Zuza i Noddy Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ale miło się te wasze fotki ogląda :loveu: Quote
PositiveThought Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 myślalam, że tylko Canonowe 50mm!!! :cool1: Jak jest Raynox to już nie jest 50mm :cool1: Quote
Aga76 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [url]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8743.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: Cześć Saruś! Bardzo mi się podoba ostatnia częstotliwość pojawiania się zdjęć :cool3: Quote
Pegaza Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cze Sara:p u mnie tez Liv rzuca sie na psy i ludzi :roll: toz to szatan..:evil_lol: a fotki jak zwykle fajne:loveu: Quote
PositiveThought Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Teraz to do mnie dotarło. To jak jest konwerter to nie można na AF robić?! Quote
madziasto4 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 No niby można, ale to i tak muszę sobie uregulować ostrość przybliżając i oddalając aparat. Więc tak czy siak manualnie :eviltong: Ja zawsze na MF przełączam, bo wg mnie z AF nie ma sensu :niewiem: Quote
Sara_i_Aris Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Witam środkowo-tygodniowo :multi: Pogoda nas nie rozpieszczała przez ostatnie dni, było szaro, buro i ponuro. Dzisiaj jest pierwszy dzień, kiedy słoneczko wyszło i jest całkiem przyjemnie, można już lżej ubranym chodzić :lol: Na razie na nowe zdjęcia się nie zapowiada, bo nie mam ich kiedy zrobić ani gdzie, no bo jestem przeziębiona i cały dzień w domu siedzę :lol: [quote name='tigrunia'][URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8762.jpg[/URL] super :loveu:[/quote] Dzięki :p [quote name='PositiveThought']w NDM mówiłaś, że Holly z Twoją mamą lepiej chodzi, ale nie myślałam, że to aż tak że "piesek mamusi"... Tak miało być czy tak wyszło w praniu? Ładne makro :loveu: Robisz na AF czy M?[/quote] Tak wyszło :cool1: Na MF. [quote name='Zuza i Noddy']Ale miło się te wasze fotki ogląda :loveu:[/quote] Miło mi się, że się podobają :p [quote name='Aga76'][URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8743.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu: Cześć Saruś! Bardzo mi się podoba ostatnia częstotliwość pojawiania się zdjęć :cool3:[/quote] Oj Aguś, teraz już nie będzie zdjęć przez jakiś czas. Musi Wam wystarczyć tyle, ile dałam :oops: [quote name='Pegaza']Cze Sara:p u mnie tez Liv rzuca sie na psy i ludzi :roll: toz to szatan..:evil_lol: a fotki jak zwykle fajne:loveu:[/quote] Holly rzuca się tylko na Arisa. Z innymi psami się przywita i koniec znajomości. Z ludźmi ma tak samo jak Aris - jak jej niektórzy nie przypasują, to wtedy warczy. No i do domu jak ktoś obcy przyjdzie, to potrafi mocno ugryźć. [quote name='PositiveThought']Teraz to do mnie dotarło. To jak jest konwerter to nie można na AF robić?![/quote] Można, ale lepiej się na MF robi :p Quote
Aga76 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Sara_i_Aris'] Oj Aguś, teraz już nie będzie zdjęć przez jakiś czas. Musi Wam wystarczyć tyle, ile dałam :oops: [/quote] Wracaj szybko do zdrowia. W takim razie będę podziwiać to co jest :loveu: Quote
Avaloth Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 zła Holly sadystka :D :loveu: [url]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8734.jpg[/url] ja mam jakaś słabość do Arisa :eviltong: to jest york który najbardziej mi się podoba, mimo iż jest 'yorkiem' a nie yorkiem xD :loveu::loveu: Quote
laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Wpadłam się przywitać :multi: [url]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8762.jpg[/url] piękna z nich para:loveu: a Arisek podrósł :cool3:? Czyżby zmężniał chłopak:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Cześć! Ja tak tylko na momencik... jestem przeziębiona, jeszcze do tego ta paskudna pogoda psuje mi humor. Leje, leje i końca nie widać. Wczoraj wieczorem była burza :roll: Nie odzywałam się ostatnio, bo jakoś tak w ogóle na komputerze nie przebywałam. Zdjęć niestety nie będzie, bo nie mam kiedy ich robić, ale głównym powodem niepozwalającym robić mi zdjęcia jest pogoda... U psów wszystko dobrze. Aris pokochał Holly miłością bezgraniczną, a do tego walczy ze swoją naturą, bo wie, że naszej księżniczki skrzywdzić nie można. Niestety ona jak to kobieta prowokuje go i biedaczek wyżywa się na napotkanych suczkach, psach, a nawet poduszkach. [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Dla niedomyślnych: Holly ma cieczkę.[/COLOR][/SIZE] Ja już będę uciekała. Życzę miłej środy i udanej reszty tygodnia! Quote
