Weimaromaniaczka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='jaanka']Ziemniak załatwia się na trawie bez problemu . Tylko nie robi tego w całości . Mam wrażenie że dzieli to na pół i dlatego potem brudzi w domu . Być może chodzi o dom bo kucnie i pędzi pod drzwi spod których nie mogę już jej oderwać . Uważam że pies musi mieć sporo ruchu i zabawy na dworze a nie wyłącznie spać na kanapie . Ale to samo mają oba maluchy . Trzeci już chyba nie pamięta jak to kiedyś był bezdomny i uwielbia spacery . Chodzimy razem i osobno . Noszę różne dobrotki jako nagrody . Na zewnątrz wychodzimy turystycznie bo tam nie zrobi nic . Czasami muszę ją odtaszczyc na jakąś odległość wtedy wraca kłusem , drugi ma tak samo . Już kiedyś myślałam żeby używać do tego deskorolki . Postawić na niej te dwie pierdołki i ciągnąć na spacer .[/QUOTE] Bierz pod jedną pachę deskorolkę a pod drugą te 2 pierdołki ,odejdź daleko a potem sama siadaj na deskę a one niech cię ciągną do domu! :eviltong: No co ,Tobie w końcu też się coś należy od życia :multi: Quote
erka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Ja wiele nie poradzę, sama mam takiego strachulca, ktory tez załatwia się w domu. Dlatego mam w pokoju rozłożoną folię, a na niej gazetki. Była to konieczność, bo Gabi z nikim poza mną nie wyjdzie z domu, więc jak mnie nie ma, załatwia sie w domu, a i w mojej obecności tez jej sie zdarza. Quote
jaanka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Chyba Frytka przeczytała moje żale i powiedziała Glutkowi . Psy odmienione . Radosne i zupełnie normalne . Zniknęły strachulce . Tylko nie wiem czy na zawsze czy to tylko epizod . Quote
Weimaromaniaczka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='jaanka']Chyba Frytka przeczytała moje żale i powiedziała Glutkowi . Psy odmienione . Radosne i zupełnie normalne . Zniknęły strachulce . Tylko nie wiem czy na zawsze czy to tylko epizod .[/QUOTE] Patrz jaka zdolna smarkula! :lol: No i podobno psy wyczuwają nasz nastrój ;) Quote
savahna Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='jaanka']Chyba Frytka przeczytała moje żale i powiedziała Glutkowi . Psy odmienione . Radosne i zupełnie normalne . Zniknęły strachulce . Tylko nie wiem czy na zawsze czy to tylko epizod .[/QUOTE] No chyba żartujesz...tak? Żartujesz??:crazyeye: Quote
jaanka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Jak rzucałam piłkę to pryskały do domu jakby to był odbezpieczony granat . Brałam patyk do ręki to one brały nogi za pas . A dzisiaj zabawy z piłeczką , galopady i wielka radość . Nie wiem o co chodzi a moze mi się to wydawało ? Niczego nie dosypywałam do jedzenia ani im ani sobie :roll: Quote
erka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Pewnie sie przestraszyły,że zgodnie z radami Weimy zaczniesz je ignorować;). Quote
ang Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='jaanka']Jak rzucałam piłkę to pryskały do domu jakby to był odbezpieczony granat . Brałam patyk do ręki to one brały nogi za pas . A dzisiaj zabawy z piłeczką , galopady i wielka radość . Nie wiem o co chodzi a moze mi się to wydawało ? Niczego nie dosypywałam do jedzenia ani im ani sobie :roll:[/QUOTE] może pogadały między sobą "no weź, już dajmy se siana, może już ma nas dosyć, bo nas jeszcze odda do schronu... niech myśli, że nas wreszcie wychowała i to wszystko jej zasługa, a nie nasze widzimisię" :diabloti: Quote
jaanka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Albo żarty sobie ze mnie robią i chcą wiecej nagród . Już chyba są za grubi . Kartofel okrągły się zrobił . Quote
ang Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='jaanka'] Kartofel okrągły się zrobił .[/QUOTE] a to akurat nie dziwne ;) Quote
jaanka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='ang']a to akurat nie dziwne ;)[/QUOTE] hehe , lubię karmić ale muszę uważać na jej kręgosłup . Do tej pory miałam psy z futerkiem do figurki i łatwiej było zauważyć tuszę . U niej pod tymi ludzkimi włosami to trzeba namacać boczki :) Jeść lubi chyba najbardziej ze wszystkiego , sprawia jej największą frajdę . Na początku dawałam różne rzeczy do próbowania . Fajnie smakowała nowości . Raczej nie jadała buraków ani tartej marchewki . Teraz zje wszystkie owoce i warzywa . Zmiata do ostatniego okruszka i poluje na miski innych . Quote
