Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudak napisał(a):
Ze zmianą domu nie będzie miał problemu, bo kocha wszystkich ludzi :loveu::loveu::loveu: bardzo lubi się przytulać i nadawałby się na dogoterapeutę :loveu:

na dogoterapeutę powiadasz....? :razz:

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do dzieci też ostrożny (w sensie nie nachalny, delikatny - choć wiadomo, uważać trzeba jak z każdym zwierzakiem i dzieckiem) :)

Ksenka nie jechała dziś do Szczecina, więc psiak pojedzie jutro z Lupi. Potrzebne jest 70- zł na paliwo, ja dołożę 10 zł - więcej nie dam rady.

Czy ktoś jeszcze może coś dla psiaka zadeklarować na transport? :oops:

Posted

[quote name='Cudak']Do dzieci też ostrożny (w sensie nie nachalny, delikatny - choć wiadomo, uważać trzeba jak z każdym zwierzakiem i dzieckiem) :)

Ksenka nie jechała dziś do Szczecina, więc psiak pojedzie jutro z Lupi. Potrzebne jest 70- zł na paliwo, ja dołożę 10 zł - więcej nie dam rady.

Czy ktoś jeszcze może coś dla psiaka zadeklarować na transport? :oops:

on bedzie w szczecinie?

Posted

[quote name='magdola']on bedzie w szczecinie?
W okolicach Chociwla u ksenki, ale może tam zostać tylko 2 tygodnie... Mam nadzieję, że znajdzie w tym czasie dobry dom.

karolkamadry, agnieszka32 dziękuję w imieniu psiaka :loveu: nr konta poda Lupi na PW.

Posted

Dziękuję w imieniu psiaka :loveu:.
Jeszcze dzisiaj psiak pojedzie do DT.
Wieczorkem pewnie jakieś zdjęcia będą.

PW powysyłałam.

Posted

To teraz pilnie potrzebne będą ogłoszenia..... Czasami na bazarku są tanie pakiety ogłoszeń - tylko coś znaleźć nie mogę :( Mamy mało czasu...

Posted

...a no u mnie. Pluto (:grin:) jest super fajowym szczylkiem ;) Troszkę roznosi go energia, ale dzięki temu świetnie dogaduje sie z moją oneczką.
Zdjęcia zrobię, jak mi się uda ;)

Więcej napiszę jak troszkę poznam psiaka...

Posted

[quote name='Cudak']Dzięki :)
Młody już u ksenki :loveu: podziękowania dla Lupi za transport :loveu:

Niezmiernie miło było mi poznać ksenkę.
Psiaki się szybko polubiły - młodziak od początku z radością skakał wśród psów. Piękny widok był gdy odjeżdżałam a ksenka młodziaka na ręce wzięła i łapką mi pomachali - młody z uśmiechem na pysku przytulił się do nowej opiekunki...
Trzymam kciukasy oby znalazł swój DS...

P.S. Pluto... To ojcami chrzestnymi zostali weci szczepiący młodego na wściekliznę. My wcześniej jakoś nie pomyśleliśmy o imieniu... ;)

Posted

Ja jeszcze dodam, że Pluto lubi spać w łóżku i potrafi dawać łapkę :)
Znalazłam pakiet ogłoszeń w promocyjnej cenie - 5 zł, tylko tekst potrzebny...