jaanka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Jest skrzywdzona psychicznie albo kompletnie nie miała normalnych kontaktow z ludźmi . Raczej stawiam na to drugie . Fajnie się dogaduje ze zwierzakami . Potrzebuje ich bliskości , lubi się przytulić . Porafi też się wesoło bawić jak szczeniak . Ale chęć bycia z człowiekiem dopiero się rodzi . Głaszczę , przytulam i widzę że to lubi ale sama jeszcze nie upomni się o to . Na początku ręka kojarzyła się jej chyba tylko z karceniem bo kuliła główkę i całe ciałko drźało .Teraz jest dużo lepiej . Bardzo ładnie podróżuje samochodem i czasami jeżdzimy do cywilizacji ;) Martwi mnie trochę to że potrafi nabrudzić w domu no i to siekanie też . Boję się żeby czegoś nie połknęła przy okazji . Czyli problemem jest sikanie i siekanie ale jakoś damy radę . Quote
jaanka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='ang'] super się czyta Twoje opowiastki, aż mężowi przeczytałam :loveu:[/QUOTE] Miło mi że tak uważasz , dzięki :) Ziemniaczanka zrobiła w nocy wszystko co tylko potrafi :-( Quote
wegielkowa Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='jaanka']Miło mi że tak uważasz , dzięki :) Ziemniaczanka zrobiła w nocy wszystko co tylko potrafi :-([/QUOTE] No, nie:shake: Quote
jaanka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 no full servis Koo , sioo i kilka ściągniętych z biurka rzeczy trochę rozdrobnionych . Najfajniejsze są przedmioty z plastiku , pianki lub gumy . Quote
wegielkowa Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='mag.da'] [URL="http://img593.imageshack.us/i/39627613.jpg/"][IMG]http://img593.imageshack.us/img593/3866/39627613.jpg[/IMG][/URL] [/QUOTE] Nie wierzę, że ten malutki biedny piesek robi spustoszenia u jaanki:evil_lol: Quote
jaanka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='wegielkowa']Nie wierzę, że ten malutki biedny piesek robi spustoszenia u jaanki:evil_lol:[/QUOTE] Spustoszenia nie robi , raczej mnoży dobytek :evil_lol: Śliczne to zdjęcie i tło fajne ( moje klimaty , drewno , kamulce ) Ciągle zapominam poprosić Mag dę o zdjęcia Fryty . Ale może tu czasami zgląda to pięknie się uśmiecham :) Quote
mag.da Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 A to się rozzuchwaliła pannica :nono: U nas z lubością patroszyła pluszaki, ale kocyków czy posłanka nie naruszyła. Wpadki toaletowe też jej się nie zdarzały :icon_roc: Quote
mag.da Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Pisałyśmy jednocześnie :) Jak chcesz zdjęcia Fryty, to podaj maila, coś podeślę, chociaż ona nie miała plenerowych, bo jeszcze była skłonna do ucieczek i wychodziła na ograniczony teren ;) Quote
jaanka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Mag.da jesteś jak miło . Czy mogę Cię prosić o fotki Fryty żebym miała na pamiątkę ? podeślę maila jeżeli się zgadzasz . Oczywiście kiedy będziesz miała czas . Quote
jaanka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Teraz też pisałyśmy jednocześnie :) Mała jest kochana i nie robi tego złośliwie . Nie mam twardej ręki do zwierząt jeżeli to już bardziej do ludzi . Ale jak to mówię głośno to i tak wszyscy się śmieją :razz: Quote
wegielkowa Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='jaanka']Teraz też pisałyśmy jednocześnie :) Mała jest kochana i nie robi tego złośliwie . Nie mam twardej ręki do zwierząt j[B]eżeli to już bardziej do ludzi[/B] . Ale jak to mówię głośno to i tak wszyscy się śmieją :razz:[/QUOTE] Jestem człowiekiem:scared: Quote
jaanka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='wegielkowa']Jestem człowiekiem:scared:[/QUOTE] Nie bojaj nic . Przecież piszę że znajomi uważają to za dobry dowcip i śmieją mi się w nos :placz:. Chociaż ja bym chciała być groźna :mad: Quote
