annika Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 FB nie korzystam. tam obok widziałam konie, też są "wasze"? Quote
gosia2313 Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='annika']FB nie korzystam. tam obok widziałam konie, też są "wasze"?[/QUOTE] O nieee ;P Konie nie nasze :) To jest stadnina chyba przeniesiona z Ostrów? Tak mi się zdaje, można tam normalnie jazdy wykupić ;) Quote
Crys Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Przypominamy się :) I bardzo prosimy o kocyki/kołdry/szmatki dla psiaków :) Quote
gosia2313 Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Koce, prześcieradła, kołdry w dalszym ciągu bardzo potrzebne !! Można przywozić do schroniska w dowolnym czasie ale raczej między 8 a 18 + [h=5][SIZE=3]W schronisku w Sosnowcu ruszyła zbiórka plastikowych nakrętek. Kolejny dzień wyznaczony na odbiór nakrętek to [SIZE=4][COLOR=#ff0000]27.04.2013[/COLOR][/SIZE] - można dostarczyć w tym dniu do schroniska /Baczyńskiego 11a , Sosnowiec/ lub dać znać :) Pieniądze ze skupu nakrętek zostaną przekazane na potrzeby schroniska (na konto Stowarzyszenia Nadzieja Na Dom). [/SIZE][/h] Quote
kasiaprodex Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 ja mam kilka dywanów moge oddać tylko są do odbioru w Warszawie. Worek nakretek tez się znajdzie. Nie wiem tylko czy to nie za daleko. Może ktoś by jechał w Waszą stronę to bym dała. Quote
annika Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 podniosę, może ktoś coś ...:razz: Ja postaram się w przyszłym tygodniu podjechać mam trochę rzeczy, wczoraj koleżanka mi tez podrzuciłam:multi:, no i reklamówkę nakrętek (dopiero jak człowiek zacznie zbierać to widać ile tego się używa:crazyeye:) Quote
annika Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 a nakrętki dalej zbieracie? i czy w jakimś sklepie zoologicznym można je zostawić? Quote
gosia2313 Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Tak, cały czas zbieramy nakrętki :) Co do sklepu to nie wiem. Ale można przywieźć do schroniska kiedy Ci pasuje :) Quote
annika Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 OK, to jak jeszcze większą ilość nazbieram to przywiozę. Duzo udaje Wam się uzbierać? macie z tego zysk- bo rozumiem, że to jakaś firma od was odbiera? Quote
gosia2313 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 PRZYPOMINAMY SIĘ! Cały czas zbieramy kołdry, koce , prześcieradła itp. Tym bardziej, że już powoli nadchodzą coraz to zimniejsze dni i noce :( Dary można przywozić do schroniska :-) Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!! [INDENT] [URL="http://naforum.zapodaj.net/7a43346865df.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a43346865df.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://naforum.zapodaj.net/a33d7d60ae35.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a33d7d60ae35.jpg[/IMG][/URL] [/INDENT] Quote
gosia2313 Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Martika a sprawdzałyście czy ma czipa, tatuaż? Jaki jest orientacyjny wiek? Wrzucę go na FB jako znajdę, a co do domu (jeśli nikg się nie zgłosi) to na bank szybciutko znajdzie! Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='gosia2313']Martika a sprawdzałyście czy ma czipa, tatuaż? Jaki jest orientacyjny wiek? Wrzucę go na FB jako znajdę, a co do domu (jeśli nikg się nie zgłosi) to na bank szybciutko znajdzie![/QUOTE] Gosieńko ok 3 lat. W poniedziałek pójdzie do weta bo aż wstyd się przyznac dopiero godzinę temu na to wpadłam:shake: jest bardzo spokojny na widok innych psiaków wręcz szaleje z radości. Myślę że nie był jedynym psiakiem w domu. Jest oczywiście wykastrowany. W chwili znalezienia był strasznie brudny i cały w kołtunach. Nie jest jednak zabiedzony. Wręcz taka z niego spora kluska ;) Quote
gosia2313 Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Martika podaj jakiś tel w jego sprawie :) Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='gosia2313']Martika podaj jakiś tel w jego sprawie :)[/QUOTE] 604 621 986 Pani Kasia :) Quote
Recommended Posts