Moriaaa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 muka1 napisał(a):...Ale chyba musisz to od nich usłyszeć.No i sprawa zakonczona... Tak..i dlatego czekam na telefon... Quote
Saksana Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Słuchajcie a ten psiak z okolic Szczecina, czy może ktoś zna Panią z forum chowów, wpisała się z imienia i nazwiska :p Quote
Cynthia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 O tym chowku wiem tyle,ze od jakiegoś czasu biega samopas po Pyrzycach i jest bezpański.Jest rudy,nie wiem czy to pies czy sunia i w jakim wieku.Człowiek,który mieszka w Pyrzycach lubi zwierzęta i zaproponował ze go złapie i do mnie przywiezie.Ja nie mogę tego psiaka przetrzymać bo po pierwsze mój Misza nie toleruje innych psów a po śmierci mojej suki jest bardzo znerwicowany a po drugie jestem w trakcie przeprowadzki.Jeżeli ktoś chciałby tego chowka zabrać i znalazłby się transport to poproszę o przywiezienie go do mnie ale pod warunkiem,że go ktoś zaraz odbierze. Quote
Saksana Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Czy ktoś z Warszawy, wie czy nadal w schronisku na Paluchu, jest chow chow :p Quote
Saksana Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Przeklejone z Klubu Chow chow: " w Pyrzycach(zachodniopomorskie)od dluższego czasu biega bezpański chow chow. (...) Popytajcie znajomych może ktoś przygarnie miśka." WZORZEC RASY CHOW CHOW Zatwierdzony przez FCI 10 XII 1957 roku pod numerem 205. Kraj pochodzenia: Chiny Patronat: Wielka Brytania Według podziału FCI chow chow należy do grupy V - Szpice i rasy pierwotne. WRAŻENIE OGÓLNE: Aktywny, żywotny, zwarty, kwadratowy i harmonijnie zbudowany. Podobny do lwa, o dumnej, pełnej godności postawie, mocnej budowie. Ogon noszony zdecydowanie na grzbiecie. Charakterystyczny krótki, lecz elastyczny chód, niebieskoczarny język. Spokojny i bardzo czujny pies. ;-) Quote
*Gwiazdeczka* Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 To w końcu pytasz o chowa z Warszawy czy o tego z nad morza...:cool1: ? Quote
Moriaaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dwa chowki z Łodzi zostaja na stałe w domku tymczasowym. Sunia zostanie na dniach wysterylizowana. Dziękuje wszystkim za zaangażownanie w wątek maluchów..teraz mają dom z ogrodem i kochających właścicieli.:) Quote
Cynthia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Tego się nie spodziewałam!!!Żeby wszystko było jasne-to juz nie tymczas tylko dom na stałe? Quote
Cynthia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Dzisiaj sie dowiedziałam,ze chow z Pyrzyc to chłopak i to bardzo dorodny.jeżeli znajdzie sie transport to bedzie złapany Quote
Saksana Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Chow chow ze schroniska w W-wie, już w domu. Bardzo szybko odnalazł się właściciel :loveu: Quote
maciaszek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witam wszystkich. Przybyłam troszkę odświeżyć ten wątek, gdyż kolejny chowek potrzebuje pomocy. A przybyłam właśnie tu, bo żywię odrobinę nadziei, że znajdzie się choć jedna osoba wśród czytelników tego wątku, która była zainteresowana zaadoptowaniem chow chowa i jest chętna nadal. Zapraszam do lektury: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75219 Quote
Recommended Posts