jaanka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='savahna']jaanka a weż Ty się odgruzuj, co??:razz:[/QUOTE] Tak jest psze pani :lol: Już zabieram się do roboty . Wczoraj za bardzo pochwaliłam te moje pierdołki ale i tak jest trochę lepiej . Quote
savahna Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Jak już zaczęły się troszku bawić gadżetami to idzie kulepszemu. Przynajmniej nie będziesz się nudzić bo cały wolny czas zajmie Ci nieustanna socjalizacja srajtków. A nie da się zrobić fotek jak się bawią, ludowi tez się co nieco od życia należy.;) Quote
Weimaromaniaczka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='jaanka']Tak jest psze pani :lol: Już zabieram się do roboty . Wczoraj za bardzo pochwaliłam te moje pierdołki ale i tak jest trochę lepiej .[/QUOTE] Może jest tak jak pisała [B]erka[/B],więc raz dziennie czytaj im na głos co Ci poradziłam :evil_lol: Quote
jaanka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='Weimaromaniaczka']Może jest tak jak pisała [B]erka[/B],więc raz dziennie czytaj im na głos co Ci poradziłam :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze . Jeszcze im zatańcze i zaśpiewam a to wszystko nagram i wstawię na jutubka ku uciesze gawiedzi :angryy: Quote
Weimaromaniaczka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='jaanka']Dobrze . Jeszcze im zatańcze i zaśpiewam a to wszystko nagram i wstawię na jutubka ku uciesze gawiedzi :angryy:[/QUOTE] Jak przyniesie oczekiwane rezultaty to czemu nie :eviltong: Quote
jaanka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='Weimaromaniaczka']Jak przyniesie oczekiwane rezultaty to czemu nie :eviltong:[/QUOTE] Masz na myśli uciechę oglądających ? :cool3: Chciałam spełnić życzenie Savahny i zrobić zdjęcia podczas zabawy i zgadnijcie czy się udało ? Poleżałam sobie w trawie czatując , polatałam rozbawiając a oni zjedli całą zachętę . Ubaw był po pachy :razz: Chyba muszę upiec takie ciasteczka wątrobowe dla psów . Quote
Weimaromaniaczka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='jaanka'][B]Masz na myśli uciechę oglądających[/B] ? :cool3: Chciałam spełnić życzenie Savahny i zrobić zdjęcia podczas zabawy i zgadnijcie czy się udało ? Poleżałam sobie w trawie czatując , polatałam rozbawiając a oni zjedli całą zachętę . Ubaw był po pachy :razz: Chyba muszę upiec takie ciasteczka wątrobowe dla psów .[/QUOTE] Gdzież bym śmiała! Nawet mi to do głowy nie przyszło :evil_lol: Ciasteczka to zawsze dobry pomysł :multi: Quote
jaanka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Weima fajne masz avatary . Ile masz wyżłów ? Twarz w kapeluszu słomkowym bardzo mi się podobała . Ta obecna też przystojna :) Quote
Weimaromaniaczka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='jaanka']Weima fajne masz avatary . Ile masz wyżłów ? Twarz w kapeluszu słomkowym bardzo mi się podobała . Ta obecna też przystojna :)[/QUOTE] To jedna i ta sama paskuda :lol: Quote
jaanka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Pokaż nam w całości swoją ślicznotkę , dziewczyny też z przyjemnością zobaczą . Jeżeli oczywiscie możesz i chcesz . Quote
Weimaromaniaczka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='jaanka']Pokaż nam w całości swoją ślicznotkę , dziewczyny też z przyjemnością zobaczą . Jeżeli oczywiscie możesz i chcesz .[/QUOTE] Właśnie stwierdziłam,że moje suczysko to jakoś [B]normalnych[/B] zdjęć prawie ni ma :evil_lol: ale coś wygrzebałam z zeszłego urlopu [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-8SvElGHSsGI/T8p-gjUEvwI/AAAAAAAAB4g/gKyMyxTW_Gk/s640/DSC_1576.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-IL6JFqr2Mpc/T8p-frDuYdI/AAAAAAAAB4U/IidnoBIGnN8/s640/DSC_0657.JPG[/IMG] Quote
jaanka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 świetne . Zwłaszcza to pierwsze mi się podoba . Ale sucz ma chyba dwa futerka na rózne okazje .:eviltong: Kawał klaty , piękna dziewczyna . [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/222977-PIĄTY-ETAP-**skarbonka**-PIĄTY-ETAP/page10[/URL] a tu wkleję ostatnią realizację . Bardzo się z niej cieszę i dlatego chcę żebyście także zobaczyły jeżeli nie znacie . Może ktoś zechce się dołączyć . Quote
savahna Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Weima...a mówiłaś,że mas jedną sucz.:razz: Jedną, ale w dwóch kolorach...typowo weimowe posunięcie.:evil_lol: Jaanka fajne te kojce, a o co dokładnie chodzi, bo soreczki ,ale nie doczytałam....:oops: Quote
Recommended Posts