Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8743.jpg[/url]

:loveu::loveu::loveu:

Cześć Saruś!

Bardzo mi się podoba ostatnia częstotliwość pojawiania się zdjęć :cool3:

Posted

No niby można, ale to i tak muszę sobie uregulować ostrość przybliżając i oddalając aparat. Więc tak czy siak manualnie :eviltong:
Ja zawsze na MF przełączam, bo wg mnie z AF nie ma sensu :niewiem:

Posted

Witam środkowo-tygodniowo :multi:

Pogoda nas nie rozpieszczała przez ostatnie dni, było szaro, buro i ponuro. Dzisiaj jest pierwszy dzień, kiedy słoneczko wyszło i jest całkiem przyjemnie, można już lżej ubranym chodzić :lol:
Na razie na nowe zdjęcia się nie zapowiada, bo nie mam ich kiedy zrobić ani gdzie, no bo jestem przeziębiona i cały dzień w domu siedzę :lol:

[quote name='tigrunia'][URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8762.jpg[/URL] super :loveu:[/quote]
Dzięki :p

[quote name='PositiveThought']w NDM mówiłaś, że Holly z Twoją mamą lepiej chodzi, ale nie myślałam, że to aż tak że "piesek mamusi"... Tak miało być czy tak wyszło w praniu?

Ładne makro :loveu:
Robisz na AF czy M?[/quote]
Tak wyszło :cool1:

Na MF.

[quote name='Zuza i Noddy']Ale miło się te wasze fotki ogląda :loveu:[/quote]
Miło mi się, że się podobają :p

[quote name='Aga76'][URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8743.jpg[/URL]

:loveu::loveu::loveu:

Cześć Saruś!

Bardzo mi się podoba ostatnia częstotliwość pojawiania się zdjęć :cool3:[/quote]
Oj Aguś, teraz już nie będzie zdjęć przez jakiś czas. Musi Wam wystarczyć tyle, ile dałam :oops:

[quote name='Pegaza']Cze Sara:p

u mnie tez Liv rzuca sie na psy i ludzi :roll: toz to szatan..:evil_lol:

a fotki jak zwykle fajne:loveu:[/quote]
Holly rzuca się tylko na Arisa. Z innymi psami się przywita i koniec znajomości. Z ludźmi ma tak samo jak Aris - jak jej niektórzy nie przypasują, to wtedy warczy. No i do domu jak ktoś obcy przyjdzie, to potrafi mocno ugryźć.

[quote name='PositiveThought']Teraz to do mnie dotarło.

To jak jest konwerter to nie można na AF robić?![/quote]
Można, ale lepiej się na MF robi :p

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']
Oj Aguś, teraz już nie będzie zdjęć przez jakiś czas. Musi Wam wystarczyć tyle, ile dałam :oops:
[/quote]

Wracaj szybko do zdrowia.

W takim razie będę podziwiać to co jest :loveu:

Posted

zła Holly sadystka :D :loveu:
[url]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8734.jpg[/url] ja mam jakaś słabość do Arisa :eviltong: to jest york który najbardziej mi się podoba, mimo iż jest 'yorkiem' a nie yorkiem xD
:loveu::loveu:

Posted

Wpadłam się przywitać :multi:
[url]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8762.jpg[/url]
piękna z nich para:loveu: a Arisek podrósł :cool3:? Czyżby zmężniał chłopak:loveu:

Posted

Cześć!

Ja tak tylko na momencik... jestem przeziębiona, jeszcze do tego ta paskudna pogoda psuje mi humor. Leje, leje i końca nie widać. Wczoraj wieczorem była burza :roll:
Nie odzywałam się ostatnio, bo jakoś tak w ogóle na komputerze nie przebywałam.

Zdjęć niestety nie będzie, bo nie mam kiedy ich robić, ale głównym powodem niepozwalającym robić mi zdjęcia jest pogoda...

