='rita60']Uf...już myślałam,że się nie odezwie...no to czekamy do wtorku.[/QUOTE] Mam nadzieje, ze nic sie nie zmieni. Pozostaje kwestia sprawdzenia domu gdyby pani zdecydowała się zabrac malca. Myslałam o wizycie poadopcyjnej... Edited April 29, 2012 by Tola Quote
rita60 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Myślę,że wizyta jest niezbędna,nie chciałabym żeby trafił z łancucha...na łancuch:roll: Quote
Tola Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 (edited) Do srody na pewno nie sprawdzimy domu... Pani mieszka na Starym Mieście - ul Rynek Edited April 29, 2012 by Tola Quote
rita60 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Z Lublina jest sporo osób,to osoby,które "znam" z wątków. [B]andegawenka Marinka as_ko bico Energy Masza4 [/B] Quote
Tola Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 [quote name='rita60']Z Lublina jest sporo osób,to osoby,które "znam" z wątków. [B]andegawenka Marinka as_ko bico Energy Masza4 [/B][/QUOTE] Pani mieszka na Starym |Miescie w Lublinie - na wizytę ozcywiscie wyraziła zgodę. Zaraz napiszę do energy, ale jak ktos moze - popytajcie pozostałe osoby, kto z nich ma najblizej.... Ja zaraz wyjezdzam do siebie na wies i wrócę poznym wieczorem. Quote
Havanka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Niestety Marinka nie odpisała. Tola nie ma chwilowo dostępu do internetu, ale napisała mi sms-a, że Zadra sprawdziła dom. Quote
karolciasz28 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 [quote name='Agula99']No to czekamy na wieści!!!! :)[/QUOTE] Bardzo niecierpliwie ;). Quote
zadra Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 [quote name='Havanka']Niestety Marinka nie odpisała. Tola nie ma chwilowo dostępu do internetu, ale napisała mi sms-a, że Zadra sprawdziła dom.[/QUOTE] Dom wspaniały! Starsza Pani,bardzo ciepła i miła. Wczesniej miała boksery.Teraz chce małego psiaka.W domu jest czarny kot.Mieszkanko na lubelskiej starówce bardzo malutkie.Nie wiemy jak Tobi zachowuje się w tak bliskiej obecności kotów.Dla Pani ważne jest "spojrzenie psiakowi w oczy" .Postanowiła przyjechać do Zamościa w najbliższych dniach i na miejscu podjąć decyzję. Quote
karolciasz28 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 To ja nadal trzymam. Oby te oczy Tobiego zaczarowały Panią!:) Quote
rita60 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 [quote name='karolciasz28']To ja nadal trzymam. Oby te oczy Tobiego zaczarowały Panią!:)[/QUOTE] Też mam taką nadzieję...boję się tylko o kotka,to jednak prawie terier. Quote
Havanka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Oczy na pewno panią urzekną, bardziej bałabym się o kotka a to czy go polubi, okaże się dopiero na miejscu. Quote
Tola Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 [quote name='rita60']Też mam taką nadzieję...boję się tylko o kotka,to jednak prawie terier.[/QUOTE] No niestety miałas rację:( Tobi nie pojedzie do Lublina - pani miała wielkie chęci, ale niestety Tobi nie znosi kotów:( Prawdoppodobnie dlatego siedzi przypięty na tym łancuchu. Nie masz piesku szczęscia. Podobnie jak nasza Sabcia; która juiz dawno byłaby w swoim domu gdyby nie ta agresja do kotów. A domy bez kotów jakos nie dzwonią. Quote
rita60 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Tak myślałam....szkoda:-(mam tylko nadzieję,że będzie jeszcze szansa na domek,ale bez kotków. Quote
Havanka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 [quote name='Tola']No niestety miałas rację:( Tobi nie pojedzie do Lublina - pani miała wielkie chęci, ale niestety Tobi nie znosi kotów:( Prawdoppodobnie dlatego siedzi przypięty na tym łancuchu. Nie masz piesku szczęscia. Podobnie jak nasza Sabcia; która juiz dawno byłaby w swoim domu gdyby nie ta agresja do kotów. A domy bez kotów jakos nie dzwonią.[/QUOTE] Tolu, a jakiś inny psiaczek nie spełnia tych wymogów? Może Candy, albo Arabelcia... Quote
Tola Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 [quote name='Havanka']Tolu, a jakiś inny psiaczek nie spełnia tych wymogów? Może Candy, albo Arabelcia...[/QUOTE] Pani chce pieska i to bardzo podobnego do Tobiego. A Candy na razie odpada, bo ciężarna. Wczoraj miałam jeszcze telefon z Radomia - ludzie mieli oddzwonic - ale na razie cisza. Quote
Agula99 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Tobisiu nie załamuj się, jeszcze ktoś cię pokocha!!! Quote
rita60 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Tolu w jakim sensie psiak ma być podobny do Tobiego,fizycznie,zgryz,wielkość ? Quote
Tola Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 [quote name='rita60']Tolu w jakim sensie psiak ma być podobny do Tobiego,fizycznie,zgryz,wielkość ?[/QUOTE] Chyba ogólnie wygląd... Z tego co zroumiałam, to pani chce małego pieska - najlepiej w typie Tobiego. Zaproponowałam nasze wysterylizowane suczki, a pani zapytała, czy któras jest podobna do Tobiego. Quote
Recommended Posts