miniulka91 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Fajne fotki ,ja sie za to zakochalam w milutku(chyba tak mu było ):p Quote
Menrzuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Asior']ooo nieee kochany... moje serce należy do SAWYERA :loveu: [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f299/Umbrax3/sawyer.gif[/IMG] [/quote] On też szuka tymczasu? Quote
Asior Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='miniulka91']Fajne fotki ,ja sie za to zakochalam w milutku(chyba tak mu było ):p[/QUOTE] w Miłku ;) Quote
Asior Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Danusia12']On też szuka tymczasu?[/QUOTE] ojoj jak by szukał to jezzzzzuniu aaale bym mu dała tymczas :loveu: Quote
Perfi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Danusia12']Cześć Perfi:p Domyślam sie dlaczego "Perfi" :evil_lol:[/quote] no dlaczego? ;) Quote
Asior Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 boś jest PERFIDNA!!!!! :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Perfi']no dlaczego? ;)[/quote] Tylko się domyślam, ale nie jestem do końca pewien:p Quote
Menrzuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Asiorka - informacje świeże o Krystianie zapodawaj mi zara Quote
Asior Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 ni mom :(:niewiem: w niedziele będe miała :( Quote
Menrzuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Poczekam, ale pamiętaj - nie popuszczę :evil_lol: Quote
Asior Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 nieee nieee absolutnie nie popuszczaj...to gUpi pomysł...:evil_lol: Po co Danusia ma potem po Tobie sprzątać :evil_lol: Quote
Perfi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 no niestety Krystka nie wolno wyprowadzac. okazalo sie ze jest on pod specjalna opieka jednego z wolontariuszy ktory go chce adoptowac i wyprowadza go poza teren schronu Quote
Jagienka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Perfi']no niestety Krystka nie wolno wyprowadzac. okazalo sie ze jest on pod specjalna opieka jednego z wolontariuszy [B]ktory go chce adoptowac[/B] i wyprowadza go poza teren schronu[/quote] co niestety... to super!! :razz: Quote
Perfi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 oni maja male mieszkanie a krystek demoluje... czarno to widze... Quote
Jagienka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Perfi']jego dziewczyna jest czeszka[/quote] o to ja tez wiem o kogo chodzi :eviltong: on bardzo lubił Hariska Quote
Asior Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 to nie fer...jak ja pytałam czy mozna poza teran schronu to powiedzieli, ze w żadnym wypadku (nie wiedzieli, ze nie mam identyfikatora) i tak zapytam, czy można pana Andrzejka :P Quote
kiwi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 asior nie mozna bo kiedys ludzie poszli na łake i psy impouciekały. Quote
Asior Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 ale jak ja nie będe mogła Krystka na terenie schronu wyprowadzać nawet to jak ja mu to wytłumacze :( że prrzyszłam i go nie wezmę :( BUUUUUUUUU :placz: Quote
Perfi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 no pozatym pan andrzejek nie ma kompetencji aby taka zgode wydac ;) Quote
Asior Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 o Krystiana teraz beda się bić ;) Jak ci państwo co go wyprowadzają co niedziele usłyszeli, zę Krystuś prawie dziś wydany został, to się przerazili, bo oni są ponoć zdecydowani na stówe na niego, tylko na razie przyzwyczajają swojego psa do niego.....Wiedzą że Krystyna demoluje mieszkanie jak jest sam :] a oni je mają do tego niewielkie, ale i tak go chcą A ci co dziś ich zaraziłam Krystyną tez sie zakochali w nim, zwłaszcza jak na komendy wykonywał siad , łapa ....dziewczynie się oczy świeciły Wzięła odemnie numer i będą dzwonić Do tego dziś udało mi się wydać jednego wilczka szczeniaka piękna sunieczka.... Niby nic, (Pani Beatka ostudziła mój zapał że to nic wielkiego bo szczeniaki idą jak woda) ale i tak jestem dumna z tego, bo ta sunia jak by na nich czekała, jedyna tego typu suńka, a oni by jej nie znaleźli gdybym ich do niej nie zabrała (nie była na wybiegu). Tak więc jestem z siebie dumna Noo i ten przystojniak Mundek - przepiękny Terier rosyjski.... cudo!!!!!! założę mu wątek :P Quote
Recommended Posts