Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']ooo nieee kochany... moje serce należy do SAWYERA :loveu:

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f299/Umbrax3/sawyer.gif[/IMG]

[/quote]

On też szuka tymczasu?

Posted

no niestety Krystka nie wolno wyprowadzac. okazalo sie ze jest on pod specjalna opieka jednego z wolontariuszy ktory go chce adoptowac i wyprowadza go poza teren schronu

Posted

[quote name='Perfi']no niestety Krystka nie wolno wyprowadzac. okazalo sie ze jest on pod specjalna opieka jednego z wolontariuszy [B]ktory go chce adoptowac[/B] i wyprowadza go poza teren schronu[/quote]
co niestety... to super!! :razz:

Posted

to nie fer...jak ja pytałam czy mozna poza teran schronu to powiedzieli, ze w żadnym wypadku (nie wiedzieli, ze nie mam identyfikatora)
i tak zapytam, czy można pana Andrzejka :P

Posted

ale jak ja nie będe mogła Krystka na terenie schronu wyprowadzać nawet to jak ja mu to wytłumacze :( że prrzyszłam i go nie wezmę :(
BUUUUUUUUU :placz:

Posted

o Krystiana teraz beda się bić ;)
Jak ci państwo co go wyprowadzają co niedziele usłyszeli, zę Krystuś prawie dziś wydany został, to się przerazili, bo oni są ponoć zdecydowani na stówe na niego, tylko na razie przyzwyczajają swojego psa do niego.....Wiedzą że Krystyna demoluje mieszkanie jak jest sam :] a oni je mają do tego niewielkie, ale i tak go chcą
A ci co dziś ich zaraziłam Krystyną tez sie zakochali w nim, zwłaszcza jak na komendy wykonywał siad , łapa ....dziewczynie się oczy świeciły
Wzięła odemnie numer i będą dzwonić
Do tego dziś udało mi się wydać jednego wilczka szczeniaka piękna sunieczka.... Niby nic, (Pani Beatka ostudziła mój zapał że to nic wielkiego bo szczeniaki idą jak woda) ale i tak jestem dumna z tego, bo ta sunia jak by na nich czekała, jedyna tego typu suńka, a oni by jej nie znaleźli gdybym ich do niej nie zabrała (nie była na wybiegu). Tak więc jestem z siebie dumna
Noo i ten przystojniak Mundek - przepiękny Terier rosyjski.... cudo!!!!!! założę mu wątek :P