Macia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witam. Mam pytanie czy jest jakiś dogomaniak z Leszna chętny na spotkanie z psami? Miejsce można ustalić, a moje psiaki chętnie poznają inne. Mam nadzieje, że znajdzie się choć jedna osoba:lol: . Czekam na odpowiedź. Quote
brydzia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cześć! Nareszcie ktoś z Leszna. :multi: Mieszkamy na oś. Rejtana, mam 18 miesięczną briardkę, która uwielbia się bawić z psami. Quote
Macia Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Cieszę się, że ktoś się znalazł. Ja mam 7-miesięcznego Wilczaka, 2,5-letniego haszczaka i 9-letniego Bernardyna. Mieszkam na ul. Karasia. Chętnie bym się spotkała i wyszła z psiakami tylko gdzie i kiedy?:p Quote
brydzia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Znam Cię ze słyszenia, w pobliżu miszka mój kolega, który ma haskiego Harona, opowiadał mi o Was. :eviltong: Spotkamy się bardzo chętnie, tylko w ten weeked wyjeżdżamy. Napisz w jakie dni Ci pasuje. My popołudniami chętnie po 16,tylko nie w poniedziałek bo wybieramy się do fryzjera pierwszy raz, będzie przeżycie, tym bardziej ,że moja zmora jest strasznie bojażliwa ale chyba jakoś przezyjemy. jak nie wyjdzie w ciągu tygodnia to możemy spotkać sie w następny wekkend. Mam nadzieję, że twoje psióry nie są agresywne , bo mója tchórzliwa baba jest przyjacielsko nastawiona na wszystkie zwierzaczki. Quote
Macia Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Moje psiaki nie są agresywane i uwielbiają się bawić. A Haron to ulubieniec Freyr (Wilczaka). A co do spotkania to może wtorek lub środa po 16. :razz: Mam nadzieje, że kolega nic złego o nas nie mówił :eviltong: . Quote
brydzia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Opowiadał w samych superlatywach:loveu: Dokładniej umówimy się może w przyszłym tygodniu. Bardzo miło będzie mi będzie poznać nowe futrzaki z Leszna:lol: Koło Was jest prawdopodobnie ogrodzony teren (przedszkle), może spotkamy się tam, łatwiej będzie mi podjechać jednym, niż Wam w trójkę a i być może Haron do nas też dołączy. Quote
wiki4 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Heej ja też chętnie wybiorę się na spacerek...tylko szkoda, że pogoda taka paskudna :roll: Quote
Pauliii Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 chyba mogę odświeżyć temat :D z koleżanką ostatnio szukamy większego psiego towarzystwa. Przeważnie chodzimy w okolicach Rejtana : > Quote
Goldies Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ta koleżanka to ja ;D Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny. Quote
Macia Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Witam. Z kolei my z Anią kręcimy się bliżej centrum. Mam haszczaka, wilczaka i mieszńca jamnika. Miło, że coraz więcej osób z Leszna. Quote
Pauliii Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 o to fajne stadko : D ja też bardziej w centrum ale chwilowo zamieszkuję okolice Rejtana :] Setus bardzo lubi biegać po tutejszym lesie :> a z centrum nie jest tak daleko jak się może wydawać ;] Quote
Goldies Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ja ogólnie zamieszkuję Rejtana. Są tu świetne lasy. Quote
kalyna Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 ja jestem z Leszna od poniedziałku do piątku :) ale bez psiaka niestety... :( Quote
Macia Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Wiesz co prawda jest taka, że osoby z Leszna, które są na dogo znają się prywatnie. Z Leszna na dogo są dwie Anie, Mirella, Sabina, Natalia i jeszcze kilka osób, które znam już mniej. Jednak no może prócz mnie i Ani raczej nikt nie ma czasu na takie spacery. Ja za to mam haszczaka, który niekoniecznie lubi inne psy. Jedynie moja Nanna się dogada. Wszyscy raczej znamy się z działań w schronisku i innych akcji związanych z bezdomnymi więc raczej w tym celu się spotykamy. Pomyślę może kogoś jeszcze kojarzę. Quote
Pauliii Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Dobrze wiedzieć. Myślałam ,że w Lesznie jest więcej osób , które lubią takie spacery. Bo z tego co wiem ludzie z Wrocławia , Poznania i innych często wychodzą spotykają się gdzieś żeby psy mogły się razem pobawić. A tak pytam bo myślałam ,iż ktoś się znajdzie : ) W końcu nawet sama założyłaś ten wątek to też myślałam ,że więcej osób , które mają na to czas: p Więc gdyby się ktoś znalazł to super a jak nie to trudno :roll: . Praca w schronisku na pewno jest czasochłonna, toteż nie dziwę ,że czasu brak. Pozdrawiam więc : ) Quote
Macia Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Na pewno jest sporo osób, które chętnie, by się spotkały, ale po prostu nie ma ich na dogo. Tym bardziej w tej okolicy. Ja też w końcu nikogo nie znalazłam na spacery przez dogo tylko poprzez spotkanie związane ze schroniskiem. Quote
Pauliii Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 same z koleżankami chciałyśmy 2 lata temu jako wolontariuszki ale odpisali ,że jesteśmy za młode. A ostatnio rozmawiałyśmy,że gdyby była możliwość i skombinowałyśmy dojazd to czy była by możliwość wyjść z niektórymi pieskami na spacer bądź się z nimi pobawić . Ale wydaje mi się ,że chyba bardziej doświadczonych osób potrzeba Quote
Recommended Posts