Aga76 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Pozdrowienia dla zmęczonego mężczyzny i małej kobietki [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSflowerysmile.gif[/IMG] Quote
madziasto4 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ale Aris jest bezjajeczny nie? Czy mi się wydaje? Quote
Avaloth Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 hej:) biedne Arisiątko :shake::eviltong: u nas też pogoda 'pod psem' od soboty, chociaż dzisiaj od południa nie pada i spacer z fotkami udało się zaliczyć:eviltong: a jakiś zaległych albo domowych nie masz ? zdrowiej szybko :calus: Quote
laurin Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 cześć :multi: biedny zakochany Arisek:eggface: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia:loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Saro!![/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Hihi ależ jurny chlopak z tego małego Ariska :loveu: ale cóz zrobić jak natura silniejsza trzeba wyżywac sie na czym popadnie :evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A z Holly to niezly ananasek skoro tak kusi biedaczka ;) ale za to sliczna z niej dziewczynka:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Pozdrawiamy[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Sara_i_Aris Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Witam czwartkowo ;) U nas pogoda dzisiaj słoneczna, słoneczko cudownie daje, wieje leciutki wiaterek, a ja kuruję się w domu :loveu: Z komputerem/monitorem mam małe problemy. Otóż nie ma czerwonej barwy i wszystko jest zielono-niebiesko-biało-czarne (trupio trochę) :hmmmm: Zapomniałam też o weekendowych zdjęciach z Warmii no i tych starszych, ale teraz nie mam jak obrobić... Wczoraj wieczorem Aris zwariował. Latał za Holly jak opętany, na noc musiał być zamknięty i w sumie wył cały czas. Nie pokazuje już, że chce na dwór, a nawet jak już się z nim wyjdzie, to i tak nie chce chodzić. Już zdarzyło mu się nasikać na podłogę i 2 razy na Hollinkową kuwetkę. Zastawione schody nic nie dają, od rana siedzi zamknięty w jednym pokoju i piszczy. Biedaczek :placz: Madzia, wydaje ci się :eviltong: Aris ma dwa szczątkowe jądra wielkości ziarenka groszku (jest bezpłodny), jedno jest w kanale pachwinowym, więc kastracja niet. Vet powiedział, że można spróbować, ale jest za duże ryzyko, żeby w tak małym ciałku szukać maleńkiego jąderka. Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Hej :hand: ! No, w końcu pogoda się poprawiła. :) Wracaj szybko do zdrowia :loveu: ! Ale się Arisek musi nacierpieć ... ;) Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [CENTER][COLOR=navy]Hej Saro :loveu:[/COLOR] [COLOR=navy]Jak taCi tam zdroweczko, lepiej Ci już troche??[/COLOR] [COLOR=navy]U Nas też wkoncu doczekalam sie słoneczka aż mi milej było wstawać do pracy. Jak tylko wróce biegne z moim oszolomem na łake zeby sie wkoncu wybiegał.:lol:[/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy]Biedy Arisek takie katorgi przeżywa:-( Wimizaj go od nas:loveu:[/COLOR] [COLOR=#000080]Miłego dnia życzymy[/COLOR][/CENTER] Quote
Katie Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 hej :cool1: faktycznie biedny Aris ale jak to sie mowi 'od nienawisci do milosci' :diabloti: albo odwrotnie :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Nie jest mi lepiej, ale mam antybiotyk, więc to tylko kwestia czasu :p Quote
Aga76 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Nie jest mi lepiej, ale mam antybiotyk, więc to tylko kwestia czasu :p[/quote] Zdrówka życzymy :loveu: Antybiotyku do dzieła! Quote
Sara_i_Aris Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Wczoraj Aris wyjechał wakacjować się :cool1: Smutno mi bez niego, nikt mnie rano nie budzi, nikt już ze mną nie śpi i nikt nie prosi o spacery. Muszę jeszcze tylko wytrzymać przyszły tydzień :-( [quote name='Aga76']Zdrówka życzymy :loveu: Antybiotyku do dzieła![/quote] (Nie)dziękuję Aguś :loveu: [quote name='tigrunia']Cześć Sara :multi:[/quote] Cześć Be :p Quote
Recommended Posts