wegielkowa Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='jaanka']Nie bojaj nic . Przecież piszę że znajomi uważają to za dobry dowcip i śmieją mi się w nos :placz:. Chociaż ja bym chciała być groźna :mad:[/QUOTE] Ale rozwiń temat nie głosu, a tej pięści zaciśniętej...:scared: Quote
jaanka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='wegielkowa']Ale rozwiń temat nie głosu, a tej pięści zaciśniętej...:scared:[/QUOTE] To tylko takie moje wyobrażenie jak to by było fajnie . Wiesz że w Internecie można udawać kogo się chce podobno . Quote
jaanka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Patrzę sobie na to zdjęcie które zrobila Mag.da i wydaje mi się że Frycie fryzura urosła . Dostaje codziennie mielone siemie lniane i olej z pestek winogron . Nigdy nie miałam psa z takimi włosami . Zupełnie jak u starszej pani . Zwłaszcza jak czeszę jej doopkę :) Długie , proste i szpakowate . Mam persy ale to inny rodzaj futra . Persica jest jak rudy lisi ogon a chłopak ma sierść jakby z waty i można robić cuda i nic się nie zmienia . Ale on to nadrabia cudnym charakterem . Quote
wegielkowa Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='jaanka']Patrzę sobie na to zdjęcie które zrobila Mag.da i wydaje mi się że Frycie fryzura urosła . Dostaje codziennie mielone siemie lniane i olej z pestek winogron . Nigdy nie miałam psa z takimi włosami . Zupełnie jak u starszej pani . Zwłaszcza jak czeszę jej doopkę :) Długie , proste i szpakowate . Mam persy ale to inny rodzaj futra . Persica jest jak rudy lisi ogon a chłopak ma sierść jakby z waty i można robić cuda i nic się nie zmienia . Ale on to nadrabia cudnym charakterem .[/QUOTE] To niebawem włosy przerosną Frytę:evil_lol: Quote
jaanka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='wegielkowa']To niebawem włosy przerosną Frytę:evil_lol:[/QUOTE] Ja tu się zwierzam a Ty sobie kurcze żarciki urządzasz . Piszę z nadzieją na porady fryzjerskie a tu kpiny :angryy: Będę jej zaplatać warkocze, czesać w kucyki i kręcić włosy na wałki . Quote
ang Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='jaanka']Ja tu się zwierzam a Ty sobie kurcze żarciki urządzasz . Piszę z nadzieją na porady fryzjerskie a tu kpiny :angryy: Będę jej zaplatać warkocze, czesać w kucyki i kręcić włosy na wałki .[/QUOTE] i koka, koniecznie:) Quote
wegielkowa Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='ang']i[B] koka[/B], koniecznie:)[/QUOTE] Ta tylko o jednym:mad: Quote
jaanka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 (edited) [quote name='ang']i koka, koniecznie:)[/QUOTE] no tak ... I Ty także :roll: oby nie gono[B]koka :shake:[/B] Węgielkowo jaki masz mrożący krew w żyłach podpis , co tam koka przy nim.:-o Czas iść spać bo chyba bredzę . Edited May 20, 2012 by jaanka Quote
anavilma Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='jaanka']Będę jej zaplatać warkocze, czesać w kucyki i kręcić włosy na wałki .[/QUOTE] Wy pewnie myślicie że jaanka żartuje, a ja ją znam od lat ... ehh, biedna Frytka!.... ;) Quote
ang Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 wegielkowa słynie z podpisów (i nie tylko):) Quote
anavilma Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='jaanka'] Będę jej zaplatać warkocze, czesać w kucyki i kręcić włosy na wałki .[/QUOTE] Pisze drugi raz, bo mnie zmoderowało za pierwszym (ciekawe KTO w tym palce maczał). Ja tylko chciałam Was ostrzec, że jaanka WCALE nie żartuje z tymi fryzurami, Wy myślicie że to takie śmichy chichy, a ja ją dobrze znam od lat... Biedna Frytunia!... ;) Quote
ang Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='anavilma']Pisze drugi raz, bo mnie zmoderowało za pierwszym (ciekawe KTO w tym palce maczał). Ja tylko chciałam Was ostrzec, że jaanka WCALE nie żartuje z tymi fryzurami, Wy myślicie że to takie śmichy chichy, a ja ją dobrze znam od lat... Biedna Frytunia!... ;)[/QUOTE] odbierać??? wysyłać interwencję???:diabloti: Quote
Recommended Posts