Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest skrzywdzona psychicznie albo kompletnie nie miała normalnych kontaktow z ludźmi . Raczej stawiam na to drugie .
Fajnie się dogaduje ze zwierzakami . Potrzebuje ich bliskości , lubi się przytulić . Porafi też się wesoło bawić jak szczeniak .
Ale chęć bycia z człowiekiem dopiero się rodzi . Głaszczę , przytulam i widzę że to lubi ale sama jeszcze nie upomni się o to .
Na początku ręka kojarzyła się jej chyba tylko z karceniem bo kuliła główkę i całe ciałko drźało .Teraz jest dużo lepiej .
Bardzo ładnie podróżuje samochodem i czasami jeżdzimy do cywilizacji ;)
Martwi mnie trochę to że potrafi nabrudzić w domu no i to siekanie też . Boję się żeby czegoś nie połknęła przy okazji .
Czyli problemem jest sikanie i siekanie ale jakoś damy radę .

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ang']

super się czyta Twoje opowiastki, aż mężowi przeczytałam :loveu:[/QUOTE]

Miło mi że tak uważasz , dzięki :)

Ziemniaczanka zrobiła w nocy wszystko co tylko potrafi :-(

Posted

no full servis
Koo , sioo i kilka ściągniętych z biurka rzeczy trochę rozdrobnionych .
Najfajniejsze są przedmioty z plastiku , pianki lub gumy .

Posted

[quote name='mag.da']

[URL="http://img593.imageshack.us/i/39627613.jpg/"][IMG]http://img593.imageshack.us/img593/3866/39627613.jpg[/IMG][/URL]

[/QUOTE] Nie wierzę, że ten malutki biedny piesek robi spustoszenia u jaanki:evil_lol:

Posted

[quote name='wegielkowa']Nie wierzę, że ten malutki biedny piesek robi spustoszenia u jaanki:evil_lol:[/QUOTE]

Spustoszenia nie robi , raczej mnoży dobytek :evil_lol:

Śliczne to zdjęcie i tło fajne ( moje klimaty , drewno , kamulce )
Ciągle zapominam poprosić Mag dę o zdjęcia Fryty . Ale może tu czasami zgląda to pięknie się uśmiecham :)

Posted

A to się rozzuchwaliła pannica :nono:
U nas z lubością patroszyła pluszaki, ale kocyków czy posłanka nie naruszyła.
Wpadki toaletowe też jej się nie zdarzały :icon_roc:

Posted

Pisałyśmy jednocześnie :)
Jak chcesz zdjęcia Fryty, to podaj maila, coś podeślę, chociaż ona nie miała plenerowych, bo jeszcze była skłonna do ucieczek i wychodziła na ograniczony teren ;)

Posted

Mag.da jesteś jak miło .
Czy mogę Cię prosić o fotki Fryty żebym miała na pamiątkę ?
podeślę maila jeżeli się zgadzasz . Oczywiście kiedy będziesz miała czas .

Posted

Teraz też pisałyśmy jednocześnie :)

Mała jest kochana i nie robi tego złośliwie . Nie mam twardej ręki do zwierząt jeżeli to już bardziej do ludzi .
Ale jak to mówię głośno to i tak wszyscy się śmieją :razz:

Posted

[quote name='jaanka']Teraz też pisałyśmy jednocześnie :)

Mała jest kochana i nie robi tego złośliwie . Nie mam twardej ręki do zwierząt j[B]eżeli to już bardziej do ludzi[/B] .
Ale jak to mówię głośno to i tak wszyscy się śmieją :razz:[/QUOTE] Jestem człowiekiem:scared:

Posted

[quote name='wegielkowa']Jestem człowiekiem:scared:[/QUOTE]

Nie bojaj nic .
Przecież piszę że znajomi uważają to za dobry dowcip i śmieją mi się w nos :placz:.
Chociaż ja bym chciała być groźna :mad:

Posted

[quote name='jaanka']Nie bojaj nic .
Przecież piszę że znajomi uważają to za dobry dowcip i śmieją mi się w nos :placz:.
Chociaż ja bym chciała być groźna :mad:[/QUOTE] Ale rozwiń temat nie głosu, a tej pięści zaciśniętej...:scared:

Posted

[quote name='wegielkowa']Ale rozwiń temat nie głosu, a tej pięści zaciśniętej...:scared:[/QUOTE]

To tylko takie moje wyobrażenie jak to by było fajnie . Wiesz że w Internecie można udawać kogo się chce podobno .

