tatankas Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Dostałam powiadomienie na maila z allegratka: [QUOTE]Witam, Zainteresowało mnie to ogłoszenie. Proszę o kontakt. Pozdrawiam jaka to rasa By skontaktować się z osobą zainteresowaną Twoim ogłoszeniem, odpisz na tego emaila [email][email protected][/email] .[/QUOTE] Quote
karolkamadry Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 do mnie odezwal sie ten sam osobnik w sprawie adopcji pieska któremu szukałam domu : w sprawie Magnusa - tatankas pamiętasz go? Quote
tatankas Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='karolkamadry']do mnie odezwal sie ten sam osobnik w sprawie adopcji pieska któremu szukałam domu : w sprawie Magnusa - tatankas pamiętasz go?[/QUOTE] Nie,nic nie wiem :( Quote
karolkamadry Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='tatankas']Nie,nic nie wiem :([/QUOTE] Dostałam po prostu odpowiedz na ogłoszenie w sprawie Magnusa z tego samego maila. Quote
zerojeden Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Piękne i co jak nie mamy na nie żadnego domu a jak jest jeden to nie ma komu zrobić PA i ogólnie d...... Warto odpisywać na tego maila czy to jakiś podejrzany człowiek? Przecież jakby były rasowe to byłoby to napisane w ogłoszeniu czyż nie ? Quote
Alojzyna Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 (edited) a gdzie ta PA? wrzuciłam Gumisie na Mikropsy ;) czy one mają jakieś ogłoszenia? Edited April 17, 2012 by Alojzyna Quote
zerojeden Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 [quote name='Alojzyna']a gdzie ta PA? wrzuciłam Gumisie na Mikropsy ;) czy one mają jakieś ogłoszenia?[/QUOTE] Mają ogłoszenia i nic ;( a wizyta miała byc pod Słupskiem w Gardnie Wielkiej ale nic się nie klei... Quote
Joanna K. Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='Hałabajówka']Mają ogłoszenia i nic ;( a wizyta miała byc pod Słupskiem w Gardnie Wielkiej ale nic się nie klei...[/QUOTE] Ta wizyta nadal aktualna ? Mogę popytać na FB. Tu jest taka fajna grupa. [URL]https://www.facebook.com/groups/248063215268893/[/URL] Quote
Alojzyna Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Wysłałam zapytania o PA do trzech dogomaniaków ze Słupska - mam nadzieję, że ktoś się jednak zgodzi, to przecież tylko 23 km, można nawet pojechać rowerem ;) Quote
zerojeden Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 [quote name='Alojzyna']Wysłałam zapytania o PA do trzech dogomaniaków ze Słupska - mam nadzieję, że ktoś się jednak zgodzi, to przecież tylko 23 km, można nawet pojechać rowerem ;)[/QUOTE] Rozmawiałam z Panią chcącą adoptować Kabiego, mamy się spotkać w sobotę w Koszalinie, myślę że wszystko będzie dobrze Pani jest ciepła i bardzo cierpliwa ;) Opisała mi jak mieszka :) Kabi będzie spał w pościeli i będzie miał ogrodzony ogródek ;) Quote
basiunia131 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Ja właśnie napisałam do [B]Alojzyny[/B] w sprawie wizyty PA. Jeżeli będzie potrzebna pomoc to służę ;-) Quote
zerojeden Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 ooooooooo ;) Jak się cieszę ;) Tylko mało czasu jest bo Pani już bardzo długo czeka i umówiłam się z nią na sobotę czyli zostaje tylko jutrzejszy dzień. Quote
basiunia131 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Rozumiem, może to i lepiej skoro Pani wyraziła chęć żeby pojechać po psiaka i będzie miała możliwość go zobaczyć. Czyli jest szansa, że gumiś już jutro będzie w swoim domku? Jakby co to mogę się wybrać na wizytę poadopcyjną, to rzut beretem ode mnie. Życzę powodzenia :-) Quote
zerojeden Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Będę bardzo wdzięczna, bo bardzo mi zależy na super domku dla niego... to taki kochany piesek jest i taki maluśki ;) Quote
basiunia131 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Żaden problem, jeżeli adopcja dojdzie do skutku to z przyjemnością pojadę w odwiedziny. Ale na razie nie zapeszam i trzymam mocno kciuki za małego Gumiśka :-) Quote
zerojeden Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 [quote name='basiunia131']Żaden problem, jeżeli adopcja dojdzie do skutku to z przyjemnością pojadę w odwiedziny. Ale na razie nie zapeszam i trzymam mocno kciuki za małego Gumiśka :-)[/QUOTE] W sobotę wszystko będzie wiadomo ;) A to zdjęcia z dzisiaj Kali (wykorzysta każdego żeby ją nosił :) [IMG]http://i41.tinypic.com/4426w.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.tinypic.com/jj0gep.jpg[/IMG] Quote
makik Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 jejku ale ona piękna i już prawie dorosła ;) trzymamy kciuki za chłopczyka, żeby to wypaliło i był to najcudowniejszy dom jaki może być. Quote
zerojeden Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 [quote name='makik']jejku ale ona piękna i już prawie dorosła ;) trzymamy kciuki za chłopczyka, żeby to wypaliło i był to najcudowniejszy dom jaki może być.[/QUOTE] Jak ona tam dorosła jak mleczaki ma i waży ze 2 kilo ;) Quote
basiunia131 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Ale ona fajna, taka drobinka na chudych nóżkach :) Quote
zerojeden Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 I pojechał ;) mam nadzieję że będzie miał super domek, dziewczyna bardzo miła zakochana w nim ;) relacje z dzisiaj... całą noc spał na łóżku ;) domownicy zachwyceni jego żywiołowością ;) Quote
Alojzyna Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Hałabajówka']I pojechał ;) mam nadzieję że będzie miał super domek, dziewczyna bardzo miła zakochana w nim ;) relacje z dzisiaj... całą noc spał na łóżku ;) domownicy zachwyceni jego żywiołowością ;)[/QUOTE] super!!!!! to teraz proszę o sesję foto z Gumisią wraz z pięknym opisem i będziemy reklamować :) Quote
Recommended Posts