jaanka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Kocia ma czternaście lat i ona chyba już zapomniała ale Fryta bohaterka wątku to jeszcze nie. Masz rację z tym sercem na oczach :lol: , fajnie się ułożyło. Quote
Marycha35 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 :) Czytam właśnie dzieje Fryci, oj... Quote
jaanka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 W newralgicznym momencie Dogo padło i uleciało w kosmos kilka dni. Właśnie tych w których ważyły dalsze się losy Fryty. Szkoda trochę bo było ciekawie ;) Quote
Marycha35 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 No tak, złośliwość martwiaków;) Dobrze, że sunieczka ma wreszcie domek ideał:) A jakie zachowania dziwaki jeszcze przejawia? Quote
jaanka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Jest nadal bardzo lękliwa, boi się wąskich przejść i drzwi . Przemyka przez nie bardzo szybko z podkulonym ogonem. Boi się hałasu i obcych w domu. Kiedyś tak uciekała przed gośćmi że wpadła do oczka wodnego. Ale za to jest bardzo przyjazna wobec zwierząt. Lubi spać przytulona do któregoś. Domkowi daleko do ideału ale rozpuszcza wszystkich jak dziadowskie bicze. Bo już się wystarczająco dużo nacierpieli. I wszyscy z tego chętnie korzystają :lol: Quote
Marycha35 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 O cholera, strachulec duży, była bita pewnie...:angryy: Życzę próchnicy i sraczki oprawcy debilnemu!!! Quote
jaanka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Raczej zachowywała się jak dzikie zwierzątko. Może była z jakiejś pseudo , trzymana w piwnicy lub w kojcu z innymi psami. Znakomicie wpasowała się w stado , więc nie wychowywała się samotnie. Człowiek pewnie rzucał coś do jedzenia i tyle go widziała. Nie była przyzwyczajona do dotyku i pieszczot. Quote
jaanka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Każde nasze wyjście z domu jest pretekstem do dobrej zabawy. Jak jestem obok to wszyscy grzecznie śpią. Dzisiaj też niezła rozpierducha, pogryzione co w zęby wpadło. Moje jesienne buty przerobione na sandały. Piernaty rozwleczone. Frycia nauczyła braciszków pierniczków jak się dobrze bawić. Wiadomo że zachwycona zniszczeniami nie jestem ale dodatkowo boję się żeby coś im nie zaszkodziło. Nie jestem w stanie schować przed nimi całego domu.:placz: Quote
Marycha35 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 To gałgany!!!! W ogonek tryknąć lub zadziwić się, że takie zdolniachy..;) Quote
savahna Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 No ale się postów narobiło.Poczytałam sobie. Quote
jaanka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Witamy się przy porannej kawie. Jeszcze bez fryzury i makijażu ;) [IMG]http://imageshack.us/a/img11/5073/79cz.jpg[/IMG] Quote
devoner Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 uczesz się kobieto,taka rozczochrana i za kawę się zabiera:eviltong: Quote
malagos Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ale ciasteczka z talerzyka to już wszystkie pożarte..... :shake: Quote
savahna Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 (edited) Poszarzałaś coś jaanka, ech...czas nie stoi w miejscu....:roll: Edited November 13, 2013 by savahna Quote
jaanka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ja taka stara od zawsze i malutka. :evil_lol: A tu jeszcze mjensko było :lol: [IMG]http://imageshack.us/a/img51/2895/wuss.jpg[/IMG] Quote
malagos Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='savahna']Poszarzałaś coś jaanka, ech...czas nie[B] stopi [/B]w miejscu....:roll:[/QUOTE] z czasem to i w miejscu stopi, oj tak.... Quote
jaanka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Stopi stopi aż zeszkli w tym pędzie :evil_lol: Quote
savahna Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='jaanka']Stopi stopi aż zeszkli w tym pędzie :evil_lol:[/QUOTE] Kurcze ta epidemia fałszowania postów rozprzestrzenia się w przerażającym tempie.:shake: Prawda maleńka stareńka stareńka i koleżanko bigosowa??:eviltong: Quote
malagos Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 To do mnie alibi? Ja umiem czytać między viceversami i trzymam rękę na plusie! Quote
JamniczaRodzina. Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Witamy chętnie poznamy futra cioci Jaanki :loveu: Quote
jaanka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Witamy chętnie poznamy futra cioci Jaanki :loveu:[/QUOTE] Bardzo nam miło. Rozgośćcie się wygodnie. Zapraszamy.:lol: Quote
savahna Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='malagos']To do mnie alibi? Ja umiem czytać między viceversami i trzymam rękę na plusie![/QUOTE] No oczywiście koleżanko bigosowa...w połowie, w połowie do jaanki.:lol: Zdjęc nowych ni ma??:placz: Quote
jaanka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Naleśniki usmażone koleżanko Saharo? Czy któraś z Was robi sama masło orzechowe? Quote
savahna Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='jaanka']Naleśniki usmażone koleżanko Saharo? [B][COLOR=#ff0000]I zjedzone.....[/COLOR][/B]:eviltong: Czy któraś z Was robi [B]sama [/B]masło orzechowe?[/QUOTE] Ja!!!!!!!!:multi: Sama kupuję, ale to z FELIXA mi nie smakuje....:roll: Quote
Recommended Posts