*Gajowa* Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Katastrofa !!! Czy wiadomo o co poszło ? Czy mocno oberwała ? Quote
Motylek502 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Jestem... prawie nie spałam... z dwójka dzieci, Klara w samochodzie.... trasa Legionowo, klinika, dom, klinika, Chotomów i dziś nad ranem dom z dwójką dzieci... padam na pysk. Quote
Motylek502 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='*Gajowa*']Katastrofa !!! Czy wiadomo o co poszło ? Czy mocno oberwała ?[/QUOTE] Klara bardzo polubiła panią domu.... powarkiwała na pana i od kilku dni chciała przywłaszczyć sobie werandę tylko dla siebie. Rezydentka to spokojna, zrównoważona sunia mix owczarka ok6lat ale na swoim terenie.... brak sygnałów to była chwila dziewczyny się złapały za kudły, niestety Klara jest słabsza i mniejsza, dostało jej się mocniej. Łapa w trzech miejscach dziabnieta, ale ładnie się goi. nie kuleje. jest teraz u mojego brata, byłam z nią cały weekend. jest dużo spokojniejsza, ładnie je, merda ogonkiem, śpi przy łóżku, nie szczeka w nocy. Boże niech ona rozkocha w sobie mojego brata.... ona się tam tak dobrze czuje. Dziś rano zrobiła siusiu w kuchni bo nie chciała rozstawać się z nami i wyjść na ogród. Quote
Motylek502 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Wczoraj wieczorem byli goście na działce u brata, ognisko, kiełbaski. Klara dała się wszystkim pogłaskać, ładnie bawiła się z dziećmi 3, 7, 12 lat. Chętnie częstowała się kiełbaską i chlebkiem też nie gardziła. Ona jest cudownym psem..... czemu nikt nie chce jej pokochać??????? Quote
bela51 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Biedna sunia. Szkoda, ze sie pogryzły i utraciła miejsce w dt. Ale 2 suczki, to zawsze ryzyko... Quote
anett Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Motylek502']Wczoraj wieczorem byli goście na działce u brata, ognisko, kiełbaski. Klara dała się wszystkim pogłaskać, ładnie bawiła się z dziećmi 3, 7, 12 lat. Chętnie częstowała się kiełbaską i chlebkiem też nie gardziła. Ona jest cudownym psem..... czemu nikt nie chce jej pokochać???????[/QUOTE] to znaczy chyba, że Klara jest śmielsza i odważniejsza? nawet w kontakcie z obcymi? A jak radzi sobie na smyczy? i w samochodzie? Trzymam moooocno kciuki za całkowitą wpadkę emocjonalną brata;) ale póki co Magda podeślij zdjęcia Klary do ogłoszeń! Quote
Motylek502 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='anett']to znaczy chyba, że Klara jest śmielsza i odważniejsza? nawet w kontakcie z obcymi? A jak radzi sobie na smyczy? i w samochodzie? Trzymam moooocno kciuki za całkowitą wpadkę emocjonalną brata;) ale póki co Magda podeślij zdjęcia Klary do ogłoszeń![/QUOTE] Klara jest dużo odważniejsza, na smyczy chodzi super i autem też lubi podróżować. Quote
Motylek502 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Na wydarzeniu Klary są jej nowe fotki..... nie umiem ich tu przerzucic. Quote
Motylek502 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Kochani dziś dostałam wiadomość od brata żebym szykowała umowę adopcyjną dla Klary bo on już jej nie odda.... powód zakochał się. Będę u niego w przyszłym tygodniu i poważnie z nim porozmawiam i zobaczę czy to nie chwilowe zauroczenie tylko miłość do końca życia. Uprzedzę go o odpowiedzialności, obowiązkach itp. A z drugiej strony bardzo bym chciała żeby Klara miała swój dom na zawsze. Quote
anett Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Matko, jakie dobre wieści!!!!!:multi::multi: Tak dla równowagi bo ostatnio masakra... Kciuków jeszcze nie puszczam ale mam nadzieję, że brat już wpadł na amen;) Quote
