Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kocia ma czternaście lat i ona chyba już zapomniała ale Fryta bohaterka wątku to jeszcze nie.
Masz rację z tym sercem na oczach :lol: , fajnie się ułożyło.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W newralgicznym momencie Dogo padło i uleciało w kosmos kilka dni. Właśnie tych w których ważyły dalsze się losy Fryty. Szkoda trochę bo było ciekawie ;)

Posted

Jest nadal bardzo lękliwa, boi się wąskich przejść i drzwi . Przemyka przez nie bardzo szybko z podkulonym ogonem.
Boi się hałasu i obcych w domu. Kiedyś tak uciekała przed gośćmi że wpadła do oczka wodnego.
Ale za to jest bardzo przyjazna wobec zwierząt. Lubi spać przytulona do któregoś.

Domkowi daleko do ideału ale rozpuszcza wszystkich jak dziadowskie bicze. Bo już się wystarczająco dużo nacierpieli.
I wszyscy z tego chętnie korzystają :lol:

Posted

Raczej zachowywała się jak dzikie zwierzątko.
Może była z jakiejś pseudo , trzymana w piwnicy lub w kojcu z innymi psami.
Znakomicie wpasowała się w stado , więc nie wychowywała się samotnie.
Człowiek pewnie rzucał coś do jedzenia i tyle go widziała. Nie była przyzwyczajona do dotyku i pieszczot.

Posted

Każde nasze wyjście z domu jest pretekstem do dobrej zabawy. Jak jestem obok to wszyscy grzecznie śpią.
Dzisiaj też niezła rozpierducha, pogryzione co w zęby wpadło. Moje jesienne buty przerobione na sandały. Piernaty rozwleczone. Frycia nauczyła braciszków pierniczków jak się dobrze bawić.
Wiadomo że zachwycona zniszczeniami nie jestem ale dodatkowo boję się żeby coś im nie zaszkodziło. Nie jestem w stanie schować przed nimi całego domu.:placz:

Posted

[quote name='jaanka']Stopi stopi aż zeszkli w tym pędzie :evil_lol:[/QUOTE]
Kurcze ta epidemia fałszowania postów rozprzestrzenia się w przerażającym tempie.:shake:
Prawda maleńka stareńka stareńka i koleżanko bigosowa??:eviltong:

Posted

[quote name='malagos']To do mnie alibi? Ja umiem czytać między viceversami i trzymam rękę na plusie![/QUOTE]
No oczywiście koleżanko bigosowa...w połowie, w połowie do jaanki.:lol:
Zdjęc nowych ni ma??:placz:

Posted

[quote name='jaanka']Naleśniki usmażone koleżanko Saharo?
[B][COLOR=#ff0000]I zjedzone.....[/COLOR][/B]:eviltong:
Czy któraś z Was robi [B]sama [/B]masło orzechowe?[/QUOTE]
Ja!!!!!!!!:multi: Sama kupuję, ale to z FELIXA mi nie smakuje....:roll: