Jump to content
Dogomania

Canon z łódzkiego schronu odszedł za TM, w swoim domu u swojej kochanej Neris [*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[FONT=&quot][SIZE=3][COLOR=Blue][B]Smutny jest los porzuconego psa,
"Wczoraj" miałem rodzinę,
dziś jestem całkiem sam.
[COLOR=Red]POMOŻ MI [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Red]
[/COLOR] [/FONT]

Posted

[quote name='hanka456']Poprosilam aby ukazalo sie ponownie ogloszenie dla canona w lodzkiej prasie wraz ze zdjeciem. Ale mozna jeszcze zrobic tak; mozna codziennie dawac ogloszenie do expresu miedzy 15.00 i 16.00, bez zdjecia co prawda ale krotki tekst z prosba o SOS moze ktos sie odezwie. te ogloszenia sa za darmo. Ja niestety tego osboscie zrobic nie moge, bo dosc daleko od Lodzi jestem, ale moze ktos by mogl?[/quote]

pani Haniu, poproszę o jakiś krótki tekst o Canonie i czyj nr telefonu podać
w ogłoszeniu

Posted

Canon do domu!!!
a co do Miski to ona tupta a tesc proboje się wkrasc w jej łaske,na razie bezskutecznie :) trzeba od razu okazac serce bo potem pies moze nie zaufac :) ja Miśke kocham ,chociaz wybrzydza z jedzeniem i nie słucha sie na spacerze :))) nie ma mowy o zadnym oddawaniu ,predzej trupem padnę :))

Posted

No tak, to tesc sam sobie "naskrobal" ale ma szanse bo widac, ze sie stara, moze Miska mu przebaczy.

jesli chodzi o ogloszenia, to musza byc krotkie: typu SOS dla Canona, starszy, przeuroczy pies potrzebuje pomocy.
Albo: kto da dom Canonowi? Canon czeka na pomoc.

Posted

Czy ma ktoś aktualne zdjęcie Canona?
Na początku wątku są robione z góry, a później jego wcześniejsze. Można by było umieścić jego aktualne fotki. Może one by kogoś przyciągnęły.

Posted

[COLOR=Blue][B]Gdzie moje posłanie i moja miseczka?
Gdzie ciepło, miłość i smakowite ciasteczka?
Czym zasłużyłem na takie traktowanie,
jaka to zapłata za moją wierność i oddanie?
Wyje z bólu serce psie.
Właścicielu mój, proszę, zabierz stąd mnie![/B][/COLOR]

[COLOR=Blue][B]Canon
[/B][/COLOR]

Posted

Nie załamuj sie psinko, teraz sie nie udało, ale samo to, ze cos drgnęło w twojej sprawie to dobry znak.
Następnym razem będzie lepiej. Nie załamuj sie tylko.

Ja niedługo się załamię jak mi tak dalej będzie sie ładowała Dogomania

Posted

[quote name='szajbus']Ja niedługo się załamię jak mi tak dalej będzie sie ładowała Dogomania[/quote]

To nie wina Twojego kompa, tylko cos ze strona internetowa...kazdy mial ostatnio problemy....