Posted

Patrzę sobie na to zdjęcie które zrobila Mag.da i wydaje mi się że Frycie fryzura urosła . Dostaje codziennie mielone siemie lniane i olej z pestek winogron . Nigdy nie miałam psa z takimi włosami . Zupełnie jak u starszej pani . Zwłaszcza jak czeszę jej doopkę :) Długie , proste i szpakowate .
Mam persy ale to inny rodzaj futra . Persica jest jak rudy lisi ogon a chłopak ma sierść jakby z waty i można robić cuda i nic się nie zmienia . Ale on to nadrabia cudnym charakterem .

Posted

[quote name='jaanka']Patrzę sobie na to zdjęcie które zrobila Mag.da i wydaje mi się że Frycie fryzura urosła . Dostaje codziennie mielone siemie lniane i olej z pestek winogron . Nigdy nie miałam psa z takimi włosami . Zupełnie jak u starszej pani . Zwłaszcza jak czeszę jej doopkę :) Długie , proste i szpakowate .
Mam persy ale to inny rodzaj futra . Persica jest jak rudy lisi ogon a chłopak ma sierść jakby z waty i można robić cuda i nic się nie zmienia . Ale on to nadrabia cudnym charakterem .[/QUOTE]
To niebawem włosy przerosną Frytę:evil_lol:

Posted

[quote name='wegielkowa']To niebawem włosy przerosną Frytę:evil_lol:[/QUOTE]

Ja tu się zwierzam a Ty sobie kurcze żarciki urządzasz . Piszę z nadzieją na porady fryzjerskie a tu kpiny :angryy:

Będę jej zaplatać warkocze, czesać w kucyki i kręcić włosy na wałki .

Posted

[quote name='jaanka']Ja tu się zwierzam a Ty sobie kurcze żarciki urządzasz . Piszę z nadzieją na porady fryzjerskie a tu kpiny :angryy:

Będę jej zaplatać warkocze, czesać w kucyki i kręcić włosy na wałki .[/QUOTE]
i koka, koniecznie:)

Posted (edited)

[quote name='ang']i koka, koniecznie:)[/QUOTE]

no tak ... I Ty także :roll:

oby nie gono[B]koka :shake:[/B]

Węgielkowo jaki masz mrożący krew w żyłach podpis , co tam koka przy nim.:-o

Czas iść spać bo chyba bredzę .

Edited by jaanka
Posted

[quote name='jaanka']Będę jej zaplatać warkocze, czesać w kucyki i kręcić włosy na wałki .[/QUOTE]

Wy pewnie myślicie że jaanka żartuje, a ja ją znam od lat ... ehh, biedna Frytka!....
;)

Posted

[quote name='jaanka']

Będę jej zaplatać warkocze, czesać w kucyki i kręcić włosy na wałki .[/QUOTE]

Pisze drugi raz, bo mnie zmoderowało za pierwszym (ciekawe KTO w tym palce maczał). Ja tylko chciałam Was ostrzec, że jaanka WCALE nie żartuje z tymi fryzurami, Wy myślicie że to takie śmichy chichy, a ja ją dobrze znam od lat... Biedna Frytunia!...
;)

Posted

[quote name='anavilma']Pisze drugi raz, bo mnie zmoderowało za pierwszym (ciekawe KTO w tym palce maczał). Ja tylko chciałam Was ostrzec, że jaanka WCALE nie żartuje z tymi fryzurami, Wy myślicie że to takie śmichy chichy, a ja ją dobrze znam od lat... Biedna Frytunia!...
;)[/QUOTE]
odbierać??? wysyłać interwencję???:diabloti: