Moriaaa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Oki , będę dzwonić jak już psiaki będą w samochodzie:) Quote
hanka456 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Trzymamy za M. kciuki. Wiatry i Bogowie niech jej sprzyjaja. Quote
Neris Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Moriaa, będziesz sama? I jeszcze konieczność jazdy z otwartymi oknami jak sądzę... Mam wielką nadzieję, że "chłopaki" się zaakceptują. Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Moriaa zabiera jeszcze jedna damę do Warszawy - Szaszę. Mam nadzieję, że panowie nie będą walczyć o jej względy i zachowają sie jak na dżentelmenów przystało ;););) Quote
Moriaaa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Spokojnie spokojnie;) Sama jadę po psiaki do schronu, to kilkanaście km w tą i spowrotem więc myślę , że sobie poradzę z trójeczką;) Do Neris jadę z TZtem...niech się cioteczki tak nie martwią;) Quote
hanka456 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Potrzebne wsparcie finasowe dla Canona. Po dlugim pobycie w schronisku, wreszcie w prawdziwym domu, bezpieczny i zaopiekowany. Jawi sie przed nim prawdziwa zlota jesien, a nie ponura, ciemna obskurna rzeczywistosc. Quote
Neris Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A dzisiaj tak pięknie... od jutra chłopaki sobie będą biegać po ogrodzie ( o ile się nie potrafią wspinac po siatce jak co poniektóre moje matołki) Quote
hanka456 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Mysle, ze akrobacje w ich wypadku odpadaja, Dyzio to taki delikacik, a Canon stateczny. Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 przepraszam że wklejam ale to pilne wątek wycieńczonej Agaty [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50811[/url] Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [B][COLOR=Blue]Trzymamy kciuki i dalej prosimy o domek dla Canonka [/COLOR][/B][COLOR=Blue]Ps. Pilnie potrzebna pomoc Agatce, czas nagli[/COLOR][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B] Quote
Kar0la Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Już się nie mogę doczekać jak zobaczymy Canona spacerującego po ogrodzie. Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pilnie Agata teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50811[/URL] Quote
Neris Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dojechali!!!!!! Zrobili po drodze najbardziej śmierdzące koo jakie sobie można wyobrazić. Teraz leżą i smierdzą. Na razie w przedpokoju. Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Oj oj ale przeciez tak dzielnie się wysilali przed wyjazdem, widocznie emocje wzięły góre :) Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Najważniejsze, że bezpiecznie dotarły. No tak, po schronie to mają swój specyficzny zapaszek.:lol::lol: Teraz bidulki nie wiedza co sie dzieje. Quote
Neris Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Może i nie wiedzą co się dzieje, ale po miskach się przelecieli... pustych na razie niestety, kolacja u nas ok. 21 zawsze. Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ja miałam kolejny telefon w sprawie Canona. Pytanie do Naris: czy masz mozliwosc sprawdzenia Canona jak reaguje na koty? Quote
Recommended Posts