zerojeden Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Mam nadzieję że on tak daje czadu ze względu na suki i jeszcze te buzujące hormony i dyskomfort pozabiegowy, a nie dlatego że ma traumę... bo kto weźmie taką syrenę do bloku on się nie nadaje obecnie ;( Zakolegował się dobrze z jedna z suk i jak jest z nią to nie wyje tylko czasem szczeka, pierwszy raz mam taki ewenement :crazyeye: Quote
kasiapsiaki Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 :) będzie dobrze,trzymam kciuki żeby z chłopaka szybko wyparowały hormony...ale wiadomo,że to jeszcze kilka m-cy musi minąć:/ Quote
wiosenka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Na wątku transportowym poszukiwana jest pomoc w transporcie Koszalin Szczecin, Gdyby ktoś coś wiedział. Quote
zerojeden Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Szkoda że wcześniej nie mówiłaś bo w sobotę byłam na tej trasie z moim tymczasem, który szczęśliwie ma dom ;) Quote
zerojeden Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Elik bardzo proszę o info czy list trafił już do Ciebie. I teraz ja proszę o namiar na kogoś kto mieszka w okolicach Miastka do wizyty PA dla jednego gumisia (z mojego banerka) ;) Quote
zerojeden Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Bardzo dziękuję za pomoc w kastracji Daysona. Zdecydowanie się wyciszył i robi się z niego całkiem fajny pies, pomimo że nic dalej nie umie i poza zabawą nic mu innego w głowie i jak się cieszy to skacze jak piłka i nie patrzy gdzie ląduje a do tego niejadek z niego.... ale i tak to naprawdę fajny pies ;) no a jaki sprytny... otwiera sobie drzwi jednym susem a jak zamknięte są na klucz to kombinuje jak tu oknem wejść i siedzi na parapecie ;) Zakochany na zabój w mojej Fidze, daje sobą pomiatać i zabierać zabawki ;) Trzeba by go było zacząć ogłaszać bo czas najwyższy na chłopaka ;) Domu się trzyma nawet jak jest otwarta brama, na spacerze się pilnuje, nawet miał spotkanie z innym amstafem i zachował się całkiem przyzwoicie ;) Ma tą jedną wielką wadę że sam jak zostaje to wyje niestety. Quote
zerojeden Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='Cudak']Co u Daysona, znalazł dom?[/QUOTE] znalazł :) Quote
Recommended Posts