anett Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Motylek502 napisał(a):Na wydarzeniu Klary są jej nowe fotki..... nie umiem ich tu przerzucic. nowe fotki Klary:lol: Quote
Lemoniada Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Trzymam kciuki za Klarę... I jeszcze się wcale nie cieszę, tak, na wszelki wypadek... Quote
Motylek502 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 anett napisał(a):Matko, jakie dobre wieści!!!!!:multi::multi: Tak dla równowagi bo ostatnio masakra... Kciuków jeszcze nie puszczam ale mam nadzieję, że brat już wpadł na amen;) Brat wpadła po uszy na amen Klara zostaje u niego na zawsze. Jest taka szczesliwa i zakochana... chodzi z nim po lesie nad jeziorem jak cień bez smyczy. Aż chce mi się płakać.... tyle miesięcy i tu takie zkończenie:placz::multi::loveu: Quote
DONnka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='Motylek502']Brat wpadła po uszy na amen Klara zostaje u niego na zawsze. Jest taka szczesliwa i zakochana... chodzi z nim po lesie nad jeziorem jak cień bez smyczy. Aż chce mi się płakać.... tyle miesięcy i tu takie zkończenie:placz::multi::loveu: Super wiadomość Motylku502 :bigcool: Popatrz, jak się to życie plecie - szukaliśmy domku dla Klary po całej Polsce a znalazł się tuż pod Twoim bokiem :):):) To znaczy, że mogę już mienić tytuł wydarzenia :razz: Quote
*Gajowa* Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Bardzo się cieszę, że Klarci po tylu zawirowaniach udało się znaleźć wymarzony domek :multi:. Bądź szczęśliwa suniu do końca swoich dni. Quote
Lemoniada Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Jak tam Klara w nowym domku? :) Znalazłam jej świeże ogłoszenie na portalu tablica.pl, dziwne. Kto ją może ogłaszać? Trzeba powiedzieć tej osobie, że Klara ma już dom, nie mam jak jej wysłać wiadomości przez tablicę, bo nie odznaczyła tej opcji. http://tablica.pl/oferta/klara-spokojna-delikatna-sunia-uratowana-z-mordowni-prosi-o-dom-ID11Rv3.html# Quote
DONnka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Lemoniada napisał(a):Jak tam Klara w nowym domku? :) Znalazłam jej świeże ogłoszenie na portalu tablica.pl, dziwne. Kto ją może ogłaszać? Trzeba powiedzieć tej osobie, że Klara ma już dom, nie mam jak jej wysłać wiadomości przez tablicę, bo nie odznaczyła tej opcji. http://tablica.pl/oferta/klara-spokojna-delikatna-sunia-uratowana-z-mordowni-prosi-o-dom-ID11Rv3.html# Ja wiem kto i też się zdziwiłam, bo ta osoba wie, że Klara ma dom :roll: Może tylko odświeżyła je automatycznie ... Zapytam :) Quote
Lemoniada Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 DONnka napisał(a):Ja wiem kto i też się zdziwiłam, bo ta osoba wie, że Klara ma dom :roll: Może tylko odświeżyła je automatycznie ... Zapytam :) Powiedz koniecznie, po co robić "sztuczny tłum" na portalu, niech skasuje ogłoszenie albo zamieni treść i zdjęcia na innego bezdomniaka :) Quote
anett Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 DONnka napisał(a):Ja wiem kto i też się zdziwiłam, bo ta osoba wie, że Klara ma dom :roll: Może tylko odświeżyła je automatycznie ... Zapytam :) To nie ja:eviltong: to nie moje ogłoszenie, a namiary są na Magdę Quote
DONnka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 anett napisał(a):To nie ja:eviltong: to nie moje ogłoszenie, a namiary są na Magdę Faktycznie :oops: Imię Twoje, ale telefon Magdy Kurcze, mam nadzieję, że to przypadek i Klara dalej jest bezpieczna u brata Magdy :roll: Quote
anett Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 DONnka nie strasz... ale dobrze byłoby zadzwonić zapytać co tam u Klary... Quote
Recommended Posts