Martunia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Hej Saro :eviltong: Łojej, jak cudnie śpi :loveu: Wymiziaj go ode mnie :cool3: Quote
Kasia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Śpiąca kochana kupa włochalów :loveu: :loveu: Cześć i czołem!! Quote
PositiveThought Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 życzymy miłego dnia włochatemu Ariskowi i jego pańci :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='PositiveThought']Aris to nie siusiak :p zawsze ich mylą :hmmmm:[/quote] nie nie pomylilam Arysia z Dusiakiem...tyle tylko ze Aris...to chlopczyk ...nie? to i siusiak hihi:lol: :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Saro :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ależ słodko sobie spiusia...taki aniołeczek...:iloveyou: [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy i całuski przesyłamy:loveu: [/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Co tam u zakochanego Ariska słychać? Saruś, pozdrawiam cieplutko [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/36316.gif[/IMG] Quote
Magda Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='madziasto4']Oj znam to, znaaam:shake: Przygotuj się, że Aris straci na wadze:diabloti:[/quote] A ja nie znam, bo Miki nie ma fiku - miku trele morele na suczki z cieczką:megagrin: Czy to jest nienormalne?:stupid: Może powinnam iść z nim do weta? Albo lepiej do psycholożki? [quote name='Yorkie'] Za jakieś 2 lata :razz: [/quote] Wow! To odległe czasy:cool1: Śliczny śpiochający Arisek:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']ojej...na prawde mu tego i owego brak?:cool3: biedny siusiak! :loveu:[/quote] No niestety brak... [quote name='PositiveThought']Aris to nie siusiak :p zawsze ich mylą :hmmmm:[/quote] Jeszcze gdyby byli uderzająco podobni :roll: Może to po imieniu, bo obydwu zazynają się na A i są 4-literowe. [quote name='flowerteen']Hej Saro :eviltong: Łojej, jak cudnie śpi :loveu: Wymiziaj go ode mnie :cool3:[/quote] Cześć Marta! Arisej został już wymiziany. [quote name='fidelek2']Śpiąca kochana kupa włochalów :loveu: :loveu: Cześć i czołem!![/quote] Cześć Kasiu! [quote name='PositiveThought']życzymy miłego dnia włochatemu Ariskowi i jego pańci :loveu:[/quote] Dziękujęmy :calus: [quote name='MAREA SHAPIRO']nie nie pomylilam Arysia z Dusiakiem...tyle tylko ze Aris...to chlopczyk ...nie? to i siusiak hihi:lol: :eviltong:[/quote] Faktycznie :lol: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Saro :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ależ słodko sobie spiusia...taki aniołeczek...:iloveyou: [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy i całuski przesyłamy:loveu: [/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cześć Kasiu! [quote name='Aga76']Co tam u zakochanego Ariska słychać? Saruś, pozdrawiam cieplutko [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/36316.gif[/IMG][/quote] Jak na razie nadal dzień w dzień szczeka, w nocy nie daje spać, z samego rana budzi :mdleje: Ostatnie dni wakacji, a ja wyspać się nie mogę! [quote name='Magda_Miki']A ja nie znam, bo Miki nie ma fiku - miku trele morele na suczki z cieczką:megagrin: Czy to jest nienormalne?:stupid: Może powinnam iść z nim do weta? Albo lepiej do psycholożki? Wow! To odległe czasy:cool1: Śliczny śpiochający Arisek:loveu:[/quote] Może Miki ma inną orientację? :grins: Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cześć Saruś :loveu: No cóż... miłość nie wybiera :evil_lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 zakochany Ryszard!:lol: :lol: :lol: (aRysio) Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Hej! Nie no jak tak sprawdzałam jest 100% mężczyzną i lubi dziewcynki, ale jakoś nie interesują go końskie zaloty i dieta:roll: Quote
PositiveThought Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 hej Saruś! miłość zdecydowanie jest trudna :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Saruś :loveu: No cóż... miłość nie wybiera :evil_lol:[/quote] Cześć Agusiu! Za każdym razem miłość do innej :roll: [quote name='MAREA SHAPIRO']zakochany Ryszard!:lol: :lol: :lol: (aRysio)[/quote] Rysiek :lol: [quote name='Magda_Miki']Hej! Nie no jak tak sprawdzałam jest 100% mężczyzną i lubi dziewcynki, ale jakoś nie interesują go końskie zaloty i dieta:roll:[/quote] Cześć Madziu! No i dobrze, mądry jest. Co się będzie głodził i siedział tęsknie pod drzwiami :roll: [quote name='PositiveThought']hej Saruś! miłość zdecydowanie jest trudna :cool1:[/quote] Cześć Atka! Oj, i to jak... Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prawdziwy kochanek z niego Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jak włoski amant z hiszpańskiego melodramatu :p :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Aga76']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prawdziwy kochanek z niego[/quote] [quote name='fidelek2']jak włoski amant z hiszpańskiego melodramatu :p :loveu: :loveu:[/quote] Przez niego cierpię katusze, spać w nocy nie mogę :scream_3: Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Sara - strażnik psiej namiętności :loveu: pogromca miłosnych zapędów :loveu: Quote
Pegaza Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hej Saro:p jak mnie tu dawno nie było:roll: aż się wstyd przyznać:oops: ale nadrobimy:roll: miłej niedzieli:p Quote
madziasto4 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Heloł, i jak tam nasz Romeo?? :lol: Quote
PositiveThought Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 cze Sara :razz: właśnie, co u Romijoł, Żulia się znalazła? Quote
Kasia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Romeo pewnie uciekł w poszukiwaniu Żulietty a Sara biedna musi Go gonić...:p Co u Was? Jak minęła niedziela i cały weekend? Quote
Kasia_zg Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześć Saro co tam dobrego u Was?? Pozdrawiamy :) Quote
Recommended Posts