U psów wszystko dobrze. Aris pokochał Holly miłością bezgraniczną, a do tego walczy ze swoją naturą, bo wie, że naszej księżniczki skrzywdzić nie można. Niestety ona jak to kobieta prowokuje go i biedaczek wyżywa się na napotkanych suczkach, psach, a nawet poduszkach. [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Dla niedomyślnych: Holly ma cieczkę.[/COLOR][/SIZE]

Ja już będę uciekała.

Życzę miłej środy i udanej reszty tygodnia!

Posted

hej:)
biedne Arisiątko :shake::eviltong:
u nas też pogoda 'pod psem' od soboty, chociaż dzisiaj od południa nie pada i spacer z fotkami udało się zaliczyć:eviltong:
a jakiś zaległych albo domowych nie masz ?
zdrowiej szybko :calus:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Saro!![/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Hihi ależ jurny chlopak z tego małego Ariska :loveu: ale cóz zrobić jak natura silniejsza trzeba wyżywac sie na czym popadnie :evil_lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]A z Holly to niezly ananasek skoro tak kusi biedaczka ;) ale za to sliczna z niej dziewczynka:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000080]Pozdrawiamy[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

Witam czwartkowo ;)

U nas pogoda dzisiaj słoneczna, słoneczko cudownie daje, wieje leciutki wiaterek, a ja kuruję się w domu :loveu:
Z komputerem/monitorem mam małe problemy. Otóż nie ma czerwonej barwy i wszystko jest zielono-niebiesko-biało-czarne (trupio trochę) :hmmmm: Zapomniałam też o weekendowych zdjęciach z Warmii no i tych starszych, ale teraz nie mam jak obrobić...

Wczoraj wieczorem Aris zwariował. Latał za Holly jak opętany, na noc musiał być zamknięty i w sumie wył cały czas. Nie pokazuje już, że chce na dwór, a nawet jak już się z nim wyjdzie, to i tak nie chce chodzić. Już zdarzyło mu się nasikać na podłogę i 2 razy na Hollinkową kuwetkę. Zastawione schody nic nie dają, od rana siedzi zamknięty w jednym pokoju i piszczy. Biedaczek :placz:

Madzia, wydaje ci się :eviltong: Aris ma dwa szczątkowe jądra wielkości ziarenka groszku (jest bezpłodny), jedno jest w kanale pachwinowym, więc kastracja niet. Vet powiedział, że można spróbować, ale jest za duże ryzyko, żeby w tak małym ciałku szukać maleńkiego jąderka.

Posted

[CENTER][COLOR=navy]Hej Saro :loveu:[/COLOR]
[COLOR=navy]Jak taCi tam zdroweczko, lepiej Ci już troche??[/COLOR]
[COLOR=navy]U Nas też wkoncu doczekalam sie słoneczka aż mi milej było wstawać do pracy. Jak tylko wróce biegne z moim oszolomem na łake zeby sie wkoncu wybiegał.:lol:[/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy]Biedy Arisek takie katorgi przeżywa:-( Wimizaj go od nas:loveu:[/COLOR]
[COLOR=#000080]Miłego dnia życzymy[/COLOR][/CENTER]

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Nie jest mi lepiej, ale mam antybiotyk, więc to tylko kwestia czasu :p[/quote]

Zdrówka życzymy :loveu:

Antybiotyku do dzieła!

Posted

Wczoraj Aris wyjechał wakacjować się :cool1: Smutno mi bez niego, nikt mnie rano nie budzi, nikt już ze mną nie śpi i nikt nie prosi o spacery. Muszę jeszcze tylko wytrzymać przyszły tydzień :-(

[quote name='Aga76']Zdrówka życzymy :loveu:

Antybiotyku do dzieła![/quote]
(Nie)dziękuję Aguś :loveu:

[quote name='tigrunia']Cześć Sara :multi:[/quote]
Cześć Be :p