Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję że on tak daje czadu ze względu na suki i jeszcze te buzujące hormony i dyskomfort pozabiegowy, a nie dlatego że ma traumę... bo kto weźmie taką syrenę do bloku on się nie nadaje obecnie ;(
Zakolegował się dobrze z jedna z suk i jak jest z nią to nie wyje tylko czasem szczeka, pierwszy raz mam taki ewenement :crazyeye:

Posted

Elik bardzo proszę o info czy list trafił już do Ciebie.
I teraz ja proszę o namiar na kogoś kto mieszka w okolicach Miastka do wizyty PA dla jednego gumisia (z mojego banerka) ;)

• 3 weeks later...
Posted

Bardzo dziękuję za pomoc w kastracji Daysona.
Zdecydowanie się wyciszył i robi się z niego całkiem fajny pies, pomimo że nic dalej nie umie i poza zabawą nic mu innego w głowie i jak się cieszy to skacze jak piłka i nie patrzy gdzie ląduje a do tego niejadek z niego.... ale i tak to naprawdę fajny pies ;) no a jaki sprytny... otwiera sobie drzwi jednym susem a jak zamknięte są na klucz to kombinuje jak tu oknem wejść i siedzi na parapecie ;)
Zakochany na zabój w mojej Fidze, daje sobą pomiatać i zabierać zabawki ;)
Trzeba by go było zacząć ogłaszać bo czas najwyższy na chłopaka ;)
Domu się trzyma nawet jak jest otwarta brama, na spacerze się pilnuje, nawet miał spotkanie z innym amstafem i zachował się całkiem przyzwoicie ;) Ma tą jedną wielką wadę że sam jak zostaje to wyje niestety.

• 10 months later...