Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='tigrunia'] A przedostatni czyj bydzie ? flowerteen :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A dla mnie lóziowy plosiem :loveu: I impreza tu tez. Za strone nr 200 :drink1: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :cunao::popcorn::cunao::popcorn::cunao::popcorn::cunao: Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']A dla mnie lóziowy plosiem :loveu: I impreza tu tez. Za strone nr 200 :drink1: Anusia lóziowe specjalnie for you i jeszcze zatańczę sobie Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76']Anusia lóziowe specjalnie for you i jeszcze zatańczę sobie :loveu::loveu::loveu: Agus :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']:loveu::loveu::loveu: Agus :loveu::loveu::loveu: Ty wiesz... Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76'] Ty wiesz... wiem :Rose: Quote
AlKil Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Baloniki, impreza...wesolutko tutaj! :lol: Quote
Pegaza Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja sie juz chyba nie załapie na tą stronke:roll: cze Saro i Arisek:loveu: Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dobry Saruś :multi: Co u Ariska ? :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Cześć :calus: Nareszcie DGM wróciła do życia :multi: Już się oswoiłam z tym drugim forum i chyba też tam czasami będę wpadała, ale galerii tam nie założę. [quote name='tigrunia']Ojj.. szkoda,ze tak daleko :-( Chętnie bym pojechała. Ale za to 17 będę na wystawie i też na Yoreczki popatrze :loveu: Cześć Saruś tak w ogóle:multi: Ajj.. jaką Arisek ma palemkę fajną :D Cześć Beatko. Nie każdemu da się dogodzić. Wbrew pozorom Polska nie jest wcale taka mała, jak to niektórzy mówią, bo nie warto tyle km przejechać, żeby popatrzeć 1 dzień na yorki. Beatko, a widziałaś na yorklandzie lub yorkchampion, że w czerwcu będzie organizowany weekend na Mazurach z naszymi pociechami? Mi się pomysł podoba bardzo, ale raczej nas nie będzie. [quote name='madziasto4']Boś tamtego posta około 6 z rańca pisała o ile dobrze pamiętam:cool1: Około 7 :lol: [quote name='Anusia & Alutka']Bo gdybys mogla to bys nie pisala posta o 7 rano :loveu: O 6:42 :lol: [quote name='Magda_Miki']Hej! Ja się tak nie bawię:cool1: Oszukańce jedne Cześć Madziu. Ale o co chodzi? [quote name='Kasia']Cześć Saro :lol: Na takim pokazie yorków cos sie zdobywa albo wygrywa? No i jak tam pojedziecie to liczymy na fotki ;) Cześć Kasiu. W zeszłym roku było losowanie 10 piesków i 10 suczek. Jury wybrane z publiczności wybierało tego naj, czyli MissYork i MisterYork. Wszyscy dostali torbę z karmą, ubrankiem, reszty nie pamiętam (rok temu opisywałam). Zwycięzcy ponad to dyplom i budkę. Miały być organizowane jeszcze jakieś zabawy, ale się nie postarali i nic więcej nie było :-( [quote name='Aga76']Dobry Saruś :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']czeeeesc :loveu: Cześć Agusiu i Anusiu. [quote name='Aga76']A ostatni zostawimy Ariskowi :loveu: Arisek bardzo dziękuje :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']I impreza tu tez. Za strone nr 200 :drink1: Ale ten czas szybko zleciał :lol: [quote name='AlKil']Baloniki, impreza...wesolutko tutaj! :lol: Oj, wesolutko i to jak! [quote name='Pegaza']Ja sie juz chyba nie załapie na tą stronke:roll: cze Saro i Arisek:loveu: Cześć Dario. Nie martw się, ja też się nie załapałam, a przecież to Ariskowa galeria. [quote name='tigrunia']Dobry Saruś :multi: Co u Ariska ? :loveu: Cześć Beatko. Arisek ma się dobrze, od paru dni każdy spaer przedłużamy, żeby maluch się zahartował, jak pojedziemy z góry. I nie powiem, żeby go to męczyło. Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć :calus: Nareszcie DGM wróciła do życia :multi: Już się oswoiłam z tym drugim forum i chyba też tam czasami będę wpadała, ale galerii tam nie założę. Cześć Beatko. Arisek ma się dobrze, od paru dni każdy spaer przedłużamy, żeby maluch się zahartował, jak pojedziemy z góry. I nie powiem, żeby go to męczyło. No.. może Ty mi zdradzisz, co to za drugie forum, co ?? :cool3: A kiedy się wybieracie w te góry i dokąd ?? Quote
Kasia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dobry wtorkowy!!! Śliczną ma tą mordeczkę Arisek :loveu: Taką złotą. Quote
Anusia & Alutka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Hihi mniam tekturka :evil_lol: Cze Sarus :loveu: Quote
Martunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 No wreszcie DGM działa! :multi: Jak słodko Ariskowi w tej różowej gumeczce. :loveu: Quote
Aga76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cześć :p Nadzieja wybiera się do Promenady. Quote
madziasto4 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Ale o co chodzi? O ten tramwaj co nie chodzi hihihi Sarka piła, ale o so chozi? :turn-l: Sara_i_Aris napisał(a): Arisek ma się dobrze, od paru dni każdy spaer przedłużamy, żeby maluch się zahartował, jak pojedziemy z góry. I nie powiem, żeby go to męczyło. Ooo w jakie góry? :grins: Quote
Sara_i_Aris Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Cześć :calus: W Promenadzie jednak nie bedziemy :shake: Szkoda, bo to była jedyna okazja, żeby się spotkać z innymi właścicielami yorków. Wstawiam zdjęcia i lecę do waszych galerii. Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A ten dalej męczy tą dykturkę (jak to moja babcia mówi) :loveu: :evil_lol: Cze Saro. Szkoda, ze nie będziecie w Promenadzie....liczylismy na masę fotek :oops: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Kurde normalnie Coriniasta ino w innych kolorkach :loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4507.jpg Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cze Saro:p ten Aris to ma kolorki :loveu:a jęzorek tyci tyci... Quote
koregra Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Kurde normalnie Coriniasta ino w innych kolorkach :loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4507.jpg Arisek ińszy taka wiewióreczka :loveu: Quote
Recommended Posts