Jump to content
Dogomania

Czy jest ktoś z Leszna (woj. wielkopolskie)?

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam pytanie czy jest jakiś dogomaniak z Leszna chętny na spotkanie z psami? Miejsce można ustalić, a moje psiaki chętnie poznają inne. Mam nadzieje, że znajdzie się choć jedna osoba:lol: . Czekam na odpowiedź.

Posted

Cieszę się, że ktoś się znalazł. Ja mam 7-miesięcznego Wilczaka, 2,5-letniego haszczaka i 9-letniego Bernardyna. Mieszkam na ul. Karasia. Chętnie bym się spotkała i wyszła z psiakami tylko gdzie i kiedy?:p

Posted

Znam Cię ze słyszenia, w pobliżu miszka mój kolega, który ma haskiego Harona, opowiadał mi o Was. :eviltong:
Spotkamy się bardzo chętnie, tylko w ten weeked wyjeżdżamy. Napisz w jakie dni Ci pasuje. My popołudniami chętnie po 16,tylko nie w poniedziałek bo wybieramy się do fryzjera pierwszy raz, będzie przeżycie, tym bardziej ,że moja zmora jest strasznie bojażliwa ale chyba jakoś przezyjemy. jak nie wyjdzie w ciągu tygodnia to możemy spotkać sie w następny wekkend. Mam nadzieję, że twoje psióry nie są agresywne , bo mója tchórzliwa baba jest przyjacielsko nastawiona na wszystkie zwierzaczki.

Posted

Moje psiaki nie są agresywane i uwielbiają się bawić. A Haron to ulubieniec Freyr (Wilczaka). A co do spotkania to może wtorek lub środa po 16. :razz:
Mam nadzieje, że kolega nic złego o nas nie mówił :eviltong: .

Posted

Opowiadał w samych superlatywach:loveu:
Dokładniej umówimy się może w przyszłym tygodniu.
Bardzo miło będzie mi będzie poznać nowe futrzaki z Leszna:lol:
Koło Was jest prawdopodobnie ogrodzony teren (przedszkle), może spotkamy się tam, łatwiej będzie mi podjechać jednym, niż Wam w trójkę a i być może Haron do nas też dołączy.

• 2 years later...
  • 2 years later...
Posted

o to fajne stadko : D
ja też bardziej w centrum ale chwilowo zamieszkuję okolice Rejtana :]
Setus bardzo lubi biegać po tutejszym lesie :> a z centrum nie jest tak daleko jak się może wydawać ;]

• 2 weeks later...
Posted

Wiesz co prawda jest taka, że osoby z Leszna, które są na dogo znają się prywatnie. Z Leszna na dogo są dwie Anie, Mirella, Sabina, Natalia i jeszcze kilka osób, które znam już mniej. Jednak no może prócz mnie i Ani raczej nikt nie ma czasu na takie spacery. Ja za to mam haszczaka, który niekoniecznie lubi inne psy. Jedynie moja Nanna się dogada. Wszyscy raczej znamy się z działań w schronisku i innych akcji związanych z bezdomnymi więc raczej w tym celu się spotykamy. Pomyślę może kogoś jeszcze kojarzę.

Posted

Dobrze wiedzieć. Myślałam ,że w Lesznie jest więcej osób , które lubią takie spacery. Bo z tego co wiem ludzie z Wrocławia , Poznania i innych często wychodzą spotykają się gdzieś żeby psy mogły się razem pobawić. A tak pytam bo myślałam ,iż ktoś się znajdzie : ) W końcu nawet sama założyłaś ten wątek to też myślałam ,że więcej osób , które mają na to czas: p Więc gdyby się ktoś znalazł to super a jak nie to trudno :roll: . Praca w schronisku na pewno jest czasochłonna, toteż nie dziwę ,że czasu brak.
Pozdrawiam więc : )

Posted

Na pewno jest sporo osób, które chętnie, by się spotkały, ale po prostu nie ma ich na dogo. Tym bardziej w tej okolicy. Ja też w końcu nikogo nie znalazłam na spacery przez dogo tylko poprzez spotkanie związane ze schroniskiem.

Posted

same z koleżankami chciałyśmy 2 lata temu jako wolontariuszki ale odpisali ,że jesteśmy za młode. A ostatnio rozmawiałyśmy,że gdyby była możliwość i skombinowałyśmy dojazd to czy była by możliwość wyjść z niektórymi pieskami na spacer bądź się z nimi pobawić . Ale wydaje mi się ,że chyba bardziej doświadczonych osób potrzeba