Cassi_ Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Cudak napisał(a):Ze zmianą domu nie będzie miał problemu, bo kocha wszystkich ludzi :loveu::loveu::loveu: bardzo lubi się przytulać i nadawałby się na dogoterapeutę :loveu: na dogoterapeutę powiadasz....? :razz: Quote
Cudak Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Cassi_ napisał(a):na dogoterapeutę powiadasz....? :razz: Jak najbardziej :) Kocha ludzi, uwielbia się przytulać :loveu: Quote
Lupi Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Oj tak. Widziałam przytulantus z Cudak... cud miód i delikatność... Quote
Cudak Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Do dzieci też ostrożny (w sensie nie nachalny, delikatny - choć wiadomo, uważać trzeba jak z każdym zwierzakiem i dzieckiem) :) Ksenka nie jechała dziś do Szczecina, więc psiak pojedzie jutro z Lupi. Potrzebne jest 70- zł na paliwo, ja dołożę 10 zł - więcej nie dam rady. Czy ktoś jeszcze może coś dla psiaka zadeklarować na transport? :oops: Quote
magdola Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Cudak']Do dzieci też ostrożny (w sensie nie nachalny, delikatny - choć wiadomo, uważać trzeba jak z każdym zwierzakiem i dzieckiem) :) Ksenka nie jechała dziś do Szczecina, więc psiak pojedzie jutro z Lupi. Potrzebne jest 70- zł na paliwo, ja dołożę 10 zł - więcej nie dam rady. Czy ktoś jeszcze może coś dla psiaka zadeklarować na transport? :oops: on bedzie w szczecinie? Quote
karolkamadry Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 ja obiecałam dorzuce 30 podajcie konto Quote
agnieszka32 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Czyli potrzeba 70 zł na paliwo? 10 zł od Cudak i 30 zł od karolkamadry już jest - resztę ja dorzucam, czyli 30 zł i psiak może jechać. Poproszę o numer konta :) Quote
Cudak Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='magdola']on bedzie w szczecinie? W okolicach Chociwla u ksenki, ale może tam zostać tylko 2 tygodnie... Mam nadzieję, że znajdzie w tym czasie dobry dom. karolkamadry, agnieszka32 dziękuję w imieniu psiaka :loveu: nr konta poda Lupi na PW. Quote
Lupi Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Dziękuję w imieniu psiaka :loveu:. Jeszcze dzisiaj psiak pojedzie do DT. Wieczorkem pewnie jakieś zdjęcia będą. PW powysyłałam. Quote
Cudak Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 To teraz pilnie potrzebne będą ogłoszenia..... Czasami na bazarku są tanie pakiety ogłoszeń - tylko coś znaleźć nie mogę :( Mamy mało czasu... Quote
karolynahh Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Co za ironia losu : w Stepnicy będę dopiero na święta.:( Quote
Cudak Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 karolynahh napisał(a):Co za ironia losu : w Stepnicy będę dopiero na święta.:( A jesteś zainteresowana adopcją psiaka? Quote
karolynahh Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Pomocą. Mam trochę rodziny w Stepnicy, popytałabym. :) Quote
Cudak Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Popytać możesz - nic nie szkodzi na przeszkodzie, by dom stały znalazł w Stepnicy :) Nie pojechał na drugi koniec Polski :) Quote
karolynahh Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Uruchomię swoje macki ! :) Trzymam kciuki w razie co Quote
Cudak Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Dzięki :) Młody już u ksenki :loveu: podziękowania dla Lupi za transport :loveu: Quote
ksenka1 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 ...a no u mnie. Pluto (:grin:) jest super fajowym szczylkiem ;) Troszkę roznosi go energia, ale dzięki temu świetnie dogaduje sie z moją oneczką. Zdjęcia zrobię, jak mi się uda ;) Więcej napiszę jak troszkę poznam psiaka... Quote
Cudak Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Fajne imię dostał ;) No to teraz trzeba szybko dobry domek znaleźć... Quote
Lupi Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='Cudak']Dzięki :) Młody już u ksenki :loveu: podziękowania dla Lupi za transport :loveu: Niezmiernie miło było mi poznać ksenkę. Psiaki się szybko polubiły - młodziak od początku z radością skakał wśród psów. Piękny widok był gdy odjeżdżałam a ksenka młodziaka na ręce wzięła i łapką mi pomachali - młody z uśmiechem na pysku przytulił się do nowej opiekunki... Trzymam kciukasy oby znalazł swój DS... P.S. Pluto... To ojcami chrzestnymi zostali weci szczepiący młodego na wściekliznę. My wcześniej jakoś nie pomyśleliśmy o imieniu... ;) Quote
Lupi Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Zmieniłam tytuł wątku! Nadal PILNIE poszukujemy DS dla uroczego, pro ludzkiego psiaka !!! Quote
Cudak Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ja jeszcze dodam, że Pluto lubi spać w łóżku i potrafi dawać łapkę :) Znalazłam pakiet ogłoszeń w promocyjnej cenie - 5 zł, tylko tekst potrzebny... Quote
Lupi Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 wszyscy czekają na info jak tam młody :D Quote
Recommended Posts