Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam powiadomienie na maila z allegratka:

[QUOTE]Witam,
Zainteresowało mnie to ogłoszenie. Proszę o kontakt.
Pozdrawiam
jaka to rasa

By skontaktować się z osobą zainteresowaną Twoim ogłoszeniem, odpisz na tego emaila [email][email protected][/email] .[/QUOTE]

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolkamadry']do mnie odezwal sie ten sam osobnik w sprawie adopcji pieska któremu szukałam domu
: w sprawie Magnusa - tatankas pamiętasz go?[/QUOTE]

Nie,nic nie wiem :(

Posted

Piękne i co jak nie mamy na nie żadnego domu a jak jest jeden to nie ma komu zrobić PA i ogólnie d......
Warto odpisywać na tego maila czy to jakiś podejrzany człowiek? Przecież jakby były rasowe to byłoby to napisane w ogłoszeniu czyż nie ?

Posted

[quote name='Alojzyna']a gdzie ta PA? wrzuciłam Gumisie na Mikropsy ;)

czy one mają jakieś ogłoszenia?[/QUOTE]

Mają ogłoszenia i nic ;( a wizyta miała byc pod Słupskiem w Gardnie Wielkiej ale nic się nie klei...

Posted

[quote name='Hałabajówka']Mają ogłoszenia i nic ;( a wizyta miała byc pod Słupskiem w Gardnie Wielkiej ale nic się nie klei...[/QUOTE]

Ta wizyta nadal aktualna ? Mogę popytać na FB.

Tu jest taka fajna grupa. [URL]https://www.facebook.com/groups/248063215268893/[/URL]

Posted

[quote name='Alojzyna']Wysłałam zapytania o PA do trzech dogomaniaków ze Słupska - mam nadzieję, że ktoś się jednak zgodzi, to przecież tylko 23 km, można nawet pojechać rowerem ;)[/QUOTE]

Rozmawiałam z Panią chcącą adoptować Kabiego, mamy się spotkać w sobotę w Koszalinie, myślę że wszystko będzie dobrze Pani jest ciepła i bardzo cierpliwa ;) Opisała mi jak mieszka :) Kabi będzie spał w pościeli i będzie miał ogrodzony ogródek ;)

Posted

Rozumiem, może to i lepiej skoro Pani wyraziła chęć żeby pojechać po psiaka i będzie miała możliwość go zobaczyć. Czyli jest szansa, że gumiś już jutro będzie w swoim domku?

Jakby co to mogę się wybrać na wizytę poadopcyjną, to rzut beretem ode mnie.

Życzę powodzenia :-)

Posted

[quote name='basiunia131']Żaden problem, jeżeli adopcja dojdzie do skutku to z przyjemnością pojadę w odwiedziny. Ale na razie nie zapeszam i trzymam mocno kciuki za małego Gumiśka :-)[/QUOTE]

W sobotę wszystko będzie wiadomo ;)
A to zdjęcia z dzisiaj Kali (wykorzysta każdego żeby ją nosił :)
[IMG]http://i41.tinypic.com/4426w.jpg[/IMG]

[IMG]http://i40.tinypic.com/jj0gep.jpg[/IMG]

Posted

jejku ale ona piękna i już prawie dorosła ;) trzymamy kciuki za chłopczyka, żeby to wypaliło i był to najcudowniejszy dom jaki może być.

Posted

[quote name='makik']jejku ale ona piękna i już prawie dorosła ;) trzymamy kciuki za chłopczyka, żeby to wypaliło i był to najcudowniejszy dom jaki może być.[/QUOTE]

Jak ona tam dorosła jak mleczaki ma i waży ze 2 kilo ;)

Posted

I pojechał ;) mam nadzieję że będzie miał super domek, dziewczyna bardzo miła zakochana w nim ;)
relacje z dzisiaj... całą noc spał na łóżku ;) domownicy zachwyceni jego żywiołowością ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']I pojechał ;) mam nadzieję że będzie miał super domek, dziewczyna bardzo miła zakochana w nim ;)
relacje z dzisiaj... całą noc spał na łóżku ;) domownicy zachwyceni jego żywiołowością ;)[/QUOTE]

super!!!!!

to teraz proszę o sesję foto z Gumisią wraz z pięknym opisem i będziemy reklamować :)