Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem... prawie nie spałam... z dwójka dzieci, Klara w samochodzie.... trasa Legionowo, klinika, dom, klinika, Chotomów i dziś nad ranem dom z dwójką dzieci... padam na pysk.

Posted

[quote name='*Gajowa*']Katastrofa !!! Czy wiadomo o co poszło ?
Czy mocno oberwała ?[/QUOTE]
Klara bardzo polubiła panią domu.... powarkiwała na pana i od kilku dni chciała przywłaszczyć sobie werandę tylko dla siebie.
Rezydentka to spokojna, zrównoważona sunia mix owczarka ok6lat ale na swoim terenie.... brak sygnałów to była chwila dziewczyny się złapały za kudły, niestety Klara jest słabsza i mniejsza, dostało jej się mocniej. Łapa w trzech miejscach dziabnieta, ale ładnie się goi. nie kuleje. jest teraz u mojego brata, byłam z nią cały weekend.
jest dużo spokojniejsza, ładnie je, merda ogonkiem, śpi przy łóżku, nie szczeka w nocy.
Boże niech ona rozkocha w sobie mojego brata.... ona się tam tak dobrze czuje.
Dziś rano zrobiła siusiu w kuchni bo nie chciała rozstawać się z nami i wyjść na ogród.

Posted

Wczoraj wieczorem byli goście na działce u brata, ognisko, kiełbaski.
Klara dała się wszystkim pogłaskać, ładnie bawiła się z dziećmi 3, 7, 12 lat.
Chętnie częstowała się kiełbaską i chlebkiem też nie gardziła.
Ona jest cudownym psem..... czemu nikt nie chce jej pokochać???????

Posted

[quote name='Motylek502']Wczoraj wieczorem byli goście na działce u brata, ognisko, kiełbaski.
Klara dała się wszystkim pogłaskać, ładnie bawiła się z dziećmi 3, 7, 12 lat.
Chętnie częstowała się kiełbaską i chlebkiem też nie gardziła.
Ona jest cudownym psem..... czemu nikt nie chce jej pokochać???????[/QUOTE]

to znaczy chyba, że Klara jest śmielsza i odważniejsza? nawet w kontakcie z obcymi?
A jak radzi sobie na smyczy? i w samochodzie?
Trzymam moooocno kciuki za całkowitą wpadkę emocjonalną brata;) ale póki co Magda podeślij zdjęcia Klary do ogłoszeń!

Posted

[quote name='anett']to znaczy chyba, że Klara jest śmielsza i odważniejsza? nawet w kontakcie z obcymi?
A jak radzi sobie na smyczy? i w samochodzie?
Trzymam moooocno kciuki za całkowitą wpadkę emocjonalną brata;) ale póki co Magda podeślij zdjęcia Klary do ogłoszeń![/QUOTE]

Klara jest dużo odważniejsza, na smyczy chodzi super i autem też lubi podróżować.

Posted

Kochani dziś dostałam wiadomość od brata żebym szykowała umowę adopcyjną dla Klary bo on już jej nie odda.... powód zakochał się.
Będę u niego w przyszłym tygodniu i poważnie z nim porozmawiam i zobaczę czy to nie chwilowe zauroczenie tylko miłość do końca życia.
Uprzedzę go o odpowiedzialności, obowiązkach itp.
A z drugiej strony bardzo bym chciała żeby Klara miała swój dom na zawsze.

Posted

Matko, jakie dobre wieści!!!!!:multi::multi:
Tak dla równowagi bo ostatnio masakra...
Kciuków jeszcze nie puszczam ale mam nadzieję, że brat już wpadł na amen;)

Posted

anett napisał(a):
Matko, jakie dobre wieści!!!!!:multi::multi:
Tak dla równowagi bo ostatnio masakra...
Kciuków jeszcze nie puszczam ale mam nadzieję, że brat już wpadł na amen;)

Brat wpadła po uszy na amen Klara zostaje u niego na zawsze.
Jest taka szczesliwa i zakochana... chodzi z nim po lesie nad jeziorem jak cień bez smyczy.
Aż chce mi się płakać.... tyle miesięcy i tu takie zkończenie:placz::multi::loveu:

Posted

[quote name='Motylek502']Brat wpadła po uszy na amen Klara zostaje u niego na zawsze.
Jest taka szczesliwa i zakochana... chodzi z nim po lesie nad jeziorem jak cień bez smyczy.
Aż chce mi się płakać.... tyle miesięcy i tu takie zkończenie:placz::multi::loveu:

Super wiadomość Motylku502 :bigcool:
Popatrz, jak się to życie plecie - szukaliśmy domku dla Klary po całej Polsce a znalazł się tuż pod Twoim bokiem :):):)
To znaczy, że mogę już mienić tytuł wydarzenia :razz:

• 1 month later...
Posted

Lemoniada napisał(a):
Jak tam Klara w nowym domku? :)

Znalazłam jej świeże ogłoszenie na portalu tablica.pl, dziwne. Kto ją może ogłaszać? Trzeba powiedzieć tej osobie, że Klara ma już dom, nie mam jak jej wysłać wiadomości przez tablicę, bo nie odznaczyła tej opcji.
http://tablica.pl/oferta/klara-spokojna-delikatna-sunia-uratowana-z-mordowni-prosi-o-dom-ID11Rv3.html#

Ja wiem kto i też się zdziwiłam, bo ta osoba wie, że Klara ma dom :roll:
Może tylko odświeżyła je automatycznie ...
Zapytam :)

Posted

DONnka napisał(a):

Powiedz koniecznie, po co robić "sztuczny tłum" na portalu, niech skasuje ogłoszenie albo zamieni treść i zdjęcia na innego bezdomniaka :)

Posted

DONnka napisał(a):

To nie ja:eviltong:
to nie moje ogłoszenie, a namiary są na Magdę

Posted

anett napisał(a):
To nie ja:eviltong:
to nie moje ogłoszenie, a namiary są na Magdę

Faktycznie :oops:
Imię Twoje, ale telefon Magdy
Kurcze, mam nadzieję, że to przypadek i Klara dalej jest bezpieczna u brata Magdy :roll: